2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,derın sabah 7 30 da hortladı.tam dalıyorum uyanıyo uyutuyorum tam dalıcam uyanıyo.öylw böyle derken saat 9 oldu uyudu.benım mıgren tuttu tabı öluyorum ya ağrıdan. demın farkettım de 4 gundur dışarı çıkmamışım eskıden olsa 2.gunde depresyona gırerdım şimdi farketmıyorum bıle derınden:)) kızımı alıp dışarı çıkayım dıye nıyetlendım ama acayıp yağmur başladı burda.malum babamızda yolda antalyadan dönuyo.akşam çıkalım desem yorgunum dıycek doğal olarak.öf tıkıldık yanı evde.
bı gun bırının kaka yapmasını bekeyıp ona sevınceğim hiç aklıma gelmeZdi annelik işte:)))) kızım şu an kakasını yapıyoda ayıptır söylemesi.

offf bizde eve tıkıldım.çok sıkıldım ya.bir haftadır evden çıkmadım.
eşim çık gez.ben kıza bakarım diyo ama nereye gitcemki.alışveriş merkezilerinden de bıktım artık.kızım yanımda olmayınca zaten aklım onda kalıyo.gezdiğimden bişey nalamıyorum.
havada soguk onlada çıkılmazki...
şu kışı bi atlatsaydık.
haziran annişlerini kimse tutamıcakkk...kaydirigubbakcemile2

aynen arzucum bak gene senin eşin çık gez diyo ben gezmek için evden çıkamıyorum anca çok işim olucak ondada 2 saatte dönmem lazım bende evde patladım yaa sıkıldım bunaldım deprosyana giricem yazı bırak bahar gelse evde durmıcaz off offf

saol tatlişkom bu gazla ne kk daki yarışma yetenek sizsinize bile katılırım bee kim tutar beni:roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

bende çıkmayalı 5 gün oluyorrr hep aynı bende bunalıyorum ama allahtan apartman içi çıkıyorum yoksa hepten yerim kafayııı kafamçokkarıştı

şşşşşşşşşşşşşşşşşt topluca depresyon mı girdiniz?nerdesınız beaaaaaaaaaaa huuuuuuu

kızlar, soğukta da bebekleri az da olsa çıkarmak gerekirmiş soğuğa da alışıp direnç kazanmaları için, ben çok soğuk olmadığı sürece giydirip çıkartıyorum,kapalı alana gidiyoruz,ama arabaya inip binerken bile aldığı hava ona yetiyor,eve gelince daha sakin oluyor ve rahat uyuyor

bence de.ben de çıkartıyorum ama şu 4 gün denk gelemedı.akşam çıkıcaz inşallah.babamız gelmek uzereymiş.moril branş mı sınıf mı canım.meslektaşız:)

evet bende aynen öle düşünüyorum canım gerci adananın iklimi ılıman ama cıkarıyorum
ben de

sen basladınmı göreve
ögretmenmişsin

gülin sen baslayınca bakıcıya mı vereceksin
bakan anne babanne olcak mı

bırını bulucam herhalde( annem pek musait değil sağlık olarak.k.valıdem eltımın oğluna bakıyo o önce davrandı:)) belkı ablam bakar bılemıyorum ama buytuk ıhtımalle bakıcı bulucaz

evet canım bende bakıcıya vercem
okul saatlerini öğrendim
burda daha önce calışmadım
8.30 ders baslıo 2:45 sonmuş
bakıcı buldum ben
350 ye anlaştım
referanslı kadın tanıdım da 15 gün gelcek baslamadan bakcam nasıl biri die

ticaret öğretmeniyim ama ilköğretimde teknoloji tasarım dersine giriyorum şuan inş liseye geçeceğim daha sonra,çalışıyorum başladım işe çünkü ben memleketimdeyim ve oğluma annem bakıyor

ewttt geldik evimizee gezdik geldik bi hava aldık yani bgünde...
yağmura yoğurt yedireyim sonra gelirim tekrar görürşüzz

Tesekkürler kizlar...Özledim sizi cok bayanssulusmile

slm kızlar...
bız bugun ailecek gezdikkk aklinialirimsmile
yagmur basladı ama arabamızın naylonu vardı onu takıp devam ettık gezmeye hem cemde yagmur damlalarını tutmaya calıstı naylonun ustunden lülülülülülü
sımdıde evdeyız baba ogul uyudular bende evı topluyorum her zamankı gıbı
yap yap bıtmıo yaaa :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…