:roflol:güldürdün beni müminecim erkek fatma olucak öylesi daha iyi canım ya ezdirmez kimseye kendini valla nisada yüzüme dalıyo saçımı çekiyo tam bi cadı bunlarhülyacım, bunda cesaret edemicek ne var, bence kendine güveniyosan bi renk olur hayatında, müzik kabiliyeti olan bayaa haziran annesi var galiba,
bizse ailece kargayız umarım kızımınsesi daha güzel olur dicem ama onda da erkek gibi ses var,
bu arada benim kız zaten büyüyünce tam erkerk fatma olucak, kibarlık sıfır cadılık zirvede, bu aralar bi de saç yolmaya alıştı, çok acıtıyo, eli de çok ağır ayrıyetten, yandı mahallenin çocukları :))
geçmiş olsun yasemincim yaa evet valla doğrusun öksürük mahvediyo çouğu nisanında hırıltısı var yarın dr a götürücez bugün dr olmıcağı için yarını beklicez aman ne zor hasta bebeğe bakmak nisa hasta olmadan önce iyiydiş ya zorlamıyodu beni şimdi gecemiz yok biran önce iyileşsinde gerisi önemli değil çok saol tatlıma.s.günaydın herkese nidacım hoşgeldin evine
benim bebişte 10 gündür çok rahatsız burun tıkanıklığı vardı şimdi broşlarda balgamlı öksürüğe dönüştü neyseki uyku düzeni ne zorda olsa dönmeye başladı ama öksürük bebeklerimizi mahvediyor alttan 2 tane dişimiz çıktı ve büyüdü bile sanırım üst dişleri çıkacak ve o zorluyo bu kadar .
zaten bu dr lara akıl erdiremiyorum adam gibi bilgi vermiyorlar söylediklerini zaten biz evde yapmış oluyoruz....
bütün hasta bebeklere acil şifalar diliyorum çabucak iyileşirler umarımmm
nisacımda biran önce toparlar ve uykusunu bulur inşallahhhh
geçmiş olsun canım inş biran önce iyileşir ve testlerde temiz çıkar ahh ahh o kusmadan ben 2 gündür çekiyorum nisa ne var ne yok çıkartıyo günde 5 kere üst değiştiriyorum üst değiştirmektende iyice hasta olucak ama yatak çarşaf benim üstüm yerler ne varsa her yer pisleniyo ama verdiğim şuruptan dolayı balgam çıkarttırıyo nisaya o yüzden kusuyo galiba yarın dr a sorucam o nasıl bi hastalık canım ilk defa duyuyorum yaa hangi marka mama kullanıyosunki canım:uhm:ıyı gunler herkese....cok kotuyum kızlar....moralım cok bozuk...sızlerden cok dua beklıyorum...eymen kaganım dun yıne cok fena kustu....glutenlı mamalardan sonra boyle oldugunu dusunmeye basladık.... Allahım korusun ama çölyak hastalıgından suphelenılıyo...test sonucları cuma cıkıcak....içim yanıyo kızlar nolu bıebegıme cok dua edın....kalbım nasıl dayancak cumaya kadar.......
ıyı gunler herkese....cok kotuyum kızlar....moralım cok bozuk...sızlerden cok dua beklıyorum...eymen kaganım dun yıne cok fena kustu....glutenlı mamalardan sonra boyle oldugunu dusunmeye basladık.... Allahım korusun ama çölyak hastalıgından suphelenılıyo...test sonucları cuma cıkıcak....içim yanıyo kızlar nolu bıebegıme cok dua edın....kalbım nasıl dayancak cumaya kadar.......
geçmiş olsun canım inş biran önce iyileşir ve testlerde temiz çıkar ahh ahh o kusmadan ben 2 gündür çekiyorum nisa ne var ne yok çıkartıyo günde 5 kere üst değiştiriyorum üst değiştirmektende iyice hasta olucak ama yatak çarşaf benim üstüm yerler ne varsa her yer pisleniyo ama verdiğim şuruptan dolayı balgam çıkarttırıyo nisaya o yüzden kusuyo galiba yarın dr a sorucam o nasıl bi hastalık canım ilk defa duyuyorum yaa hangi marka mama kullanıyosunki canım:uhm:
evet canım anasının kızı ama göz renklerimiz uyuşmuyo, :ecrin_bebek:Saadetcim tesekkürler canim...Irem ne kadar sana benzemis masallah..güzel kiz olcak...
canım iileşde katıll biz haziran anneleri oyalarak oylarızzz olumunekankayizsmilemerhaba kızlar nasılsınız benim gene başım ağrıyo ve dahada kötü grip oldum nisa gece gene uyutmadı sabaha karşı zaten mızmızlanıyo
ayy kk da şarkı yarışması düzenleniyomuş benimde sesimin güzel olduğunu sölerler ama katılsammı katılmasammı bilemedim ya cesaret edemiyorum eyvahedigeldismile
oda bende kötüyüz canım iyi olamadık daha kötü oluyoruz off off :gitme:selam kızlar nidacım hoşgeldn cnmmmm..
hülyacım nasıl iyimi nisa?**
independentt geçmiş olsun cnm dualarımız senninleee..
yağmurda 2 gecedir pek hysuz uyumyoo acaba dişmi geliyoooo**
biz bugün gezmeye gidiyoruzz.görüşrüz kızlarr çıktım bennnnn
saol tatlım çabucak iyileşelimde ben yarışmaya katılayım bu sesle sonuncu olurum herhalde :roflol:çok geçmiş olsun canım yaa, ama çölyak hastalığında karın ağrısı ishal falan da oluyo, buğday ve türevi ürünlerin(gluten içeren) yenmesiyle artıyo, sadece kusma çölyak belirtisi olur mu bilemiyorum, ayrıca gelişme geriliği kilo alamama gibi sorunlarınız varmı,
umarım temiz çıkar sonuçlarınız, kıyamam kuzuya, Rabbim çok yardımcınız olsun,
bi ara ben de şüphelenmiştim çünkü kaşık mamaları aşırı karın ağrısı yapıyodu kızımda ama ishal falan yoktu, sanırım alışma dönemiymiş, yeni başladığımız herşey bikaç gün rahatsız ediyo sonra alışıyo, belki eymende de öyle oluyodur
çok geçmiş olsun canım sana da nisayada, umarım çabucak iyileşirsiniz
saol hayatım valla nane limon ıhlamur mandilana paso yiyo içiyorumki çabuk iyileşeyim diye yoksa kaçırıcam yarışmayı :kedi:evet canım anasının kızı ama göz renklerimiz uyuşmuyo, :ecrin_bebek:
ilaydada çok alımlı bi bebek olmuş babaya benziyor sanırım maşallah
canım iileşde katıll biz haziran anneleri oyalarak oylarızzz olumunekankayizsmile
saol tatlişkom bu gazla ne kk daki yarışma yetenek sizsinize bile katılırım bee kim tutar beni:roflol::roflol:slm hanımlar ya bu haziran anne ve bebeklerini ne zaman bırakacak hastalık dikkat edin
arkadaşlar geçmiş olsun hepinize
hülyacım arkandayız tatlım katıl bencede
müminecim aynı dert hepimizde bitmiyo temizlik malesef
üfff bugün hava kapalı burda biraz parka gidelim babamız evdeyken dedik hava bozuk malesef:sinifsinif: