2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok tatlım sadece orda 1 damla kan varmış kurumuş.canım sıkıldı akşam akşam.yarın ıyıce soyup bı bakıcam arıycam sonra dr u.

kızlar kayınvalidem evde indirimdeyken bulup aldığımız 3numara aptamil mamayı açıp yedirmiş oğluma, bişey olur mu?? 9.aydan itibaren 3nolu mama

canım birşey olmaz sanırm... mamaların numarası arttıkça anne sütü yerine geçip geçmemesi besin değeri vs..değişiyor merak etme bence..

iyi gecler kızlar poyrazı yeni uyuttum bende yatıcam şimdi oylarımız sana hülyacım herkese tatlı rüyalar inş. bebişler sabaha kadar uyurda anneleride rahat bi uyku çeker sabahın ilk annesine şimdiden günaydın inş. sabahın ilk annesi ben olmamkaydirigubbakcemile3

kızlar oğluşumun sesi kısıldı ağlarken bile sesi çatallı çıkıyo çok üzülüyorum bi öneriniz varmıı

Günaydın kızlar,
Hasta bebişlere geçmiş olsun,Allah şifa versin, Neslihancım inşallah öyle bişey değildir, dualarım sizinle,
Hülyacım geçmiş olsun sanada, katıl mutlaka , bak çok merak ettim şimdi
bizde dün ilk defa çocuğu kaynanama bırakıp sinemaya gittik eşimle
hamileliğimden beri gitmiyordum çok iyi geldi , değişiklik oldu

günaydın kızlar güzel bi hafta olur inş. bizimde bugün dr kontrolümüz var birazdan gidecez herkesi kocaman öpüyorumolumunekankayizsmile

günaydin kizlar,

havalar inanilmaz iyi gidiyor TRde...Hasta olmasin bebisler o hava da...Biz -5 derecedeyiz ve kar diz boyu...

günaydın kızlarrrr...
zeynep duru'nun dün 3. dişi çıktı... bu diş diğerlerinden birazcık daha kolay oldu 3 gün huysuzluk yaptı kuzuma gerç hala huysuzluğu bitmrdi...Bide o kadar hareketliki maşallah altını değiştirirken tutamıyorum dün koltukta altını değiştirirken bi baktım ayakları ellerimde kendisi yerde ödüm patladı neyseki eşim yanımdaydı hemen koştu tuttu.ben bu konularda çok beceriksizim eşim olmasayd sarırım öle 10 dk kalırdı kızım.Bu ilk düşmesi oldu yavrumun kendimi hiç affetmiycem...ınşallah bişey olmamıştır.:Saruboceq:

hayırlı olsun yenı disiniz canım...insallah bi daha düşmez duru bebek

gunaydın hanımlar...cok yogun bi hafta sonu gecirdim...uff ya ne zaman bitecek bu bebek görme ziyaretleri....hazırlık temizlik derken kuzumla dogru durust ilgilenemedim

merabalar..hülyacım benden tam destek hep ddestek canım katıl oyum sanaa...:lepi:
gülincim hayırdır nedenn olduki doktora sorarsan yazda öğrenelim bizde merak ettmCADIARZU
emelcim arada değişiklik iyi oluyo bizde izmire kaçınca yapıyoruz.
bizde yeni kalktık gerçi yağmur hala uyuyorrr.bütün bebekler 3.dişe geçmiş bizde tık yok halaaa..
heralde hepsini aynı anda çıkaracak..bakalım...

demın dayanamdım aradım derının doktorunu.kan gelebilir ama çok nadir görülen bi durum tekrarlarsa haberım olsun ızleyelim dedi.şimdilik korkacak bişey olduğunu sanmıyorum dedi ama benım gene de sinirim bozuldu ağladım kızıma baka baka( ay gözumuzden sakınıyoruz Allahım esırgesın ne dıyeyım ki.

hayırlı olsun yeşimcim incileriiz

gülincim allah sakınsınn inş önemli şy değildir canımm içini rahat tut

gecmıs olsun canım...drun gercekten onemlı olsaydı hemen muayene etmek ısterdı...ama anne yuregı ıste dayanılmıyor yıne de

hulyaya yarısmada basarılar...nasıl oy verecegız ne zaman soyleyın kızlar ...yalnız bırakmayalım arkadasımızı..........
bu arada soruma cvp veren bı kişi olmus..o da arzu tesekkur ederim....bı daha sorayım...kasık maması devam sutu vs arkasında yazan mıktarı ( 210 cc bır ogunde gıbı) bebeklerınız ıcebılıyor mu...bana cok gıbı geldı...ben bıle doyarım...3te 1ını hazırlıyorum ben anca bıtırıyor zaten...sızde drum nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…