kk nın popstarı olucam kızz:roflol:hülyaaaa ne yarışması kız???***
sende ölesin hayatım yaa sende bende hepimiz çok yaşayalım tatlişkom yaaa.s.a.s.ayyy hülyam sen çok yaşa emiii öldüm gülmektennn sırnaşık şey
senn yazışmaların çok hoşuma gidiyorrr çok samimisin
ilkecim hülya popstara katılıyorrr alkisalkisalkis
benim içinde bi meşkale oldu valla canım yaa canım sıkılıyodu iyi oldu zamanım geçiyo eğleniyorum valla seçilirsem kk nın assolisti olucam inşallahsırnaşık şeysırnaşık şey:enbuyukkk:hülyacım çok sevindim:sm_cool::teytey::dance:sositosositobaşarılar kk nın assolistibayanssulusmile
kızlar aptamilin gece muhallebiler var ya tahıllı olanlar onun için de de gluten var mı
akşam alışverişe gitmişti aptamil kalmamış bende bebelak ın kini aldım onda var
bilmiyorum güzelim bende aldım bebelac ama gluteni araştırdım zararlı değilmiş hamur kıvamını sağlayan maddemiş
teşekkür ederim rahatladımopuyorumnanaktan biraz önce yedirdim sütlü tahıllısını çok sevdi 1 kaseyi anında yedi :ecrin_bebek:AYŞE CANIM GLUTEN BUĞDAY, ARPA, YULAF GİBİ AKLINA GELEBİLECEK TÜM TAHILLARDA VAR, YANİ ALACAĞIN TÜM TAHILLI MAMALARDA ZATEN OLUCAK, VE ÇÖLYAK HASTASI OLMAYANLAR İÇİN GLUTEN SORUN YARATICAK BİŞEY DEĞİL,
pardon yaa kusura bakmayın yanlışlıkla hepsi büyük harf oldu,
herkese iyi geceler tatlı rüyalar, azra yatmışken bende hemen yatıcam, malum sabah mesai( eyvahedigeldismile
evet canım bende bakıcıya vercem
okul saatlerini öğrendim
burda daha önce calışmadım
8.30 ders baslıo 2:45 sonmuş
bakıcı buldum ben
350 ye anlaştım
referanslı kadın tanıdım da 15 gün gelcek baslamadan bakcam nasıl biri die
katıl kız oylarımız sanaopuyorumnanaktan:lepi:hihoyyytayy yarışmaya katılıcam diye bugünden beri şarkı sölüyorum müzik bakıyorum her gittiğim yerde sesimi kontrol ediyorumdelikafadulden eşim ık mık etti ama ben istiyorum katılmak yaa dedim neden engel oluyosun dedim katılıcam dedim oda ne halin varsa gör dedikaydirigubbakcemile3
bilmiyorum güzelim bende aldım bebelac ama gluteni araştırdım zararlı değilmiş hamur kıvamını sağlayan maddemiş
QUOTE=NisaNurum;10942124]benim içinde bi meşkale oldu valla canım yaa canım sıkılıyodu iyi oldu zamanım geçiyo eğleniyorum valla seçilirsem kk nın assolisti olucam inşallahsırnaşık şeysırnaşık şey:enbuyukkk:
vallahi canım bizde bebelacınkini aldık bugün ne yapalım ya herşey zararlı ama aç kalmasın diyede veriyoruz yapacak bişi yok sanırım yaa herşey sağlıklsızkızlar aptamilin gece muhallebiler var ya tahıllı olanlar onun için de de gluten var mı
akşam alışverişe gitmişti aptamil kalmamış bende bebelak ın kini aldım onda var
:sm_cool::sm_cool:bi iyi olim hemen ses kaydımı göndercem sesim düzelse yeter yazıyoor yazıyoor kk daki kadınların yarışmasını yazıyoor :roflol:350 miiiiiiiiiiiiiiiiiiii süpermiş valla izmirde 350 ye anca çocuğun resmine bakarlar.kafamçokkarıştı burda 600-700 cıvarı falan.
katıl kız oylarımız sanaopuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt