merhaba kızalr biz gene kötü bi sabahla başladık güne ve günümüz berbat geçiyo nisa 12 de uyudu 3 de uyanda 5 te uyandı uyudu 6 ya geliyo uyandı ve doğru düzgün uyumadı 15 dk uyuyo uyanıyo mızmızlanıyo sürekli sallanmak istiyo öksürüyo bende salak gibiyim uykusuzluktan bide bende hastayım dün gece çok sancılandım ameliyat yerim bile sancıdı ama nisada hiç durmadı çok kötü bi gün geçiriyorum şu hastalığını bi atlatsa hastaneyede gidemedik eşim gececi çalıştı hep bu gecede gidicek işe offf offf ya sinirimden ağlıcammafoldumbenmafoldumben
Oldu canım, çok saol...vereliniortak
Ağlamıyorsa ve aylık kontrollerde kilo alımı iyiyse dert etme.
Çorba tarifi çok da yiyecek çocuk yok :çok üzgünüm:
Hergün yeni çeşit çorba yapıyorum ama 2. kaşığı asla içiremiyorum.
Evinde ne sebzesi varsa az az karıştır, bulgur, irmik, pirinç ekle tamamdır.yerimseniben
ay bu yık sıkıntıdan sk gıbı annemle akraba gunune gırdım.İLKE nin dediği gib yaşla falan alakası yok yanı:) neyse katılan sayısı 10.pekı bana kaç kışı geldı gelen gıden vs 20.yuhhdım yaa duıyan gelmiş sinir oldum.bizimkılerın huyudur ama falanacaya gıdıo sen de gel.ya ben 10 kışılk ıkramn hazırlasaydım onlar aç kalcaktı ben de ıl olucaktım.allahtan yetttı ama kocişime bişey kalmadıaman o antalyada alasını yıyodur dı mı:) öluyorum yorgunluktan derıde salak oldu kalabalığı görunce.o da anası gıbı kalabalığa sıkıntıya geleıyo.hadi öptüm sizi.
bebişin çok tatlı maşallahsanırım başardım çok teşekkürler
merhaba kızalr biz gene kötü bi sabahla başladık güne ve günümüz berbat geçiyo nisa 12 de uyudu 3 de uyanda 5 te uyandı uyudu 6 ya geliyo uyandı ve doğru düzgün uyumadı 15 dk uyuyo uyanıyo mızmızlanıyo sürekli sallanmak istiyo öksürüyo bende salak gibiyim uykusuzluktan bide bende hastayım dün gece çok sancılandım ameliyat yerim bile sancıdı ama nisada hiç durmadı çok kötü bi gün geçiriyorum şu hastalığını bi atlatsa hastaneyede gidemedik eşim gececi çalıştı hep bu gecede gidicek işe offf offf ya sinirimden ağlıcammafoldumbenmafoldumben
hayırlı olsun canım incileriniz işallah diğerleride patır patır gelir.slm kızlar netim yoktu 2 gündür....bu arada ilk incimiz çıktı :))
kaydirigubbakcemile5aşk kırıntısı hazır sebzelerde sağlıklı mı oda tartışılırr anca organik pazar fln varsa o ayrı tabiii
resminiz hayırlı olsun gülincim pek datlusunuz ana-kız.ay bu yık sıkıntıdan sk gıbı annemle akraba gunune gırdım.İLKE nin dediği gib yaşla falan alakası yok yanı:) neyse katılan sayısı 10.pekı bana kaç kışı geldı gelen gıden vs 20.yuhhdım yaa duıyan gelmiş sinir oldum.bizimkılerın huyudur ama falanacaya gıdıo sen de gel.ya ben 10 kışılk ıkramn hazırlasaydım onlar aç kalcaktı ben de ıl olucaktım.allahtan yetttı ama kocişime bişey kalmadıaman o antalyada alasını yıyodur dı mı:) öluyorum yorgunluktan derıde salak oldu kalabalığı görunce.o da anası gıbı kalabalığa sıkıntıya geleıyo.hadi öptüm sizi.
neslihan en başlarda sağmayı denedim ama canım çok yandı sonraa da hiç sağmadım tekrar sağabileceğimi düşünmüyorum,azaldı tabi sütüm ama bence emdiği kadar yetiyor,geceleri gayet güzel emiyor, tosunum zaten 11kg oldu 72 cm