2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yarışmaya katılıcam diye bugünden beri şarkı sölüyorum müzik bakıyorum her gittiğim yerde sesimi kontrol ediyorumdelikafadulden eşim ık mık etti ama ben istiyorum katılmak yaa dedim neden engel oluyosun dedim katılıcam dedim oda ne halin varsa gör dedikaydirigubbakcemile3

ayyy hülyam sen çok yaşa emiii öldüm gülmektennn sırnaşık şey
senn yazışmaların çok hoşuma gidiyorrr çok samimisin

ilkecim hülya popstara katılıyorrr alkisalkisalkis

hülyaaaa ne yarışması kız???***
kk nın popstarı olucam kızz:roflol:
ayyy hülyam sen çok yaşa emiii öldüm gülmektennn sırnaşık şey
senn yazışmaların çok hoşuma gidiyorrr çok samimisin

ilkecim hülya popstara katılıyorrr alkisalkisalkis
sende ölesin hayatım yaa sende bende hepimiz çok yaşayalım tatlişkom yaaa.s.a.s.

glitterfy-flpbk007333798823134.gif

hülyacım çok sevindim:sm_cool::teytey::dance:sositosositobaşarılar kk nın assolistibayanssulusmile

hülyacım çok sevindim:sm_cool::teytey::dance:sositosositobaşarılar kk nın assolistibayanssulusmile
benim içinde bi meşkale oldu valla canım yaa canım sıkılıyodu iyi oldu zamanım geçiyo eğleniyorum valla seçilirsem kk nın assolisti olucam inşallahsırnaşık şeysırnaşık şey:enbuyukkk:

QUOTE=NisaNurum;10942124]benim içinde bi meşkale oldu valla canım yaa canım sıkılıyodu iyi oldu zamanım geçiyo eğleniyorum valla seçilirsem kk nın assolisti olucam inşallahsırnaşık şeysırnaşık şey:enbuyukkk:[/QUOTE]

ne assolistti ben anlamadım

[

Son düzenleme:
kızlar aptamilin gece muhallebiler var ya tahıllı olanlar onun için de de gluten var mı
akşam alışverişe gitmişti aptamil kalmamış bende bebelak ın kini aldım onda var :KK43:

kızlar aptamilin gece muhallebiler var ya tahıllı olanlar onun için de de gluten var mı
akşam alışverişe gitmişti aptamil kalmamış bende bebelak ın kini aldım onda var :KK43:

bilmiyorum güzelim bende aldım bebelac ama gluteni araştırdım zararlı değilmiş hamur kıvamını sağlayan maddemiş

AYŞE CANIM GLUTEN BUĞDAY, ARPA, YULAF GıBı AKLINA GELEBıLECEK TÜM TAHILLARDA VAR, YANı ALACAĞIN TÜM TAHILLI MAMALARDA ZATEN OLUCAK, VE ÇÖLYAK HASTASI OLMAYANLAR ıÇıN GLUTEN SORUN YARATICAK BıŞEY DEĞıL,
pardon yaa kusura bakmayın yanlışlıkla hepsi büyük harf oldu,
herkese iyi geceler tatlı rüyalar, azra yatmışken bende hemen yatıcam, malum sabah mesai :KK43:( eyvahedigeldismile

bilmiyorum güzelim bende aldım bebelac ama gluteni araştırdım zararlı değilmiş hamur kıvamını sağlayan maddemiş

AYŞE CANIM GLUTEN BUĞDAY, ARPA, YULAF GİBİ AKLINA GELEBİLECEK TÜM TAHILLARDA VAR, YANİ ALACAĞIN TÜM TAHILLI MAMALARDA ZATEN OLUCAK, VE ÇÖLYAK HASTASI OLMAYANLAR İÇİN GLUTEN SORUN YARATICAK BİŞEY DEĞİL,
pardon yaa kusura bakmayın yanlışlıkla hepsi büyük harf oldu,
herkese iyi geceler tatlı rüyalar, azra yatmışken bende hemen yatıcam, malum sabah mesai :KK43:( eyvahedigeldismile
teşekkür ederim rahatladımopuyorumnanaktan biraz önce yedirdim sütlü tahıllısını çok sevdi 1 kaseyi anında yedi :ecrin_bebek:

evet canım bende bakıcıya vercem
okul saatlerini öğrendim
burda daha önce calışmadım
8.30 ders baslıo 2:45 sonmuş
bakıcı buldum ben
350 ye anlaştım
referanslı kadın tanıdım da 15 gün gelcek baslamadan bakcam nasıl biri die

350 miiiiiiiiiiiiiiiiiiii süpermiş valla izmirde 350 ye anca çocuğun resmine bakarlar.kafamçokkarıştı burda 600-700 cıvarı falan.

ayy yarışmaya katılıcam diye bugünden beri şarkı sölüyorum müzik bakıyorum her gittiğim yerde sesimi kontrol ediyorumdelikafadulden eşim ık mık etti ama ben istiyorum katılmak yaa dedim neden engel oluyosun dedim katılıcam dedim oda ne halin varsa gör dedikaydirigubbakcemile3
katıl kız oylarımız sanaopuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt

QUOTE=NisaNurum;10942124]benim içinde bi meşkale oldu valla canım yaa canım sıkılıyodu iyi oldu zamanım geçiyo eğleniyorum valla seçilirsem kk nın assolisti olucam inşallahsırnaşık şeysırnaşık şey:enbuyukkk:

ne assolistti ben anlamadım

[[/QUOTE]
caım şarkı yarışması varda oraya katılıcam kk nın assolisti geliyo yazdımda ona assolist diyolar tatlımsırnaşık şey
vallahi canım bizde bebelacınkini aldık bugün ne yapalım ya herşey zararlı ama aç kalmasın diyede veriyoruz yapacak bişi yok sanırım yaa herşey sağlıklsız
350 miiiiiiiiiiiiiiiiiiii süpermiş valla izmirde 350 ye anca çocuğun resmine bakarlar.kafamçokkarıştı burda 600-700 cıvarı falan.

katıl kız oylarımız sanaopuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt
:sm_cool::sm_cool:bi iyi olim hemen ses kaydımı göndercem sesim düzelse yeter yazıyoor yazıyoor kk daki kadınların yarışmasını yazıyoor :roflol:

kızlar ya aslı bişey sorucam.çoğumuzun bebeği kız.akşam derını soyarken bodysınnde 1 damla kan lekesı gördum tam sol meme başının uzerınde.sanırım ordan kan gelmiş kurumuş.çok kıllandım googledan baktım ama bişey bulamadım.bu konuda bilgisi olan var mı?vücuduna baktım bi yerınde bişey yok.neden oldu ki:KK43:(

Gülincim alla allah niye oldu ki.. Hiç görmedim ben. Doktoru arasana bi. Yara filan var mı? Kabuk bağlamış soyulmuş bi yer?

X