iyi akşamlar 2009 eylül anneleri. ben de hayırlısıyla 2010 eylülde anne olucam. size bir şey sormak istiyorum. ben 13 haftalık hamileyim. ve idrar testinde doktor idrar yollarında az iltihap var dedi.monurol saşe ve enfexia diye iki ilaç verdi. sizce bu haftadayken bunları kullanmam zararlı olabilir mi. bana akıl verin lütfen. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. hepinize şimdiden çok teşekkürler. güzel bebişlerinizi çok öpüyorum...
günaydınnnnnnnnnnn vayy 13 haftalık olmuşum bilee ama hala fikren alışamadım. bazen unutuyorum hoplyorum zıplıyorum .iş arkadaşımın eşide benimle aynı hamile o haırlatıyor
maşallah canım hayırlısı olsun
yakında cinsiytini öğrenirsin herhalde hayırlısıyla inşallah
günaydın haftasonu memlketten abimler geldi yani yoğun bir 3 gündü benim için. kınamak istemem ama yeğenlerim çok huysuzlar.gelinimiz ise çok vurdumduymaz. abim ise çocuklar ne istese yapıyor. anlayacağınız aile içinde tutarsızlık hakim. öyle olunca çok güzel geçti diyemem benim için tek iyi yönü önceden vicdan azabı yaşıyordum çalışan bi anneyim çocukla ilgilenemiyorum diye ama gördüm ki ben daha çok ilgiliyim ev hanımlığı çocukla ilgilenmeye yetmiyormuş benim oğlum daha mutlu büyüyor.
saniye istemek başarmanın yarısıdır. Allah sen dahil tüm isteyenlere nasip etsin
nasilsiniz
bebeler nasil ben demetttttttt