2009 Eylül Anneleri

Günaydın şekerleeerr :)))
Giremiyorum sık sık ama aklım sizlerde :))
Demet hanıııım çalışırken ikinci çocuğu yaparsam noolurum biliyo musun:

Bende artık zamanı geldiğini düşünüyorum bundan sonrası kısmet :)
olur inşallah benimde de sağlıklı hayırlı bir tane daha bebeğim ama inşallah oğlum olur önemli olması sağlıklı tabikide allahım gönlüme görede verir inşallah

saniye inşllhh sağlık sıhhatli dalyan gibi bi oğlun olur ..bende hayırlısı olsun tabide oğluma arkadaş oğlan istiyorum 3.de kız olursa tadından yenmez haniii

saniye inşllhh sağlık sıhhatli dalyan gibi bi oğlun olur ..bende hayırlısı olsun tabide oğluma arkadaş oğlan istiyorum 3.de kız olursa tadından yenmez haniii

İnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin

ama belki ikizin olur canım 2 isteğinde hayırlısıyla olsun

slm olsun herkese ben geççen hafta memlekete gittim süperdi.dönüş çok zor oldu.her sefer daha zor oluyor sanki insan gurbete alışamıyor kesinlikle.

oo maşallah topic gittikçe büyüyor ne güzel..
hayırlı olsun sümeyyem sağlılı sıhhatli bir bebişin olsun inşallah...
saniye bak bir biz kaldık gördün mü..

günaydın gerçekten süpriz oldu ben yok yok derken bile hamileymişim demekki. Allah tüm isteyenlere nasip etsin biz halaaa ikinci çocuk fikrine alışamadık 9 ayda alışırız artık.

günaydın güzel bi hafta olur inşllhhh.ben haftasonu çok yoğundum cumartesi akşam gün vardı gündüz temizlik ve pasta börek yaptım akşam gün oldu pazarda bahçeye gittik. yani dolu doluydu güzeldii

sümeyye tebrik ederimm hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.maşallahh 2.cilerde çoğaldı darısı tek kalanlara

Selamlar aöf sınavları yaklaştı ders çalışmalarına ağırlık verdim. Oyüzden yazamadım. Gülcan teşekkürler darısı tüm isteyenlere inşllh..

selam kızlar...ben de hep yazıyorum okuyorum ama yazdıklarım gitmiyor ancak beğenebiliyoryum ...pcde sorun hala devam ediyor ....neyse biz iyiyiz çoook şükür ...son kontrole gittim suyun biraz fazla dikkat et yediğine içtiğine dedi....onun dışında bel ağrılarım oluyor...sonrasında iyiyiz ALLAHA şükür durunun gösterisi vardı ....büyüdüler de gösteri de yapıyorlar....ALLAHIM bugünlere şükür.....hepinizi öptüm sümeyye sende artık imza kısmına yaz sat tarihide bakalım bebeğimiz ne kadarlık oldu....

günaydınnn kızlar cuma günü dr gittim herşey normal dedi.ama hala ben alışkın değilim .unutuyorum bile millet hayırlı olsun deyince niye ki falan diye soruyorum .:) aylin senin ki az kalmış benim daha yolun başındayım

günaydın fıstıklar :)

hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın sağlıkla bereketleriyle gelsin minnoşlar

sümeyye bakalım seninkinin cinsiyeti ne olucak

selam duble annecikler.. maşallah bu sene çok bereketli darısı saniye ile bana inşallah..bende teyze oluyorum kız kardeşim hamile.. benim küçüğümdü insana çok garip geliyor gözünde hiç büyümüyor ama şimdi anne olacak ...

Teyze olmana çok sevindim canım hayırlısıyla kucağınızada alın :)
inşallah darısı başımıza

slm olsun dün tatildi bugün pazartesi sanıyorum sendroma girip girip çıkıyorum cinsiyet konusunda hiç bi fikrim yada hissim yok sağlıklı olsunda ne olursa olsun .oğlum olursada çok sevinirim oğluma oyun arkadaşı olur birlikte maç yaparlar güreş tutarlar kızım olursada çeşit olur evde yani Allahım ne verirse ikisinede çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…