2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gamze bende çıksın ıstıyorum ama korkuyorum da dün çok kasılmam olunca eşim geliyormu yoksda falan dedı ben panik oldum:) anlayınca oda hemen kıvırdı yok yok daha zamanı var merak etme demeye basladı:)

bende akıntı yok ama biraz sancılarım var boşyere hazırlık yapıyo rahim ne bilsin sezeryan olupta kesileceğini

bebişlerde iyi gamzecim birini uyuttum içerdekide tepiniyo meyve yedim ondan heralde

gamze bende çıksın ıstıyorum ama korkuyorum da dün çok kasılmam olunca eşim geliyormu yoksda falan dedı ben panik oldum:) anlayınca oda hemen kıvırdı yok yok daha zamanı var merak etme demeye basladı:)

ya bende Allah tarafından zerre kadar korku yok hala şaka gibi geliyo böle ne bileyim.. ama bu akıntılarımın artması şusu busu bi işaretmidir nedir bilmiyorum.. inanın orkid koymazsam engeç 15 dk.da çamaşırımı değiştirmem gerekir....
hehehe bu erkekler çok komik yaa hem istiolar hem korkuyolar yerimizde olsalar napıcaklar cabaaaa :))))
bu arada sen sezeryan olcaktın demi canım?? yoksa yanlışmı hatırlıyorum :)

ya ilk sezeryan daha acılı oluyomuş ikincisi daha az ama neydi o yaa acılar içindeydim çıktığımda.tahmin etmedim böyle olacağınıı.

canım benim sezeryan seklin nasıldı ....ben spinal oldum cok agrım olmadı benim en az altı saat iyidim yanı sonrasında igne vurdurdum zaten

gittim canımm girdik nst ye bi sorun yokk fosu fosur uyuyor heralde buuu:))))

ayyy gözün aydın ama varyaaa çıkart onu vur poposuna poposunaaa nasıl fenalar yaaa :)))
sanki tarlaya tütüne gidiyo bağ bahçe adamıda yorulup uyuyo yaa :))))
ay bu bebekler çok cins oluyo :)))
bizimkinide pazartesi günü nst.de hıçkırık tuttu artık gürültüyü siz düşünün... bide sırtını dayadı o nst probuna :)))))) beynim çatladı yaa gümbür gümbür :)))))

bebişlerde iyi gamzecim birini uyuttum içerdekide tepiniyo meyve yedim ondan heralde

ayy ne güzel yaa sen ikinciyide hallediyosun bu defter kapanır herhalde ben daha ilki yapıcamdaaaaaaaaaa ikinciye kalıcamdaaaaaaaaa bide bunu beklemeden arka arkaya yapmam lazım şeker hastası olmadan :)))

ya ilk sezeryan daha acılı oluyomuş ikincisi daha az ama neydi o yaa acılar içindeydim çıktığımda.tahmin etmedim böyle olacağınıı.

tatlım dr.un bana hep sezeryandan olabildiğince uzak kalalım deme sebebi; biliyosun 96 kiloyum yağlarımında ohhşşş maşallahı var.... iyileşmem geç olabilirmiş komplikasyon gelişebilirmiş düşünme zorda kalmadıkça diyip durdu hep... şimdi bazı örnekleride gördükçe işallah sezeryana mecbur kalmam diyorum.. yani şu bi gerçekki zayıflar daha kolay topluyo kendini... :KK43:

ємєℓ;8990569 .!.:
merhaba canım evet sabah 10.30 gibi ayse aldı yavrusunu kucagına 3 kilo dogmus ve ikisi de gayet iyimis :) . . . .tuba ok ve milk de bugun dogum yapacaktı ama haber yok onlardan henuz

ayy ne güzel yaaa onlarda kurtuldular maşallah bebeklerinede kendilerinede.... tubayı ararım yarım saat sonra filan kendini daha iyi hissediyodur herhalde konuşabilir rahat rahat....

ya bende Allah tarafından zerre kadar korku yok hala şaka gibi geliyo böle ne bileyim.. ama bu akıntılarımın artması şusu busu bi işaretmidir nedir bilmiyorum.. inanın orkid koymazsam engeç 15 dk.da çamaşırımı değiştirmem gerekir....
hehehe bu erkekler çok komik yaa hem istiolar hem korkuyolar yerimizde olsalar napıcaklar cabaaaa :))))
bu arada sen sezeryan olcaktın demi canım?? yoksa yanlışmı hatırlıyorum :)

sezeryan olucam canım.. yaa benım korkum ınan dogumdan değil yaa nasıl bakıcam iyi bakabılecek mıyım korkusu var

Selam eylul anneleri benim size bir sorum olacakti..rahim agzinda aciklik normalde kac haftadan sonra baslamasi gerekiyor acaba bilgisi olan varmi??ben dun gittim kapali dedi ama bebek donmus hersey yolunda ya aciklik olmassa sirf bu yuzden normal dogum yapamam diye korktum..gorumcem 7 aylikken acilmam baslamisti dedi...Kizlar cevap bekliyorum....

mrb kızlar
dünyaya gözlerini açan bebeklerımız hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün diger arkadaslarında hayırlı haberlerini alırız bugun 4 dogum vardı galıba.....
bugun nts kontrolum vardı hiç bi mok çıkmadı benım sıpa günü geçircek bence gününde gelse ben yıne razıyım ama yok sanmıyom

Selam eylul anneleri benim size bir sorum olacakti..rahim agzinda aciklik normalde kac haftadan sonra baslamasi gerekiyor acaba bilgisi olan varmi??ben dun gittim kapali dedi ama bebek donmus hersey yolunda ya aciklik olmassa sirf bu yuzden normal dogum yapamam diye korktum..gorumcem 7 aylikken acilmam baslamisti dedi...Kizlar cevap bekliyorum....

açılma başlaması demek doğumun başlaması demek canım. açılmadan sonra en fazla 1 2 gun duruyor dıye bılıyorum ben 7 aylıkken bebegı doguma donmustur acılma baslasa dogumda başlar

X