2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cok guzel bir ruya gordum...bebegim olmus ve emziriyodum sorunsuz bir sekilde....oyle guzel bir duyguyduki......fakat garip olan olan bir sey var iki adet bebegim olmus....biri emiyor, biri emmiyodu:ecrin_bebek: hayirdir insalah.....

maşallah maşallah eeee yakında rüyaların gerçek olcak dimi ikizmi istiyodun yoksa rüyalarına girmişkaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah eeee yakında rüyaların gerçek olcak dimi ikizmi istiyodun yoksa rüyalarına girmişkaydirigubbakcemile3

Yok canim ya....aklimdan ucumdan bile gecmedi ikiz....:eek:lmaz: ikizleri olanlarin olacaklara allah saglik uzun omur versin benim icin zor olurdu heralde....:sm_confused:

Yok canim ya....aklimdan ucumdan bile gecmedi ikiz....:eek:lmaz: ikizleri olanlarin olacaklara allah saglik uzun omur versin benim icin zor olurdu heralde....:sm_confused:

evet ya allah onların yardımcısı olsun ama bi hamilelikle iki çocukda daha kolay olmazmıydı ilerde bi daha hamilelik zor oluyo bakınız şekil adelikafadulden

evet ya allah onların yardımcısı olsun ama bi hamilelikle iki çocukda daha kolay olmazmıydı ilerde bi daha hamilelik zor oluyo bakınız şekil adelikafadulden

sekil a??? aaaaaaa yoksa seninkiii mi ikiz di canim benim???kaydirigubbakcemile5 evet haklisin dedigine bir tasla iki kus denir...hehe hee cok guzel....beni dogumdan sonraki zaman urkutuyor.....dusunsene ikisi birden vikk vikk bagiriyor.....:roflol:

sekil a??? aaaaaaa yoksa seninkiii mi ikiz di canim benim???kaydirigubbakcemile5 evet haklisin dedigine bir tasla iki kus denir...hehe hee cok guzel....beni dogumdan sonraki zaman urkutuyor.....dusunsene ikisi birden vikk vikk bagiriyor.....:roflol:

hayır canım ben ikinci hamilelikte şekil a oluyorum ikiz çocuk bence güzel olurdu nasıl olsa evde bi viyaklama olcak 2 sene boyunca ayrı ayrı olunca ikişer seneden dört sene viyaklama çekiyosun bide iki doğumnaniknanik

kıslar
doğurmayan kim kaldı???
eylül annelerinin tamamı ağustosta doğurdu mu hep???

saat 11 e dogru ayşe ile telefonda gorustum kızlar bebisini kucagına almıstı :) ikisi de gayet iyimis . . .3 kilo dogmus ve 49 cm imis :) . .. . . . .

ємєℓ;8987873 .!.:
saat 11 e dogru ayşe ile telefonda gorustum kızlar bebisini kucagına almıstı :) ikisi de gayet iyimis . . .3 kilo dogmus ve 49 cm imis :) . .. . . . .

ne guzel.....darisi bize insalah....ben iyice sabirsizlanmaya basladim :Saruboceq: 7 gunum kaldiiiii:ecrin_bebek:

ємєℓ;8987873 .!.:

ohh süper hadi hayırlısı...bi daha görüşürsen bizden de çok slm söyle emelcim

soylerim tabi tulaycım :) geriye normal dogum yapacaklar kaldı onlarda hayırlısıyla alsalar yavrularını

ayy inş. emelcim bekliyoss valla pazar normalde bitiyor mdt miz ama nasip bakalımyoksa paşa paşa kesilcez galiba bizde

X