2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim gülcan cım bebiş de iyi, tek sorun uyku düzenimiz poku çıktı işte....

kızlar hastane çantasını abartmayın bence, ben donsuz gittim valla, donumu bile koyamadım çantaya he he :)

bu arada mutlaka normal doğum yapmayı düşünenler hasta bezi koysunlar, orkidi önermiyor hastane, çünkü nemli bıraktığından malum yeri dikişlerin geç kurumasına neden oluyor... ben neredeyse 1 günde hastanede 20 bez tükettim, sargı bezinin içine pamuk konulmuş, pedin iki katı büyüklüğünde bişey.... hastanede bana verildi, isterseniz bi sorun size verilecekmi, verilmeyecekse koyun mutlaka....

artık bende doğum öykümü yazayım kızlar ancak fırsat oluyor malum bebişten:)o kadar güzel bir duyguymuş ki yarabbim herkese nasip etsin isteyen.Allah'ım ayırmasın yavrularımızı bizden.kimseyi anasız babasız koymasın aile birliğimiz daim olsun ana bacı kardeş koca abi yavrularımız akrabalarımız.
28/08 gününü iple çekerek 12:30 da gireceğim genel anestezili sezeryan için geceden aç susuz yatarak hastaneye gittik 11 de oradaydık.abi,abla,anneler herkes orada hazır kamera elimizde güle oynaya bilgilerim alındı ama ne zamanki sedyeye yattım bone takıldı bi ağlama bi ağlama ki sormayın.el sallayıp ağlayarak gittim.ameliyattada uyanıncada ağlamışım doktor dedi:) acılar içinde (sezeryan ağrısı pek zormuş ya.kiloda var yağ dokum fazla daha çok acı çektim ama olsun bebişim kollarımdaya sağlıkla maşallah)odama geldim bebişimi gösterdiler yanağıma tuttu hemşire hanım o kadar güzeldi ki ağlamaktan bi hal oldum ama mutluluk gözyaşları.benle beraber herkes ağlıyor:)hemen emmeye başladı yavrum yaa.sarılık olma tehlikesinden takviye mama verdiler aç kaldı sütte olmayınca.uykusuzluk,acıyan meme başları,dikiş yerleri hepsiii unutuluyor onun o güzel kokusu varlığı ile.darısı tüm isteyenlere.Allah'a çok şükürler olsun yarabbiimm.28/08/2009 12:42 yavrum geldi sağlıkla.kurban kestirdik dağıttık ihtiyaç sahiplerine Allah kabul etsin inşallah.gözden dilden nazardan hasetten afetlerden her türlü kötü şeyden Allah saklasın bizleri hepizimi.maşallah demeyi ihmal etmeyin kendinizede herkesede emi canlar.herkesede dua ettim ameliyata girerken Allah kabul etsin.

aglamamak eldemi yaaa ben olsam salya sümk karışır allah kabul etsin canım saglıkla huzurla büyüsün yavrun agrılar acılar hepsi geçti darısı başımıza

sezeryan olucam canım.. yaa benım korkum ınan dogumdan değil yaa nasıl bakıcam iyi bakabılecek mıyım korkusu var

hiç korkma canım :Allah annelere öyle bir güdü öyle bir his veriyokii senden iyi kimseler bakamıyo sonunda.. sen hiç merak etme... hele bi doğsunlardaagerisi dert değill :)))

Selam eylul anneleri benim size bir sorum olacakti..rahim agzinda aciklik normalde kac haftadan sonra baslamasi gerekiyor acaba bilgisi olan varmi??ben dun gittim kapali dedi ama bebek donmus hersey yolunda ya aciklik olmassa sirf bu yuzden normal dogum yapamam diye korktum..gorumcem 7 aylikken acilmam baslamisti dedi...Kizlar cevap bekliyorum....

selam hoşgeldinn... o açıklığın bir haftası yok herkeste durum değişebiliyo herkesin bünyesi ayrı sonuçta.. şuan hiç açılma olmaz ama yarın olabilir herşey sürpriz.. o yüzden son haftalarda konttoller sıklaşıyo.. sen kimseye bakıp kendinle ilgili yorum yapa bence çünkü hiç belli olmuyo.. sancı çekip hiç açılmayanda var sancısız açılanda var..... allah hakkımızda hayırlı ve kolay olanı kısmet etsin...

ya meryemcım yice sıyırdım ben kafayı acaba diyorum aç falan mı bıraksam rahatsız olsun çıksın....baksenın dediini deneyim hiç muhattab olmayı bu sefer napak

yazık kız annesiiiii günah ama o ne bilsin sen git hipofiz bezinle beyinciğinle konuşta doğum başlasın bebenin suçu ne bee :)))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

gamzecim yağ dokum fazla kas az diye malum şişkoluk belası ondan daha acılı olmuşum doktor dedi..

ayy canım benim kıyamam sana Allah şifa versin en kısa zamanda iyileş işallahhhh.... işte dr haklı demek Allahın cezası kilolardan kurtuluruz işallah ayferim yaaaaaaaa......... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Selam kıslarrrrrrrr. ben geldim. Napaysınız?

Ben bugün kızı sağlık ocağına götürdüm. kilosunu tarttırmaya. Çok şükür cumadan beri 400 gr almış kuzum hihoyyyt Ama çok yoruldum anacım ya. Taksiyle gittik geldik ama iş bitmiş bende. İyileştim diye hava atıyorum ama fısssssss yani laelaelaelaelae gelince hemen kızı yıkadık uyuttum. Birde bende bugün acaip gaz sancısı var. Sırtıma sırtıma vuruyor. Rezene içiyorum inş. iyi gelir.

Ayşecikde almış kuzusunu kucağına ne mutlu.Allah analı babalı büyütsün.

Ayfercim bacım çağrı attım sana kusura bakma kontörüm kalmamış :bbo:

ya ben hiç duygulanamadım bile, herşey o kadar hızlı geliştiki, hastaneye girmemle neredeyse doğurmam bir oldu, çocuğumun çıkışını izlerken bile hala inanamıyordum kendime.... yani hiç ağlayamadım şaşkın şaşkın izliyordun sadece.... tek amacım ıkınıp kurtulmak olmuştu bir an önce... bir de stajer doktorların sesleri kulaklarımda çınlıyordu ıkın ıkın ıkın ıkınnnnnnnnnn

ya ben hiç duygulanamadım bile, herşey o kadar hızlı geliştiki, hastaneye girmemle neredeyse doğurmam bir oldu, çocuğumun çıkışını izlerken bile hala inanamıyordum kendime.... yani hiç ağlayamadım şaşkın şaşkın izliyordun sadece.... tek amacım ıkınıp kurtulmak olmuştu bir an önce... bir de stajer doktorların sesleri kulaklarımda çınlıyordu ıkın ıkın ıkın ıkınnnnnnnnnn

Ohhh cnm ya Allah herkese senin gibi doğum nasipo etsin valla kaydirigubbakcemile5

ya ebrudan haber alanınız varmı ya çok merak ettimmmmmmmmmmmmm

özgecim maşallah canım kızına..........

ayfercim çok tatlısın çok beğendim doğum öykünüüü

kızlar hastane çantasını abartmayın bence, ben donsuz gittim valla, donumu bile koyamadım çantaya he he :)

bu arada mutlaka normal doğum yapmayı düşünenler hasta bezi koysunlar, orkidi önermiyor hastane, çünkü nemli bıraktığından malum yeri dikişlerin geç kurumasına neden oluyor... ben neredeyse 1 günde hastanede 20 bez tükettim, sargı bezinin içine pamuk konulmuş, pedin iki katı büyüklüğünde bişey.... hastanede bana verildi, isterseniz bi sorun size verilecekmi, verilmeyecekse koyun mutlaka....

ah canım benım yaa rüzgarda şimdi afalamıştır ben nereye gldim diye zamanla düzene girer uyku sorunu...yaw sen çanta falan hazırmadın dogrdun biz aylar öncesinden başladık meraklı tazeler ama hala tık yok:)))))

valla ben gamzeden, gülcandan, ebrudan, fatoştan ve tülaydan çok güzel kolay normal doğumlar bekliyorum.... inşallah hayırlısıyla.....

Ya kızlar buarada biz ne zaman korse giymeye başlıcaz? Eşim sabah utanmadan bana karnındaki 5 aylıkmı aşkım dedi çok içerledim bu lafı :mymeka:

yazık kız annesiiiii günah ama o ne bilsin sen git hipofiz bezinle beyinciğinle konuşta doğum başlasın bebenin suçu ne bee :)))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:
:
yaw bwn kıyamam zati ona sütü bilem günde 1 lt den düşüremiyorum içmek öööö geldi ama napım çocuk gibi yanımda süt taşıyom....

Ben bugün kızı sağlık ocağına götürdüm. kilosunu tarttırmaya. Çok şükür cumadan beri 400 gr almış kuzum hihoyyyt Ama çok yoruldum anacım ya. Taksiyle gittik geldik ama iş bitmiş bende. İyileştim diye hava atıyorum ama fısssssss yani laelaelaelaelae gelince hemen kızı yıkadık uyuttum. Birde bende bugün acaip gaz sancısı var. Sırtıma sırtıma vuruyor. Rezene içiyorum inş. iyi gelir.

hoşgeldın özgecim gocaman olmuş canım kızın kılo alımı çok iyi demekkı sütün yarıyo maşallahhhh

anam anam tam da benden bahsediliyomuş, ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canımmm nasıl bakalım rüzgar kızınnn :)))

gamzecim ikinciye hamilelik biraz daha zor oluyo ya pek dinlenemiyomki benim oğlan sabah 6da kalkıyo e daha oda bebek yemeğini yedir bezini değiştir o uyuyuncada ev işi yemek falan gün bitiyo
tam gece uykusu düzene girdi oh be gece uyuyabilecem artık diyodum bana 2 sene daha uykusuz geceler düşüyo hamileyken diğerini emzirmeyi bıraktım düşün yani ama sevmesi öpmesi pek tatlı oluyo bıcırıkları insan herşeye katlanıyo

ayy canım yaa ddediğin gibi sonunda herşeye değiyosa yapılır yaa evet belki anne için zor ama yapacak bişiyde yok ben kardeşsiz büyümeye arşıyım çokkk...

artık bende doğum öykümü yazayım kızlar ancak fırsat oluyor malum bebişten:)o kadar güzel bir duyguymuş ki yarabbim herkese nasip etsin isteyen.Allah'ım ayırmasın yavrularımızı bizden.kimseyi anasız babasız koymasın aile birliğimiz daim olsun ana bacı kardeş koca abi yavrularımız akrabalarımız.
28/08 gününü iple çekerek 12:30 da gireceğim genel anestezili sezeryan için geceden aç susuz yatarak hastaneye gittik 11 de oradaydık.abi,abla,anneler herkes orada hazır kamera elimizde güle oynaya bilgilerim alındı ama ne zamanki sedyeye yattım bone takıldı bi ağlama bi ağlama ki sormayın.el sallayıp ağlayarak gittim.ameliyattada uyanıncada ağlamışım doktor dedi:) acılar içinde (sezeryan ağrısı pek zormuş ya.kiloda var yağ dokum fazla daha çok acı çektim ama olsun bebişim kollarımdaya sağlıkla maşallah)odama geldim bebişimi gösterdiler yanağıma tuttu hemşire hanım o kadar güzeldi ki ağlamaktan bi hal oldum ama mutluluk gözyaşları.benle beraber herkes ağlıyor:)hemen emmeye başladı yavrum yaa.sarılık olma tehlikesinden takviye mama verdiler aç kaldı sütte olmayınca.uykusuzluk,acıyan meme başları,dikiş yerleri hepsiii unutuluyor onun o güzel kokusu varlığı ile.darısı tüm isteyenlere.Allah'a çok şükürler olsun yarabbiimm.28/08/2009 12:42 yavrum geldi sağlıkla.kurban kestirdik dağıttık ihtiyaç sahiplerine Allah kabul etsin inşallah.gözden dilden nazardan hasetten afetlerden her türlü kötü şeyden Allah saklasın bizleri hepizimi.maşallah demeyi ihmal etmeyin kendinizede herkesede emi canlar.herkesede dua ettim ameliyata girerken Allah kabul etsin.

ayferim valla gözlerim doldu ne güzel yaa okadar acı çekiyorum ama yinede değer diyecek anneden başka bir varlık olamaz yaaa olamaz... ayrıca Allahım dualarını kabul etsin bizimde dualarımız hep seninleydi inan çok şükür bunları yazdığımız günüde gösteriyor rabbim... dediğin gibi insan sevdikleriyle var Allah kimseyi yalnız sevgisiz kimsesiz bırakmasın acıyla hastalıkla sınamasın halimize vaktimize binn şükür.... :nazar:

he kız en tombalak bizimki imiş ama en tombalak annede bendim yaf:) 125 kilo ile doğuma girdim artık söyleyeyim yani:) utanıyom ya ama napam:) hastane çıkışı 3600 olmuş yavrum ama toparlar dedi doktor amcasııı.

maşallah kuzumaaaa tosunumaa yerim ben onuuu... :))
ayferim boşver kiloyu evet olmasak okadar iyiydi ama yapacakta bişiy yok sıpalar zayıflatır bizi sen merak etmeee sırnaşık şey

ya bende şu bez olayını sorcak adam arıyodum canım yaa çünkü nolcak bellimi olur insanın kanaması az olur çok olur nolur ne eder bilinmez hazırlıklı olmak lazm oralarda bunun telaşına düşmemek lazım bence bide... sağol valla.. başka şeylerde varsa sölede bilelim canım mal gibi kalimiyim ben orlarda :))

hoççedin çilekin güsel annesii :))) nasılsınız bakalım taze aşıklarrr :)))

valla ben gamzeden, gülcandan, ebrudan, fatoştan ve tülaydan çok güzel kolay normal doğumlar bekliyorum.... inşallah hayırlısıyla.....
delikafaduldendelikafadulden
ahh canım benım yaaaaaaa ınş....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr hoşgeldınız. gulaycım sana sorum var tek normal ornek sensın sımdı:) akıntında değişme olmusmuydu son zamanlarda

evet meryemcim daha sulu ve bol akıntım olmuştu son hafta ama rengi beyazdı, bem beyaz ... ama çok daha fazla üç katı falan....

X