Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy inş. emelcim bekliyoss valla pazar normalde bitiyor mdt miz ama nasip bakalımyoksa paşa paşa kesilcez galiba bizde
bol bol yürüyüş yap canım bide merdiven çıkmak çabuk doğurtuyo diyolar bide sıcak banyo dene bakalım bi
selam kızlaarr.
canim seninle ayni hafta ayni gundeymisiz....simdi farkettimm....bakalim kim firtlatacak onceee kaydirigubbakcemile5 seni sat 20 aralik degilmi??
1 damla imiş bilgin olsun çok vermeyesin.bir narın tanesinden bir adeti sıkılcak bi damla eder o da.dilekcim aslında öyle çok abarttık cantaları... dilekcim odana geldiğinde bebeğin odadamıydı yoksa sonramı getirdiler...
kızlar bu arada pazarda nar bulduk hemen aldıkk bu sitede okumuştumm anne sütünden önce bebeğin ağzına damlatılırsa gazı olmazmış... çok aklımda kalmıştı.. bu akşam sıkıp şişeye dolduracağız..
ben gelince odaya getirdiler bebişi demek değişiyor heryerde.Evet tatlım odaya geldiğimde odadaydı bebişim. Nar ayrıca anne sütünü de arttırıyor...
ємєℓ;8989134 .!.:merhaba ayfercim nasılsın :)
selam kızlaarr.
selam kızlar..
gamze ruyamda senı gordum
selam canımm..
hayrolsun işallah nasıl gördünn :)))
msms gamze fatoş hoşgeldiniz
ruyamda senın kızın şekerlerini hazılrıyorduk. sana kızın ismini gül beliz koysana diyordum ama sen duymamazlıktan geliyordun:)
kızlar bugun kendımı hiç iyi hissetmiyorum. akşamdan bu yana sancılarım var azar azar. kasılmalarım var.. bu akşama randevu aldım dr dan bakalım ne diyecek. birde sizlerde de varmı benım akıntım arttı ve camasırım hep azar azar ıslanıyor..
kızlar bugun kendımı hiç iyi hissetmiyorum. akşamdan bu yana sancılarım var azar azar. kasılmalarım var.. bu akşama randevu aldım dr dan bakalım ne diyecek. birde sizlerde de varmı benım akıntım arttı ve camasırım hep azar azar ıslanıyor..