2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

açılma başlaması demek doğumun başlaması demek canım. açılmadan sonra en fazla 1 2 gun duruyor dıye bılıyorum ben 7 aylıkken bebegı doguma donmustur acılma baslasa dogumda başlar

yok canim 1 cm aciklik vardi onun 7 aylikken aynlis hatirlamiyorum.....yani acilma son anda olan bisey degil herkeste sanirim o yuzden sordum...:asigim:

mrb kızlar
dünyaya gözlerini açan bebeklerımız hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün diger arkadaslarında hayırlı haberlerini alırız bugun 4 dogum vardı galıba.....
bugun nts kontrolum vardı hiç bi mok çıkmadı benım sıpa günü geçircek bence gününde gelse ben yıne razıyım ama yok sanmıyom

gülcan sen acele ettikçe adam rahata geciyor bence:) sen bir rahat bırak şu adamı da oda gelme niyetine girsin:)

Selam eylul anneleri benim size bir sorum olacakti..rahim agzinda aciklik normalde kac haftadan sonra baslamasi gerekiyor acaba bilgisi olan varmi??ben dun gittim kapali dedi ama bebek donmus hersey yolunda ya aciklik olmassa sirf bu yuzden normal dogum yapamam diye korktum..gorumcem 7 aylikken acilmam baslamisti dedi...Kizlar cevap bekliyorum....

canım rahım açılmaya başladıgı zaman zaten dogum başlıyo onlar ıstısna durumlar...bak bizimkıler hala kapalı ama umutluyuz dogurcaz...........

yok canim 1 cm aciklik vardi onun 7 aylikken aynlis hatirlamiyorum.....yani acilma son anda olan bisey degil herkeste sanirim o yuzden sordum...:asigim:

bizde gülay arkadasımız dr a gıttı suyu gelınce 2 cm acıklık olmnustu 2 saat sonra o acıklık 10 cm oldu ve bebek geldı..

ben 2 hafta evvelş hastaneye yattıgımda kasılmam çoktu dr acılma yok sorun yok su anda dedı. ben 37+2 yım hala açılmam yok

bizde gülay arkadasımız dr a gıttı suyu gelınce 2 cm acıklık olmnustu 2 saat sonra o acıklık 10 cm oldu ve bebek geldı..

ben 2 hafta evvelş hastaneye yattıgımda kasılmam çoktu dr acılma yok sorun yok su anda dedı. ben 37+2 yım hala açılmam yok

2 saatte 8 cm birdenmi acilmiss:1shok: hic bu kadar hizli acilma duymamistim.....normalde saat basi kontrol edip 1 cm ..2 olmus..aradan 2 saat gecer 3 olmus derler ve bu acilmalar saatler surer diye biliyorum ben...

gülcan sen acele ettikçe adam rahata geciyor bence:) sen bir rahat bırak şu adamı da oda gelme niyetine girsin:)

ya meryemcım yice sıyırdım ben kafayı acaba diyorum aç falan mı bıraksam rahatsız olsun çıksın....baksenın dediini deneyim hiç muhattab olmayı bu sefer napak

ayfer ınsallah bızde sızın gibi anne olucaz. senın nasıl bebişin
canım şükür uyuyor uyanıyor,sütümüz az aptamil veriyos bağırıyor yoksa bas bas.ama darısı başınıza hayırlısı ilee.
ємєℓ;8990640 .!.:
canım benim sezeryan seklin nasıldı ....ben spinal oldum cok agrım olmadı benim en az altı saat iyidim yanı sonrasında igne vurdurdum zaten
geneldi canım mahfoldumdu.ağrı kesiciler olmasa daha fena.dozdan fazla vurdurdum mecburen yalvardım resmen.
ayyy gözün aydın ama varyaaa çıkart onu vur poposuna poposunaaa nasıl fenalar yaaa :)))
sanki tarlaya tütüne gidiyo bağ bahçe adamıda yorulup uyuyo yaa :))))
ay bu bebekler çok cins oluyo :)))
bizimkinide pazartesi günü nst.de hıçkırık tuttu artık gürültüyü siz düşünün... bide sırtını dayadı o nst probuna :)))))) beynim çatladı yaa gümbür gümbür :)))))

ayy ne güzel yaa sen ikinciyide hallediyosun bu defter kapanır herhalde ben daha ilki yapıcamdaaaaaaaaaa ikinciye kalıcamdaaaaaaaaa bide bunu beklemeden arka arkaya yapmam lazım şeker hastası olmadan :)))

tatlım dr.un bana hep sezeryandan olabildiğince uzak kalalım deme sebebi; biliyosun 96 kiloyum yağlarımında ohhşşş maşallahı var.... iyileşmem geç olabilirmiş komplikasyon gelişebilirmiş düşünme zorda kalmadıkça diyip durdu hep... şimdi bazı örnekleride gördükçe işallah sezeryana mecbur kalmam diyorum.. yani şu bi gerçekki zayıflar daha kolay topluyo kendini... :KK43:

ayy ne güzel yaaa onlarda kurtuldular maşallah bebeklerinede kendilerinede.... tubayı ararım yarım saat sonra filan kendini daha iyi hissediyodur herhalde konuşabilir rahat rahat....
gamzecim yağ dokum fazla kas az diye malum şişkoluk belası ondan daha acılı olmuşum doktor dedi.

pembe dun aldı kuzularını kucagına canım. kızlardan bırı bıraz zayıf oldugundan 1 2 gun kuvezde kalacakmıs. sesi çok iyiydi çok sukur o da kavustu

ay maşallah hadi gözüaydınnn.ne korkular ne şeyler çekti şükür bugüne.

2 saatte 8 cm birdenmi acilmiss:1shok: hic bu kadar hizli acilma duymamistim.....normalde saat basi kontrol edip 1 cm ..2 olmus..aradan 2 saat gecer 3 olmus derler ve bu acilmalar saatler surer diye biliyorum ben...

okadar enerjıye yürümeye çabuk açılması şaşmamak lazım kız yerınde durmuyodukı

canım şükür uyuyor uyanıyor,sütümüz az aptamil veriyos bağırıyor yoksa bas bas.ama darısı başınıza hayırlısı ilee.

.

ayfercım maşallah ogluşuna doymaz tabi canım yaaa eylül bebişlerinde en tosun senın paşa cıktı maşallah maşallah erdal efeye

okadar enerjıye yürümeye çabuk açılması şaşmamak lazım kız yerınde durmuyodukı

heee ondann o zaman normal canim..bende yerimden kalmiyorum artik valla..kalkamiyorumda belim agriyor az yurusem kasiklarima sanci giriyor yada tansiyonum dusuyor bayildim 2 kere bu yuzden...ama insallah bende kizkaresim gibi 9 ay 20 gunde dogurmam:çok üzgünüm:

gamzecim ikinciye hamilelik biraz daha zor oluyo ya pek dinlenemiyomki benim oğlan sabah 6da kalkıyo e daha oda bebek yemeğini yedir bezini değiştir o uyuyuncada ev işi yemek falan gün bitiyo
tam gece uykusu düzene girdi oh be gece uyuyabilecem artık diyodum bana 2 sene daha uykusuz geceler düşüyo hamileyken diğerini emzirmeyi bıraktım düşün yani ama sevmesi öpmesi pek tatlı oluyo bıcırıkları insan herşeye katlanıyo

ya meryemcım yice sıyırdım ben kafayı acaba diyorum aç falan mı bıraksam rahatsız olsun çıksın....baksenın dediini deneyim hiç muhattab olmayı bu sefer napak

canım şaka yapıyon dimi bak bizde seni rahatsız ederiz haaaaaaaaaaa rahat bırak bakiiim paşayı:eek:lmaz:

artık bende doğum öykümü yazayım kızlar ancak fırsat oluyor malum bebişten:)o kadar güzel bir duyguymuş ki yarabbim herkese nasip etsin isteyen.Allah'ım ayırmasın yavrularımızı bizden.kimseyi anasız babasız koymasın aile birliğimiz daim olsun ana bacı kardeş koca abi yavrularımız akrabalarımız.
28/08 gününü iple çekerek 12:30 da gireceğim genel anestezili sezeryan için geceden aç susuz yatarak hastaneye gittik 11 de oradaydık.abi,abla,anneler herkes orada hazır kamera elimizde güle oynaya bilgilerim alındı ama ne zamanki sedyeye yattım bone takıldı bi ağlama bi ağlama ki sormayın.el sallayıp ağlayarak gittim.ameliyattada uyanıncada ağlamışım doktor dedi:) acılar içinde (sezeryan ağrısı pek zormuş ya.kiloda var yağ dokum fazla daha çok acı çektim ama olsun bebişim kollarımdaya sağlıkla maşallah)odama geldim bebişimi gösterdiler yanağıma tuttu hemşire hanım o kadar güzeldi ki ağlamaktan bi hal oldum ama mutluluk gözyaşları.benle beraber herkes ağlıyor:)hemen emmeye başladı yavrum yaa.sarılık olma tehlikesinden takviye mama verdiler aç kaldı sütte olmayınca.uykusuzluk,acıyan meme başları,dikiş yerleri hepsiii unutuluyor onun o güzel kokusu varlığı ile.darısı tüm isteyenlere.Allah'a çok şükürler olsun yarabbiimm.28/08/2009 12:42 yavrum geldi sağlıkla.kurban kestirdik dağıttık ihtiyaç sahiplerine Allah kabul etsin inşallah.gözden dilden nazardan hasetten afetlerden her türlü kötü şeyden Allah saklasın bizleri hepizimi.maşallah demeyi ihmal etmeyin kendinizede herkesede emi canlar.herkesede dua ettim ameliyata girerken Allah kabul etsin.

ayfercım maşallah ogluşuna doymaz tabi canım yaaa eylül bebişlerinde en tosun senın paşa cıktı maşallah maşallah erdal efeye

he kız en tombalak bizimki imiş ama en tombalak annede bendim yaf:) 125 kilo ile doğuma girdim artık söyleyeyim yani:) utanıyom ya ama napam:) hastane çıkışı 3600 olmuş yavrum ama toparlar dedi doktor amcasııı.

X