2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aşkolsun emine benim oğlumdan bahsetmemişin heç :KK43:

tatlım o şerefi sana bırakmak istedim...nede olsa bugün oğlunla eve geldin....:1hug:
yoksa anından haber verirdim canım benim...

opuyorumnanaktan

kızlar baharı bir görseniz bomba gibi valla....kıpır kıpır....görünce bu kızmıydı doğumdan korkan diye düşünmeden edemedim valla...kaydirigubbakcemile3 zaten ameliyatheneye girince attığı kahkahlarda cabası...
Oğlumuzda melek gibi.....çok tatlı maşallahı var...tıpkı babası...bahara hiç benzememiş desem yeridir...bide sarışın bişey baya beyaz tenli....:nazar::nazar:

hadi canım benim Gözün aydın...oğluşunu kokla benim için bol bola.s.

selam kızlar ben 2009ekim annesi, olcaktım ama bebegim erkenci çıktı haftaya salı geliyo eylül anneside olmuş oluyom benide aranıza alırmısınız güsel annişlerrrr
Hoşgeldıin musyas, seninki bayagı erkenci çıkmış :))

gel canım gel hayırlısı olsun anam bunlar çok aceleci çıktı ekım anneleri bile dogurmaya başladı tülayda tık yok:))))
Gulcan valla deme inat dogurur bak

Baharcım hoşgeldin, ver bakayım detayları, bu arada smslerim geldi mi sana?

musyas hoşgeldin aramıza
yaaa hayırlısı arkidişler bebişimi bağışlayan Rabbim geliş saatini de ayarlamıştır elbet .....ne diyiimmm sabır sınavından geçiyom sanırım
eminecim geçmiş olsun bebişine en kısa zamanda düzelir inş.

baharcım hoşgeldin yeniden aramıza Rabbim sağlıklı sıhhatli günlerde büyütmeyi nasip etsin yavrunu inş...

dediğin doğru gülcancım sorma ya hergün 11 kiloluk oğlumu indirip kaldırıyorum kucağımda taşıyorum banamısın demiyo bu veletkaydirigubbakcemile3 yok kaldı bu kız içerde çıkmayacak rahat tabi...

naber kızlar yok mu bugün doğuran valla geceleri bir yandan bir yana dönmek benim için çok büyük bir iş bugün havada sıkıcı yağmur yağsada serinlesek

dediğin doğru gülcancım sorma ya hergün 11 kiloluk oğlumu indirip kaldırıyorum kucağımda taşıyorum banamısın demiyo bu veletkaydirigubbakcemile3 yok kaldı bu kız içerde çıkmayacak rahat tabi...

ya begüm 2 gündür göğüslerim süt doldu sanki ve ağrıyo arada..bu belirti olabilirmi? doğum yaklaştığına

Son düzenleme:
X