- 27 Ocak 2009
- 8.183
- 0
- 44
oyy kurban olurum ben sana üzülme canım benım:teselli: nasılsa gelcek eli mahkum tapusunu almadı ya içerinin biraz daha sabır bak sonra ıstesende sokamazsın içeri
öle cnm çıkana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy kurban olurum ben sana üzülme canım benım:teselli: nasılsa gelcek eli mahkum tapusunu almadı ya içerinin biraz daha sabır bak sonra ıstesende sokamazsın içeri
tülaycım benimde göğüsler doldu 2 gündür ama ne gelen var ne giden...mafoldumben
Emine siz Baharla aynı hastanede mi dogum yaptınız??
Al benden de o kadar, bu hafta agırlaştım diyorum ama bakıyorum bi hafta sonra daha agırım bir onceki hafta esasında ne kadar rahatmışımnaber kızlar yok mu bugün doğuran valla geceleri bir yandan bir yana dönmek benim için çok büyük bir iş bugün havada sıkıcı yağmur yağsada serinlesek
ya begüm 2 gündür göğüslerim süt doldu sanki ve ağrıyo arada..bu belirti olabilirmi? doğum yaklaştığına
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3oyy kurban olurum ben sana üzülme canım benım:teselli: nasılsa gelcek eli mahkum tapusunu almadı ya içerinin biraz daha sabır bak sonra ıstesende sokamazsın içeri
denizcim hoşgeldın canım son haftalar herkes için zor geçiyo
tülaycım güle güle canım kızlar banada müsade azcık dınlenelim geliriz yınee
kızlar özür dilerim bebiş ağladı da...güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. oğlum bugün huysuzlanmaya başladı azcık baş etmeye çalışıyoruz. uykusuzluk haricinde keyfimiz yerinde şükür.
betülcüm aldım canım mesajlar ama nonu bilmediğimden bilemedim. bana özelden nonu yazarmmısın cnm?
özgeeeee ben de kavuştum meleğimeeee ctesi akşamı hem de :)
merhaba arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak size bişey sormak istiyorum... şimdi ben 30 haftalık hamileyim ve tam32, haftamda doktoruma giderek doğuma 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım bu raporun sanrım aslı bende kalacakmış fotokopisini şirkete verecekmişim. yalnız benim kafamı karıştıran doğuma kadar 3 kafta çalışabilir raporunu aldığımda ssk ya bildirecekmiyim yoksa 37, haftada doğum iznine çıkabilir raporunu alıncamı ssk ya bildireceğim yani bu prosedürler hakında detaylı bilgsi olan varmı...