2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım benimde göğüsler doldu 2 gündür ama ne gelen var ne giden...mafoldumben

naber kızlar yok mu bugün doğuran valla geceleri bir yandan bir yana dönmek benim için çok büyük bir iş bugün havada sıkıcı yağmur yağsada serinlesek
Al benden de o kadar, bu hafta agırlaştım diyorum ama bakıyorum bi hafta sonra daha agırım bir onceki hafta esasında ne kadar rahatmışım

ya begüm 2 gündür göğüslerim süt doldu sanki ve ağrıyo arada..bu belirti olabilirmi? doğum yaklaştığına

Anacım nasıl bi his/ goruntu goguslerin sut dolması?? Benim güzelim göguslerim sankinem küçüldü ve sarktı :gitme: Gobegimin üzerine babaneminkiler gibi oturdular yahu mafoldumben
oyy kurban olurum ben sana üzülme canım benım:teselli: nasılsa gelcek eli mahkum tapusunu almadı ya içerinin biraz daha sabır bak sonra ıstesende sokamazsın içeri
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok gülcancım benim oğluşdan fırsat olmadı denemeye ama çömeldiğim zaman yere resmen kafasını hissediyorum bebeğin.. sanki çıkacakmış gibi...bu arada 2 gündür elim ayağım çok şişti bakalım yarına allah kerim...

betülcüm gögüsler semsert oluyo benimkiler 2 gün önceye kadar yumuşaktı şimdi semsert

ay valla kızlar zaman ilerledikce daha zorlaşıyor Allah yardımcınız olsun gelsin artık bebişler

denizcim hoşgeldın canım son haftalar herkes için zor geçiyo

tülaycım güle güle canım kızlar banada müsade azcık dınlenelim geliriz yınee

kızlar bende de 2,5 cm açıklık olmuştu.... doktor nişan gelmeden olmaz bu açıklık demek ki görmedin dedi...o kadar dikkat etmeme rağmen nişanın geldiğini görmedim yani...su falan gelmedi..
sadece 2 gün boyunca çok şiddetli mide bulantısı yaşadım ne yersem çıkardım vede karnım çok ağrıyordu..adet ağrısı gibi bişeydi..yatarken bile geçmiyordu...karnımın ortası çok sık taş gibi olup gevşiyordu........bunun dışında yaşadığım bir belirti yok...hatta doktor yarın doğum var demesydi pazara gidip gezicektim:) kasılmalar en büyük belirti kızlar...

kızlar özür dilerim bebiş ağladı da...güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. oğlum bugün huysuzlanmaya başladı azcık baş etmeye çalışıyoruz. uykusuzluk haricinde keyfimiz yerinde şükür.
betülcüm aldım canım mesajlar ama nonu bilmediğimden bilemedim. bana özelden nonu yazarmmısın cnm?
özgeeeee ben de kavuştum meleğimeeee ctesi akşamı hem de :)

kızlar özür dilerim bebiş ağladı da...güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. oğlum bugün huysuzlanmaya başladı azcık baş etmeye çalışıyoruz. uykusuzluk haricinde keyfimiz yerinde şükür.
betülcüm aldım canım mesajlar ama nonu bilmediğimden bilemedim. bana özelden nonu yazarmmısın cnm?
özgeeeee ben de kavuştum meleğimeeee ctesi akşamı hem de :)

canım benim yerim ben oğlunu sağlıklı olsunlar da ağlasınlar Allah uzun sağlıklı bir ömür versin canım :nazar:

selam kızlar nasılsınız ... bahar gözün aydın canım sende almışsın meleğini kucağına.. darsısı diğer annelerin başına..

merhaba arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak size bişey sormak istiyorum... şimdi ben 30 haftalık hamileyim ve tam32, haftamda doktoruma giderek doğuma 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım bu raporun sanrım aslı bende kalacakmış fotokopisini şirkete verecekmişim. yalnız benim kafamı karıştıran doğuma kadar 3 kafta çalışabilir raporunu aldığımda ssk ya bildirecekmiyim yoksa 37, haftada doğum iznine çıkabilir raporunu alıncamı ssk ya bildireceğim yani bu prosedürler hakında detaylı bilgsi olan varmı...

merhaba arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak size bişey sormak istiyorum... şimdi ben 30 haftalık hamileyim ve tam32, haftamda doktoruma giderek doğuma 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım bu raporun sanrım aslı bende kalacakmış fotokopisini şirkete verecekmişim. yalnız benim kafamı karıştıran doğuma kadar 3 kafta çalışabilir raporunu aldığımda ssk ya bildirecekmiyim yoksa 37, haftada doğum iznine çıkabilir raporunu alıncamı ssk ya bildireceğim yani bu prosedürler hakında detaylı bilgsi olan varmı...

evet aslı sende kalacak canım ben ssk ya bildirmedim iş yeri gerekli işlemi yapıyor ama sen yinede şirketin muhasebesine bir sor bana ssk ya gitmeme gerek olmadığını söylemişlerdi bende gitmedim

X