2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

özge hoşgeldın canım nasılsın bakalım emişme faslı nasıl geçiyo

gülay dogurmuş :))))))))

Hoşbuldum canlar. Kızım iyi şükür bende ayağa kalktım artık. Sanki heç doğurmamışım gibi :)))) 1 hafta sürüyomuş kendine gelmek. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Kızım kalkıyo emiyo alt değiştir üst değiştir uyut derken bir bakıyoruz gece yarısı olmuş.

Demek gülaycık doğurmuş he. Nasıllarmış? bebiş iyimi?

ben 27 yaşındayım canım biz prezervatifle korunurken hamile kaldım benim bi arkadşımda öyle kalmıştı ablamda daha bebeği 4 aylıkken aletle korunurken spiral diyolar heralde oda hamile kaldı yani iki yöntemde tam korumuyo geri çekilme hiç korumaz geriye ilaç ve tüp bağlatma kalıyo ilaç hormon sonuçta sürekli içilse bi zararı olur diye düşünüyom hemde kilo ve sinir yapıyo şimdilik iki çocuk yeter gibi geliyo zaten çalışıyorum ama annem diyoki hadi ilerde bide kız istersen napcam bilmiyom bu arada doğumdan sonra çok iyi korunun hemen istemiyosanız tabikaydirigubbakcemile3

biz 2 sene prezervatıfla korunduk sonrasında işimizi garantıye alalım hamış kalmayım diye hap kullandım ben cok memnun kaldım öle çok büyük bi yan etkısınıde görmedım biraz iştah açtı bende:KK66:) ama çok büyük rahatlık bence,ablamda igne vurunuyo o da çok memnun halınden bunlaran bırını deneyebılırsın

20.08.09 da 3350 kg dı cnm 3700 felan olmuştur şu an dr um öle demişti ama

:nazar: maşallah canım eeeee bu kadar iyi bakarsan tabii ki çıkmaz istemez :umursamaz:

Hoşbuldum canlar. Kızım iyi şükür bende ayağa kalktım artık. Sanki heç doğurmamışım gibi :)))) 1 hafta sürüyomuş kendine gelmek. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Kızım kalkıyo emiyo alt değiştir üst değiştir uyut derken bir bakıyoruz gece yarısı olmuş.
ne guzel yaaa darısı başımıza,
Demek gülaycık doğurmuş he. Nasıllarmış? bebiş iyimi?
herşey iyi diye biliyorum canım

selam kızlar nasılsınız? ben hala tek parçayım.. dün biraz sancı ve kasılma vardı ama rahatsız edici cinsten değil... gülay ve bahar doğurmuş bebişler iyimiş ne güzel ya Allahım uzun ömürler versin bebişlere...

selam kızlar nasılsınız? ben hala tek parçayım.. dün biraz sancı ve kasılma vardı ama rahatsız edici cinsten değil... gülay ve bahar doğurmuş bebişler iyimiş ne güzel ya Allahım uzun ömürler versin bebişlere...

hoşgeldin cnm hayırlsı hakkımızda

kutu kutucum bende aynı durumdan muzdaripim canım benim oğlanda 18 aylık ve ben spiralle korunurken hamile kaldım... bu arada kızlar aklınızda bulunsun eğer spiral taktıracaksanız 1 yıl geçmesini bekleyin doğumun üzerinden vücut kendini doğumdan sonra anca toparlıyomuş 1 yılda o yüzden..

kızlar bugüb bebeğimin kontrolü vardı...doktor sarı gördü tenini test yaptı 14.8 çıktı sonuç...17nin üstünü yatırıyolarmış...yarın tekrar yapıcaz testi ona göre karar verilicek artık...ama değerler yükselirse hiç korkma dedi 6 saat fototerapide yattıktan sonra bişeyi kalmaz dedi...5 ile 7.günleri bebek için sarılığın tavan yapıp düşüşe geçtiği günlermiş...belki yarın düşebilirmişte......
bunun dışında topuktan kan alındı zeka testi için...oda sağlık bakanlığına gidiyormuş...eğer testin sonucu pozitif çıkarsa telefonla bilgi veriyorlarmış..eğer 15 gün içinde bir telefon gelmezse bir problem yok demekmiş...şimdi de bunu beklemesi kaldı...

birde bugün ilk kez tartıya çıktım ve gördüğüm manzara karşısında şok oldum...73 le hamile kaldım...87 ile doğuma girdim..ve şu an 77 kiloyum......bakalım 35 günüm daha var kilo alırmıyım verirmiyim çok merak ediyorum...

begüm hoşgeldın canım

emıne geçmiş olsun canım degerleriniz düşer inş. canım...maşallah valla 5 günde 10 kg süper valla

selam kızlar ben 2009ekim annesi, olcaktım ama bebegim erkenci çıktı haftaya salı geliyo eylül anneside olmuş oluyom benide aranıza alırmısınız güsel annişlerrrr

anam tazi anniş gelmiş baharcım hoşgeldın canım çok şaaşırdım yaa bugun ögrendım dahaa allahım analı babalı büyütsün hayırlı ol sun tatlım .sende anneler kervanına katıldın

bahar hoşgeldin canım. kuzunda hoşgelmiş.. güle güle büyütün.. nasılsın alışabıldın mı

selam kızlar ben 2009ekim annesi, olcaktım ama bebegim erkenci çıktı haftaya salı geliyo eylül anneside olmuş oluyom benide aranıza alırmısınız güsel annişlerrrr

gel canım gel hayırlısı olsun anam bunlar çok aceleci çıktı ekım anneleri bile dogurmaya başladı tülayda tık yok:))))

X