2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet aslı sende kalacak canım ben ssk ya bildirmedim iş yeri gerekli işlemi yapıyor ama sen yinede şirketin muhasebesine bir sor bana ssk ya gitmeme gerek olmadığını söylemişlerdi bende gitmedim

gamma sende doğuma 3 haftaya kadar çalışmayımı tercih etmiştin.

kızlar özür dilerim bebiş ağladı da...güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. oğlum bugün huysuzlanmaya başladı azcık baş etmeye çalışıyoruz. uykusuzluk haricinde keyfimiz yerinde şükür.
betülcüm aldım canım mesajlar ama nonu bilmediğimden bilemedim. bana özelden nonu yazarmmısın cnm?
özgeeeee ben de kavuştum meleğimeeee ctesi akşamı hem de :)

Oyyyy kuzum benim yaaaaaaa. Çok sevindim tatlım. allah analı babalı büyütsün inş. Ayrıntıları konuşalım birara msn de felan çok merak ettim. Öp benim için paşayı opuyorumnanaktan

Kimse yokmuuuuuu???? bebeler bir bir gelmeye başlayınca anneler artık daha az takılır oldu topiğe. Çok özlüyorum kızlar sizi eski muhabbetlerimizi. ınş. hepimizin doğumlar tamamlanıp bebişler düzene girince yine aynı kaldığımız yerden devam ederiz. kaydirigubbakcemile5

özgeeee ben geldim hehe
bircan da dr a gidecekti bugün aradım açmadı ne oldu acaba????

kızlaaar (gerçi gammacım var şu anda bir tek ama)

şimdi bir kez daha bizim için dua istiyorum sizlerden. neler yaşadığımı biliyorsunuz çoğunuz. bir de preeklampsi riski konuldu bugün bana ve yarın sabah bebeklerin alınmasına karar verildi. allahın izniyle bebeklerimi kucağıma alacağım yarın sabah. heyecanlıyım. bizim için dua edin lütfen sevgilerimle...

merhaba arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak size bişey sormak istiyorum... şimdi ben 30 haftalık hamileyim ve tam32, haftamda doktoruma giderek doğuma 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım bu raporun sanrım aslı bende kalacakmış fotokopisini şirkete verecekmişim. yalnız benim kafamı karıştıran doğuma kadar 3 kafta çalışabilir raporunu aldığımda ssk ya bildirecekmiyim yoksa 37, haftada doğum iznine çıkabilir raporunu alıncamı ssk ya bildireceğim yani bu prosedürler hakında detaylı bilgsi olan varmı...

slm canm ben nisan annesiyim.. ben 32. haftada son 3 haftaya kadar çalışababilir raporu aldım okyula götürdüm bir nisha bende kaldı.. sonra son 3 haftada dr bi rapor daha yazdı artık izne ayrılmam için onunda bir nishasını okula verdik.. sonra doğum oldu.. doğumda bir rapor daha aldık... 6 nisanda doğum oldu doğum izni 8+5 =13 hafat izinlidir diye.. yani toplam iş yerine 3 tane rapor vermen lazım direk sevki versen yetiyor yani..sevkin üztüne yazılar rapor dediğim o yani..hadi allah kurtarsın

ayyy pembeciiim allah hayırla kurtarsın sağlıkla senide bebeklerinide inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh.canım yaa hadi bakalım inşallah iyi haberlerini vericen bize.bu haftaya çok şükür unutma 28.haftaya bile şükreder olmuştukkk.hadi bakalım güzel anne olcan sende bebişlerinleee.

kızlaaar (gerçi gammacım var şu anda bir tek ama)

şimdi bir kez daha bizim için dua istiyorum sizlerden. neler yaşadığımı biliyorsunuz çoğunuz. bir de preeklampsi riski konuldu bugün bana ve yarın sabah bebeklerin alınmasına karar verildi. allahın izniyle bebeklerimi kucağıma alacağım yarın sabah. heyecanlıyım. bizim için dua edin lütfen sevgilerimle...

canım benim demek artık bebeklerin geliyor kucağına... dualarım seninle herşey güzel olcak sakın endişe etme o kadar şeyi atlattın sonuna geldin bebeklerine kavuşacaksın Allah hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun canım haber vermeyi unutma a.s.

kızlar meraba. öglen suyum geliyo sanki die yazmıştım ama tam emin degildim. nişanımda geldi galiba doğuruyorum.
ama hiç agrım sancım yok. biraz sonra hastaneye gidicem. benim için dua edermisiniz.

๒คl๒öςєğเ๓;8949083 .!.:
kızlar meraba. öglen suyum geliyo sanki die yazmıştım ama tam emin degildim. nişanımda geldi galiba doğuruyorum.
ama hiç agrım sancım yok. biraz sonra hastaneye gidicem. benim için dua edermisiniz.

Allah bir aazda kurtarsın sağlıkla canım yaa hadi bakalım sağlıkla iyi haberlerinizi verin inşallahhh.

pembecim allah saglikla bebeklerini kucagina almayi kismet etsin insallah
ne guzel yarin ikisine de kavusmus olacaksin
hic endise etme neredeyse 36. hafta bitmis artik erken degil onlar icinde
insallah yarin iyi haberlerinizi alicaz

balbocegim hadi bakalim allah kurarsin insallah coook kolay bir dogum olur pit diye dogar bebisin
darisi bizlerin basina insallah
benim sancisiz gunlerim devam ediyor :)

Herkese merhaba arkadaslar.....morelim cok bozuk...bugun dr gittim,en son 10 gun once gitmistim...10 gun once bebegimin kilosu 2520 di..simdi 2610....yani 10 gunde sadece 90 gr almis yavrucum... 37+2 haftaligim...dr az buldu tabiki sadece 90 gr almasini ama sagliginda en ufak bir problem yok...bu arada ayin 18 i sezeryan tarihim...yani 8 gunum var dogum icin...dr iyi beslen dedi bu on gunde....bu arada bende kilo kaybetmisim yarim kilo kadar.... yani simdi ben dogurdugumda 3 kilonun altinda olacak gibi....cok uzgunum...aglamak istemiyorum cunku bu da tetikliyor bebegi...koca da yok yanimda....dr dan geldigimde beri deli gibi zorla yiyiyorum....yumurta,et, sebze ve meyve falan yedim...devam da edicem.... arkadaslar YARDIIIIMMMMM ltf bise soyleyin....cok kotuyum ee bide yanlizim biliyosunuz....

X