2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar siz kaç cocuk istiyonuz benim ikinci buna korunurken hamile kaldım ikiside erkek acaba sezeryan sırasında tüplerimi bağlatsammı çok kararsızım korunma yolları korumuyoki istemediğim bi zamanda tekrar hamile kalıp aldırmak istemiyorum napsamki bana bi fikir verin nolur

şükür geçmişi bitrdim
tülaycım yaa seni gördükçe zati moralım yerıne gelıyo:)))))

tamm kızla teşekkür ederim.
rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
doğurmazsam eger yine ugrarım :)))

sende sıkıldın sanırım meryemcim bana bak rahatla cnm 39+1 heheheee

canım beni ilaçlar yoruyor açıkcası. gecelerı her ıkı saatte bır kalk ilaç al wc git yat. uyku düzenbi berbat. ilaçlar vucudumu çok yoruyor. yoksa aslında korkuyorum da gelmesınden:)

sende rahat ol be canım ne zamansa zamanı zaten gelecek. kızlar genelde sezeryan oldugundan 38+ larda alındı hep. benım ablam tam 40+0 da dogum yapmıstı. 5 gun daha sk dişini:)

Tulaycım sen ogluşa içeride çoook iyi bakıyorsun galiba ki sevdi orayı, bırak kalsın paşam yaaa bozma bebişin keyfini

kızlar siz kaç cocuk istiyonuz benim ikinci buna korunurken hamile kaldım ikiside erkek acaba sezeryan sırasında tüplerimi bağlatsammı çok kararsızım korunma yolları korumuyoki istemediğim bi zamanda tekrar hamile kalıp aldırmak istemiyorum napsamki bana bi fikir verin nolur

bence kesınlıkle böle bieşy aklına gelmesın canım tahmınım yaşında daha çok gençtir allah bu yavrularına uzun ömür ama bence baglatma..ben ıkı çocuk ıstıyorum ıstıyorum allah ederse ılerde kardesıde olsun ısterım pekı sen ne ile korunurken hamıle kaldın...

๒คl๒öςєğเ๓;8941094 .!.:
tamm kızla teşekkür ederim.
rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
doğurmazsam eger yine ugrarım :)))

guzel haberlerle gel canım

canım beni ilaçlar yoruyor açıkcası. gecelerı her ıkı saatte bır kalk ilaç al wc git yat. uyku düzenbi berbat. ilaçlar vucudumu çok yoruyor. yoksa aslında korkuyorum da gelmesınden:)

sende rahat ol be canım ne zamansa zamanı zaten gelecek. kızlar genelde sezeryan oldugundan 38+ larda alındı hep. benım ablam tam 40+0 da dogum yapmıstı. 5 gun daha sk dişini:)

evet cnm oda var sezeryan yüzdeleri epey yüksek topikte hayırlısı bakalım nediyimm.sanda kıyamam cnm ben artık ilaç felan içmyom

Tulaycım sen ogluşa içeride çoook iyi bakıyorsun galiba ki sevdi orayı, bırak kalsın paşam yaaa bozma bebişin keyfini

sorma betülcüm aynen öle bizimkiler direk askere gidicek sanırımmmkaydirigubbakcemile3

tülaycım ben ilaçları bıraksam oğlum durmayacak hemen gelecek. o yuzden bir süre daha kullanıyım

ben 1 haftada 2 kg almışım :KK43:( bunun 300gr bebişim almışşş

ben hastane de yatarken ve cktıktan sonrakı hafta hiç kılo almadım. dr um çok rahatsız oldu bugun bıle soruyor kılo aldın mı diye.. boşver aldıgın kadar al kılonu 2 hafta sonra zaten vermeye başlarız

bence kesınlıkle böle bieşy aklına gelmesın canım tahmınım yaşında daha çok gençtir allah bu yavrularına uzun ömür ama bence baglatma..ben ıkı çocuk ıstıyorum ıstıyorum allah ederse ılerde kardesıde olsun ısterım pekı sen ne ile korunurken hamıle kaldın...

ben 27 yaşındayım canım biz prezervatifle korunurken hamile kaldım benim bi arkadşımda öyle kalmıştı ablamda daha bebeği 4 aylıkken aletle korunurken spiral diyolar heralde oda hamile kaldı yani iki yöntemde tam korumuyo geri çekilme hiç korumaz geriye ilaç ve tüp bağlatma kalıyo ilaç hormon sonuçta sürekli içilse bi zararı olur diye düşünüyom hemde kilo ve sinir yapıyo şimdilik iki çocuk yeter gibi geliyo zaten çalışıyorum ama annem diyoki hadi ilerde bide kız istersen napcam bilmiyom bu arada doğumdan sonra çok iyi korunun hemen istemiyosanız tabikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
X