2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hiç olurmu güzelim sen normal haftandasın 42 ye kadar bekleyen var herkes sezeryandan dolayı erken aldı bebişleri diye sana çok bekledin gibi geliyoa.s

hayılrısı cnm ne diyelimmmm...ben gibi demet-pushıng de bekliyo onlar 41 ve 42.haftadalar ...hakkımızda hayırlısı inş.

hayırlısı cnm 9 u eşimin doğum günü yarında bnm bnm oğlumda bize doğum günü hediyesi olarak gelsin çok istedim ama..gerçi akşama kadar hala şansı var ama.... bilmiyorum...ilk defa yarın doğum günüm olmasına rağmen çok mutsuzum eşime de hiç bişi almadımmafoldumben

aaaaaaaaaa niye mutsuzsun canım ne farkeder doğum gününü eşinle başbaşa kutlarsın ne güzel işte sonraki günlerdede bebişin gelir bu sevinilecek bişi üzülme eşinede gidip bi hediye al bence yazık adama

aaaaaaaaaa niye mutsuzsun canım ne farkeder doğum gününü eşinle başbaşa kutlarsın ne güzel işte sonraki günlerdede bebişin gelir bu sevinilecek bişi üzülme eşinede gidip bi hediye al bence yazık adama

hiç içimden gelmiyooooo ama...tüm konsantirem oğlumda başka bişi düşünemiyom

canım senin bebişe kordon dolandı diyemi sezeryan oluyosun benimkindede aynı sorun var bu arada doğum tarihinizde pek özelmişyerimseniben
evet canım kordon olmasa 41. haftayı görürdük gibime geliyor 3 defa nst ye girdimm maaşallah kuzumma bişey çıkmadı...evet canım tarihimiz biraz özel oldu...:kedi: doktor 38 hadta da alalım dedii bende bari 9.9 olsun dedimm.. sonra gecen gece diyorumkii eşim izmitin kurtuluşunda doğmuş ..ben erzurumun kurtuluşunda... oğlumuzda kısmetse izmirin kurtuluşunda doğacakk..çok özel olacakk...tesadüflere bakarmısınn...
hayırlısı cnm 9 u eşimin doğum günü yarında bnm bnm oğlumda bize doğum günü hediyesi olarak gelsin çok istedim ama..gerçi akşama kadar hala şansı var ama.... bilmiyorum...ilk defa yarın doğum günüm olmasına rağmen çok mutsuzum eşime de hiç bişi almadımmafoldumben
tülaycımm hiç canını sıkma sen ona zaten en güzel hediyeyi veriyorsunn...buarada doğum günün kutlu olsunn şimdiden...sende 80 liydin demii.. yaa sizin tesadüfünde bu kadarı olurr başaklar ailesii....zemuszemus

evet Ayşecim çok saol... sorma bizim her özel günümüz eylülde ama oğlum ekim de doğcek gibi geliyo artık hehe

hoşgeldin bircan, betül
tatlım açmıyom artık moralim bozuluyooo
herkes aynı şeyi soruyooo

tulaycim moral bozmak yok
daha gunun dolmadi ki senin
tabi topikte herkes sezeryan oldu erken dogdu diye bebeler biz sabirsizlandik ama gununde dogmalari daha iyi bebislerin
biraz daha sabir canim
bak benimkide buyuk ihtimal 40. haftayi dolduracak hic sancim kasilmam yok su ana kadar

tulaycim moral bozmak yok
daha gunun dolmadi ki senin
tabi topikte herkes sezeryan oldu erken dogdu diye bebeler biz sabirsizlandik ama gununde dogmalari daha iyi bebislerin
biraz daha sabir canim
bak benimkide buyuk ihtimal 40. haftayi dolduracak hic sancim kasilmam yok su ana kadar

cnm hiç belli olmaz bak gülay a hiç bişeyi yokken doğuruverdi nasip bu işler bizim baştan beri herşey süperdi...şimdi zorluyo oğlum sen çok rahat ettin biraz sıkıntı çek der gibi

kızlar şimdi hastaneden geldim çok moralim bozuldu beni pazartesi hastaneye yatırıp sezeryana kadar 1 hafta hastanede bekleteceklermiş sezeryandan sonrada en az 8 gün yatıracaklarmış benim 2 yaşında bi oğlum daha var 10 dk markete gitsem bile ben gelene kadar ağlıyo bana çok düşkün napacam bilmiyom başlıyacam rusyasınada hastanesinede dr unada yaaaaaaaaaamafoldumben

yaaaa inanmıyorum bahar ve gülay dogurdumu????????????????????????????

şoktayım yemınkııııııııııııı

kızlar şimdi hastaneden geldim çok moralim bozuldu beni pazartesi hastaneye yatırıp sezeryana kadar 1 hafta hastanede bekleteceklermiş sezeryandan sonrada en az 8 gün yatıracaklarmış benim 2 yaşında bi oğlum daha var 10 dk markete gitsem bile ben gelene kadar ağlıyo bana çok düşkün napacam bilmiyom başlıyacam rusyasınada hastanesinede dr unada yaaaaaaaaaamafoldumben

a aaa nedenki ne saçma oğlunu bırakacağın kimse yokmu cnmcım???

yaaaa inanmıyorum bahar ve gülay dogurdumu????????????????????????????

şoktayım yemınkııııııııııııı

ya gülcan cım nerlerdesin sen bakem...üzülme ben hala doğurmadımzemuszemus

offf sorma tülaycım yaaa dün diğer eve gittik orda daha net falan yok bıraktım geldım ben bizimkıler orda ay iyikide gelmişim neler ögrendım doguran dogurana ahh tülaycım senden küçükler dogurdu sende hala tık yok:)))

selam kızlar nasılsınız? her actıgımda yenı dogum haberı ne güzel

tülaycım annem geldi o bakacak ama onuda istemiyoki şimdi ben yarım saatliğine hastaneye gittiydim ben gelene kadar ağlamış bi geldim gözyaşları içinde bana sarılıyo dayanamıyorum nası bırakacam onu ben

tülaycım annem geldi o bakacak ama onuda istemiyoki şimdi ben yarım saatliğine hastaneye gittiydim ben gelene kadar ağlamış bi geldim gözyaşları içinde bana sarılıyo dayanamıyorum nası bırakacam onu ben

kıyamam yaaa e gündüz yanına getirirler bi gece gider eve uyumaya olmazmı???

ah gülcan cım ah şu doğum olayı bizim elimizde olsa...

meryemcim hoşgeldin nasılsın???

X