2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

walla aynen cnm telleri açmıyom bende bu sefer msj atıyo arayanlar doğurdunmu yoksa diye..bay geldi bu sorudan yaaaaa

yok dogurmadım turşusunu kurcam allah allah...ben ınsanları tersleyememde şaka ile karışık falan herkse söledıgım tek şey son haftalar artık beklıyoz

ya illaki ama 1 haftadır her gece BU GECEMİ acaba hastaneye gidicez le yatıyorum..bazen de aman ii oldu olmadığı uyudum filan diyorum moral veriyom ama sıkıldım artık...çok ağırlaştım bel ağrılarım bacak ağrılarım arttı...ne biliyim hani böle bi iş olur önünde onu halletmedikçe rahat edemezsin bu da böle bişi oldu önümde dağ gibi duruyo şu doğum olayııı

geriye döünüp baktıgın baktıgında zaman çok cabuk geçmiş gelıyo ama son haftalar gnler hakketen hiç geçmiyomuş...ben 10 gün sonra yerımden kalkamam harelde tülay yaa sen ii sin yıne

ben bahardan artık bi atılım beklıyorum belli olmaz okdar kasılmaya her an gelebılır ali efe

geriye döünüp baktıgın baktıgında zaman çok cabuk geçmiş gelıyo ama son haftalar gnler hakketen hiç geçmiyomuş...ben 10 gün sonra yerımden kalkamam harelde tülay yaa sen ii sin yıne

neden ki hayatım 15 kg aldım ve yürüyüşlerde bacak aram çok acıyo belim...ama 1 saat yürüyoruz yine 1 gece araylada olsa...son haftalar geçmiyo ama evet...başlarda bu günleri görmek için can atıyorduk

ayakta kaldıgım zmana bacakalrım falan çok agrıyo ben yürüşü bıraktım artık öle gidip gelmelerın dışında bü yürüyüşüm yok...pekı tülaycım yaa sen bacak aranda tokluk hıssedıyomusun hanı kafasının ındıgını benım yürüyüşüm hala normal hanı hamıle kadınlar paytak paytak üyrür ya bende öle bişey yok

ayakta kaldıgım zmana bacakalrım falan çok agrıyo ben yürüşü bıraktım artık öle gidip gelmelerın dışında bü yürüyüşüm yok...pekı tülaycım yaa sen bacak aranda tokluk hıssedıyomusun hanı kafasının ındıgını benım yürüyüşüm hala normal hanı hamıle kadınlar paytak paytak üyrür ya bende öle bişey yok

şöle bi durumum var sadece bacaklarımı kaldıramıyorum kadırım felan inip çıkarken zorlanıyorum sürterek yürüyorum nerdeyse ayaklarımı...önceden böle değildim ama kanala indiğini biz anlayamazmışız dr um öle demşti

şöle bi durumum var sadece bacaklarımı kaldıramıyorum kadırım felan inip çıkarken zorlanıyorum sürterek yürüyorum nerdeyse ayaklarımı...önceden böle değildim ama kanala indiğini biz anlayamazmışız dr um öle demşti

hımmmmfisfisfisanladım şeker

tülaycım ben şimdlik çıkıoym bacım kahvaltımız edelım yıne gelırım görüşürk

güle güle özgecim işin en zevklı yanları olsa gerek yıkama işi mis olcak mis...

göbegi düşmemiştir harelde dimi...ben göbegi düşmeden yıkamam diyorum ama bakalım...

hadi kolay gelsın sanaopuyorumnanaktan

Bende göbeği düşmeden yıkamadım hatta abartıp göbeği düştükten sonrada iki gün bekleyin dediler onuda bekledim çocuğum kokayazmıştı valla :)

merhaba kızlar. nst ye gittik doktoru gördük geldik. moralim çok bozuk. gene sancılar 99 a vurdu. bu sefer 15 dakika da 2 kere oldu aralığı arttı ama doktorum ve diğer kadın doğumcu yatırcaz bırakamayız dediler. bebeği tehlikeye atmış olurmuşuz çünkü kasılmalar damarları sıkıştırdığından eşinden bile ayrılabilirmiş bebek sürekli takip gerekiyormuş. ben de başladım ağlamaya psikolojim bozuldu 1 gün kaldım ne iştah kaldı ne moral dedim. habire doğuranlar bebek sesleri ben hala tek parça bunaldım ya. alın yarın sezeryana beni dedim. daha erken dediler. 3 kiloyu geçti bebeğim neden erken anlamıyorum??? 2 de yine gitcez nst ye konuşcaz bakalım ne olcak... sürekli ağlıyorum yok böle bişi yaaaa.

merhaba kızlar. nst ye gittik doktoru gördük geldik. moralim çok bozuk. gene sancılar 99 a vurdu. bu sefer 15 dakika da 2 kere oldu aralığı arttı ama doktorum ve diğer kadın doğumcu yatırcaz bırakamayız dediler. bebeği tehlikeye atmış olurmuşuz çünkü kasılmalar damarları sıkıştırdığından eşinden bile ayrılabilirmiş bebek sürekli takip gerekiyormuş. ben de başladım ağlamaya psikolojim bozuldu 1 gün kaldım ne iştah kaldı ne moral dedim. habire doğuranlar bebek sesleri ben hala tek parça bunaldım ya. alın yarın sezeryana beni dedim. daha erken dediler. 3 kiloyu geçti bebeğim neden erken anlamıyorum??? 2 de yine gitcez nst ye konuşcaz bakalım ne olcak... sürekli ağlıyorum yok böle bişi yaaaa.

tatlım ağlama nden ağlıyosun serumunu rica et evde taksınlar evde dinlen...kasılmalar için yada ilaç veremezlermi...bide çocuğun kilosuyla alakası yokki solunum sorunu olabilir diye almıyolardır bebişin için dayanabileceğin kadar dayan cnm yaaa...kıyamam sana ben

afiyet olsun gülcan cım
tuba slm cnm...nasılsınız doğam nasıl???

İyiyiz canım ikimizde çok şükür.. Doğacık uyuyo şimdi bi yandan pırtlatıyo arkamda ehehe :) dokuzunda kızım bir aylık olacak tarttırmaya gidicez onu bekliyorum heyecanla bakalım ne kadar olmuş X:)

kızlar hepinize merhaba.. temizliğimi hallettim kahvaltımı hazırladım geldim yettim size.. :)
baharcım üzülme sezeryanda mesele kiloyu geçmek değilmiş.. bizimde bebekte sıkıntı çıktı biliyosunuz bahsettim onu bile 38+ olmadan almayız dediler.. pazartesi tekrar doktora gidicem vede büyük ihtimalle sezeryanla bebeği alıcaz dedikleri halde içleri rahat olsun diye tekrar çatı muayenesinede giricem... yani bunlar son günler doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok... sende canını sıkma canım birazda Allaha bırakmak lazım.. seni çokiyi anlıyorum hiç kolay değil ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ve aslındada enn güçlü olmamız gereken dönemdeyiz lütfen kendini bırakma...

Ben size doğumumu anlatayım :))

pazartesi günü akşam 6da hastaneye yattım. o saate kadar aslında hala doğurmayacakmışım gibi hissetmiştim. Odamıza yerleştik. hepimiz heyecanla doktorumuzu bekliyoruz. buarada hemşireler girip çıkıyor hazırlıyorlar beni. Saat 8. Doktorum geldi. Hazırmısın diye sordu. Bende heyecanla karışık biraz korkuyla hazırım artık dedim.Hadi o zaman gidip kızına kavuşturalım seni. Bütün aile doktorum asansöre bindik. Ameliyathene kapısına gelince herkese dönüp bize dua edin dedin. Eşimle gözgöze geldik. Tabi onun çoktan gözleri yaşarmaya başlamıştı. Konuşamadı bile aşkım. Sadece gözlerini kırptı. Bende ona öpücük attım :))

İçeri girdim. bir koşuşturmaca, bir telaş. Bütüm personal beni bekliyormuş. Beni masaya aldılar. Anestezi doktoru geldi. Yapacaklarını anlattı. Ve iğne için bana pozisyon aldırdılar. İğneyi yaparken canım yanmadı. En çok cnm yanan yer sondayı takarken oldu. Uyuşturmadan taktılar.

2-3 dk geçti ben hala uyuşmadığımı söyledim. Doktorum sağ tarafıma iğne batırdı. hissediyorum. sol tarafıma batırdı hissetmiyorum. Şimdi sana sakinleştirici yapıcaz korkma dedi. Sol kolumda bir ağırlık hissettim.... sonrası yok..... binde bir olan şey bana denk geldi. Sol tarafım uyuştu sağ tarafım uyuşmadı .....

Bebeğim nerde, bebeğim iyimi diye ağlayarak uyandım. Etrafımdakileri siluet şeklinde görüyordum. Herkes çok güzel bir kızım olduğunu söylüuordu. ama görmeden nasıl inanırdımki. Sonra bebğimi getirdiler. O kadar uslu beklemişki beni. Hiç ağlamıyordu yanıma geldiğinde. İşte o an gözgöze geldik. İnanılmaz bir duygu yine ağlamalar.... inanamıyordum benmmiydi bu minik kuzu. Tarifsiz bir sevgi.......

Bugün 5. günümüz. Spinalden dolayı inanılmaz başağrım var. ama umrumdad değil. nasıl olsa geçicek. kızım var artık yanımda. Aşığım ya hemde körkütük. Anne olmak mükemmel. Hayatımıza gökkuşağındaki bütün renkleri kattı yavrum. Artık herşey daha anlamlı.

Herkese gunaydin kizlar...Mozijiku ya agladim simdiii ne guzel anlatmissin boyle...korkularim vardi, sezeryan....normal...epidural...spinal vs.... ama su anlattiklarindan sonra ne korku ne kaygi kaldi....sonuu oyle guzel ki...hic bir son hic bir mutlu son annelik kadar guzel anlar yasatamaz....gule gule buyut yavrunu insalah, allah uzun omur versin

Baharcığım seni anlıyorum zaten son zamanlarda insanın duygusallığı tavan yapıyo oka boka ağlıyo bide bunları yaşıyosun ama sonunda çok güzel bi mükafata kavuşacaksın bi gün bile fazla kalsa anne karnında iyi olur diyolar biliyosun işte. Ama benimkini 36+2 almışlardı çünkü açılmam vardı biliyosun alsalarda bi sorun olmaz inşallah. Sen onlara bırak tatlım ben alacaz dediklerinde yarım saat doğurmak istemiyourm diye ağlamıştım sancı odasında ama sonra geçiyo herşey unutuveriyosun. Az kaldı tatlım ha gayret. :)

günaydın kızlar,

baharcım sakin ol. 2,5 aydır kasılmalarla yaşıyorum. gereksiz panik yaptırmışlar doktorlar sana . ayrıca düşün ben 2 ay hastanede kaldım ne doğumlar ne riskli gebeler gördüm. ama yine de sakin olmaya çalıştım. sen de sakin ol lütfen...

Ah bee Baharcimm stres yapma dicem ama elde degilki....guzel sona az kaldi...biraz sabir

İyiyiz canım ikimizde çok şükür.. Doğacık uyuyo şimdi bi yandan pırtlatıyo arkamda ehehe :) dokuzunda kızım bir aylık olacak tarttırmaya gidicez onu bekliyorum heyecanla bakalım ne kadar olmuş X:)

ben ce epey almıştır doğa bebek annesei çok güzel bakıyo ona çünkiiii

kızlar hepinize merhaba.. temizliğimi hallettim kahvaltımı hazırladım geldim yettim size.. :)
baharcım üzülme sezeryanda mesele kiloyu geçmek değilmiş.. bizimde bebekte sıkıntı çıktı biliyosunuz bahsettim onu bile 38+ olmadan almayız dediler.. pazartesi tekrar doktora gidicem vede büyük ihtimalle sezeryanla bebeği alıcaz dedikleri halde içleri rahat olsun diye tekrar çatı muayenesinede giricem... yani bunlar son günler doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok... sende canını sıkma canım birazda Allaha bırakmak lazım.. seni çokiyi anlıyorum hiç kolay değil ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ve aslındada enn güçlü olmamız gereken dönemdeyiz lütfen kendini bırakma...

hoşgeldin gamzecim....günaydın

X