- 15 Ocak 2009
- 2.679
- 7
- 40
slm kızlar aynen...tuba doğru söylüyor..benimde spinalden sonraki baş ağrısı kafamı karıştırdı... gücüm azalıyor yaa....napcam bilmem...
senin epidural/spinal hangisi olcak ayşecim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar aynen...tuba doğru söylüyor..benimde spinalden sonraki baş ağrısı kafamı karıştırdı... gücüm azalıyor yaa....napcam bilmem...
ya arkadaşlar fatoşgül girmiyormu yada ben mi denk gelmiyorum...Bebişlerin fotoları sayfalarda kayboluyor...Aslında ekleyen arkadaşlar o topiğe de mi eklese...Çoğu bebeğin fotosu yok...
benim epidural. dr oyle dedi, benim tercihim degil. sen kendin mi istedin? ya da neye gore seciyor ki bunu dr.lar?
banada doktorumm spinal yada genel yapıyoruz dediii.. bende spinal olsunn barii dedimm epidurel yapmıyormuşşlarr... bugün hastaneye gittim şükür sancım falan çıkmadı..bebek hiç kilo almamışş gecen haftayla aynıı...çarşamba 8.00 de burda ol dediler gece 12 den sonra oruç tutuyorsunn.. birde sondayıda uyuştuktan sonra takıyorlarmışş...ama kalacağım odayı pek beğenmedimm güya özel hastane odası devlet hastaneleri daha ferahtır yaa.. nasıl canım sıkıldı bilemezsinn...
banada doktorumm spinal yada genel yapıyoruz dediii.. bende spinal olsunn barii dedimm epidurel yapmıyormuşşlarr... bugün hastaneye gittim şükür sancım falan çıkmadı..bebek hiç kilo almamışş gecen haftayla aynıı...çarşamba 8.00 de burda ol dediler gece 12 den sonra oruç tutuyorsunn.. birde sondayıda uyuştuktan sonra takıyorlarmışş...ama kalacağım odayı pek beğenmedimm güya özel hastane odası devlet hastaneleri daha ferahtır yaa.. nasıl canım sıkıldı bilemezsinn...
ємєℓ;8904430 .!.:ozgecim gunaydın sende yazıp cıkmıssın hemen kuzun nasıl sorcaktım :)...hazır uyuyorken bi goz atayım dedim canım cogu zaman vakıt olmuyo çunku . . . . . .siz eve geldiniz mi nasıl sarılık durumu canım