Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben üniversite için kep filan almalıyım hata yapmışız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bence ben sana kaktüs göndereyim karnına dayada çıksın o tembel tosun paşada artık ne bu be bizim bebelere zıbın almakla hata etmişiz biz kolalı yakalı okul önlüğüyle beslenme çantası alcekmişiz aslında bilememişizz :)))))))))))))
tebrik ederim canım allahım sağılıkla yavrunu kucağına alamayı nasip etsin :))KIZZLAR....gunaydın herkese...sımdı doktordan geldik...bebişim 3 kg olmus.doktor sezeryan tarihi belirledi.11 eylül cuma saat 09:00 da.ve ben coooooooooooooook heyecanlıyım....alkisalkisalkis
maşallah canım bizde içerde besliyoz hanfendiyi dışardaki ortamı beğenmiyoda benim zilli zemuszemusємєℓ;8906530 .!.:iyi sukur hadı canım . . . .benim oglumda iyi teyzesi buyuyo yavas yavas . . .dun saglık ocagındaydık ikinci topuk kanı ıcın 3.400 olmus oglum masallah sutum yarıyo demek ki ne guzel
pembecim hepsi olurda hamiş biri bunu yapmış ertesi günü doğurmuş canım oyüzden kibrit diye geçiyo hikaye:roflol:
pushing ben hastanede yatarken günü geçmiş gebelerden fazla günlerini isterdim bana versene ya diye. :) şimdi de senden isteyeyim. olmaz mı?
pushıng cnm son durum ne????
valla pushing biz bunu yapalım bu akşam yarın doğurursak bilimsel bişeye imza atmış oluruz...yoksa bu kızların yerinden çıkası yok...
yapalım canım hemde bizden sonrakilere umut olur heryerde kibrit toplayan hamileler ay ne komik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yapalım canım hemde bizden sonrakilere umut olur heryerde kibrit toplayan hamileler ay ne komik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaslar bu kibrit toplama isini anlayamadim o nee??? mirmirmirmir
tersine işlemez mi bu sistem. ben de kibritleri dağıtan olsam haha ..