2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kızlar ama elimde değil. bir yandan oğlum için endişe ediyom bir yandan o hastane ortamı geriyor. bir de rahim açılmıyor hayret bişi. pembecim hastanedeyken hep sen geldin aklıma zaten. iyi de bana neden ilaç vermiyorlar ya da akciğer gelişimi için iğne vurmuyorlar anlamıyorum ki... tubacım da 36 haftada doğurdu şükür bişi olmadı ben 37 yi bitirdim daha ne yani.... öfff saçmalıyorum ben sanırım

günaydın tatlım... tülaycım şaka maka 39. haftanın son günündesin yaa ne güzell :))))

saolun kızlar ama elimde değil. bir yandan oğlum için endişe ediyom bir yandan o hastane ortamı geriyor. bir de rahim açılmıyor hayret bişi. pembecim hastanedeyken hep sen geldin aklıma zaten. iyi de bana neden ilaç vermiyorlar ya da akciğer gelişimi için iğne vurmuyorlar anlamıyorum ki... tubacım da 36 haftada doğurdu şükür bişi olmadı ben 37 yi bitirdim daha ne yani.... öfff saçmalıyorum ben sanırım

Hayatım ama benimki durmuyodu malum seninki yerini sevmiş şimdi yerini seven bebeği yerinden etmenin anlamı yok ki :) Bırakta az daha anneciğinin karnında huzurlu huzurlu uyusun.

tatlım bunun akciğer gelişimiyle bir ilgisi yokki.. akciğer gelişimi 34. haftada bitermiş. ayrıca bildiğim kadarıyla o ilaçlar kortizonlu oluyo bence onlar dese bile sen vurulma.. bu iş en fazla sezeryanda biter.. belkide senin açılma olup normal yolla doğumunun kolay olacağını düşündüklei için öyle yapıyolardır....

evet cnm 40.haftaya merhaba dicez yarın...çiçekleri eve gönderin lüftennn

bence ben sana kaktüs göndereyim karnına dayada çıksın o tembel tosun paşada artık ne bu be bizim bebelere zıbın almakla hata etmişiz biz kolalı yakalı okul önlüğüyle beslenme çantası alcekmişiz aslında bilememişizz :)))))))))))))

bence ben sana kaktüs göndereyim karnına dayada çıksın o tembel tosun paşada artık ne bu be bizim bebelere zıbın almakla hata etmişiz biz kolalı yakalı okul önlüğüyle beslenme çantası alcekmişiz aslında bilememişizz :)))))))))))))

aynen cnm..hiiiççç niyyet yok bnm paşada da ama bu hafta neler olcek bakalım

Tülaycım sen kısmetse perşembe cuma gibi koklaşıcan tosunla bana öyle geliyo... :)))
baharcım benim neşeli şeker arkadaşım hadi sende üzülme artık gel başka şeylerden konuşalım kafa dağıtalım azcık.. Allah dermansız dert hastalık vermesinde bunla çaresi olan şeyler sen hiç korkma lütfen güçlü olduğunu düşün hep... bak biz senin yanındayız istediğin gibi konuşuruz dertleşiriz şakalaşırız zamanda geçer gider hayırlısıylada ne olacaksa olur lütfen endişelerinden düşünmekten vazgeç... Alnımıza yazılanı yaşıyoruz... lütfen böyle düşün....

bilmiyorum kızlar kafam çok karışık mantıklı düşünemiyorum hiçbirşeyi. rahim bu kadar sancıya açılmıyorsa atom bombası mı atcam ki açılsın... yok işte taş gibi hatunum biliyordum ama rahim de taş gibi çıktı... sancıları hissetsem gene sorun olmıcak hastaneye koşuvercez ama yok onu da hissetmiyorum. oooof neyse ben kaçıyorum sizi de sıktım zaten. kusuruma bakmayın.

bahar 37 dolmuş ne ciğer geliştiricisi ayol. gerek yok allahın izniyle. hadi git güle güle. sakin ol sakin ol sakin ol. öptüm

bilmiyorum kızlar kafam çok karışık mantıklı düşünemiyorum hiçbirşeyi. rahim bu kadar sancıya açılmıyorsa atom bombası mı atcam ki açılsın... yok işte taş gibi hatunum biliyordum ama rahim de taş gibi çıktı... sancıları hissetsem gene sorun olmıcak hastaneye koşuvercez ama yok onu da hissetmiyorum. oooof neyse ben kaçıyorum sizi de sıktım zaten. kusuruma bakmayın.

cnm gamze haklı biraz yoluna bırak ....nsibimizde ne varsa o olucak sen üzüldükçe oğlunuda üzüyosun unutma tatlışım

+ bizi sıkmıyosun aksine herşeyi anlat bize de sen de rahatla tamammmııı baharcım biz ne için varız burdaa...sıkma canınıııı

+ bizi sıkmıyosun aksine herşeyi anlat bize de sen de rahatla tamammmııı baharcım biz ne için varız burdaa...sıkma canınıııı

saol canım allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız. ben azcık uzanayım rahatlıyım dua edin kasılmam çıkmasın bu sefer yaaaa...

KIZZLAR....gunaydın herkese...sımdı doktordan geldik...bebişim 3 kg olmus.doktor sezeryan tarihi belirledi.11 eylül cuma saat 09:00 da.ve ben coooooooooooooook heyecanlıyım....alkisalkisalkis

selam tatlım. Çarşamba günü geldik eve. Sarılığımız iyi şükür. Dün doktordaydık. Düşmüş yani. Bugün rengi dahada iyi. Sen nasılsın. oğlun yapıyo????????

iyi sukur hadı canım . . . .benim oglumda iyi teyzesi buyuyo yavas yavas . . .dun saglık ocagındaydık ikinci topuk kanı ıcın 3.400 olmus oglum masallah sutum yarıyo demek ki ne guzel

baharcım yaw nıye bukadar kendı sıkıyosun tatlım yaaa bırak herşeyi oluruna normal yapmak istemıyosan sezeryan için bırazdaha bekle canım nekadar kalsa okdar ii oglun için sakın bi sinirle alın artık falan deme azcık daha sabır yolun sonuna geldın nerdeyse.bak biz daha yolun devamını bile göremıyoz...hiç sıkma canını tatlım..hadi güle güle güzelce bı dınlen bunlar iii günlerin....

sido dogum tarıhı belli olmuş hayırlı olsun bişey kalmadı senın içinde şafak 6 hadi bakalım....

tünaydın kızlar bende hala tek parçayım... dün kontroldeydim 18 eylüle kadar beklicez kuzuyu gelmezse suni sancıymış... gerçi bıcırığın kafası yerleşmiş heran gelebilir... beklemedeyiz...

bide ebenin bana verdiği bi tüyo bugün yapmayı planlıyorum.. yere çömelip kibrit toplamak... bunu yapanlar genelde 1-2 güne doğuruyomuş...denemesi bedavakaydirigubbakcemile3

X