2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar... sağ salim kızımı kucağıma aldım çok şükür... biraz zor bir ameliyat geçiridim ama geçti çok şükür... kızım dünyalara değer çünkü.. hastaneden bugün çıktık..buda meleğimizn fotosu... 3100 gr doğdu.. maşallah deyin teyzelerrii

gözün aydın canım allah analı büyütsün :nazar:

bir yandan burayı okuyorum bir yandan yaprak dökümünü izliyorum.

hasret kalıcaz dizilere ama olsun herşeye degerrr kuzularımızz :lepi:

kızlar çıkmayın 10 dk sonra gelicem inşşlh .. emsalcim görüşemezsekk kendine çok iyi bak dualarımız seninle.....güzel haberlerini bekliyoruz...

şimdilik burdayım canımm seni bekleriz biz :)))
duaların içinde sağol canımmmm Allah razı olsun

geldim kızlar azcık dışarı çıkmıştık eşimle.. emsal git suyunu içç çokçok içççç

kızlar ben çıkıyorum. eşimle ilgileneyim biraz.

ayşecim kusura bakma bekleyemedim.

emsalcim gorusemeyiz sanırım bir daha bugun. yarın tekrar sana kolaylıklar dilerim canım.
yavrunu saglıkla kucagına al inş. optumm sizi
haberlerini bekliyoruz

canımmm Allah razı olsun aminnn inşallahh
evet canım Allah izin verirse hayırlısı ile 7 saat kaldı :))))
dualarımda aklımda sizlerde varsınız canlarımm

ay canım demek yarın o guzel anı yasama sırası sende...ınsallah herey sızın ıcın cok kolay cok guzel ve coook hayırlı bı ekılde gelısır...dualarımız senle...

emsalcım canım bi daha görüşemeyız belkı

yarın için yat dınlen canım senın için zor bi gün olcak allahım yardımcın olsun sorunsuz bi şekılde kucagına alırsın ınş. prensesını dualarımız senınle sende bızım için dua et canıım bızde hayırlısı ıle kurtulalım...çok öpüyorum canım allaha emanet olun

kızlar ben cıkıyorum hoşcakalın

baharcıgımı çok merak ettım bugun hiç gelmedi doktora gıtcektı umarım herşey yolundadır......

geldim kızlar azcık dışarı çıkmıştık eşimle.. emsal git suyunu içç çokçok içççç

:roflol::roflol: demi yaaa
eşimde az önce diyor ki aşkım senin son dakkalrın süt iç meyve yiyeceksen ye su iç sonra yasak bak one göre diyo :)))

kızlar ben çıkıyorum. eşimle ilgileneyim biraz.

ayşecim kusura bakma bekleyemedim.

emsalcim gorusemeyiz sanırım bir daha bugun. yarın tekrar sana kolaylıklar dilerim canım.
yavrunu saglıkla kucagına al inş. optumm sizi
haberlerini bekliyoruz

canımmm çok sağol aminnnn inşallahhhh bir şekilde size haberr yollarım
bizde sizi öptük iyi gecelr

ay canım demek yarın o guzel anı yasama sırası sende...ınsallah herey sızın ıcın cok kolay cok guzel ve coook hayırlı bı ekılde gelısır...dualarımız senle...

Allah ın izni ile öyle canım
aminn canım benim yaaa cümlemiz için inşallahh
dua ve iyi dileklerin için çok çok sağol
darısı sizlerin başına hayırlısı iile

emsalcım canım bi daha görüşemeyız belkı

yarın için yat dınlen canım senın için zor bi gün olcak allahım yardımcın olsun sorunsuz bi şekılde kucagına alırsın ınş. prensesını dualarımız senınle sende bızım için dua et canıım bızde hayırlısı ıle kurtulalım...çok öpüyorum canım allaha emanet olun

kızlar ben cıkıyorum hoşcakalın

baharcıgımı çok merak ettım bugun hiç gelmedi doktora gıtcektı umarım herşey yolundadır......

canımm yarın bir şekilde araşırız inşallahh
Allah razı olsun tatlım aminnnn inşallahhh
her an aklımda ve dualarımdasınız zaten sizde Allah a emanet olun
öptük kocaman iyi geceler

iyi geceler herkese nasılsınız kızlar? pembecim nasıl geçti sınavın? çok şükür bunu da atlattın

emsal yarın mı doğum? ayy nedense daha bır faklı hissettim sende. heralde ivf olusun daha ozel kılıyor seni.. Allahım yardımcın olsun. sağlıkla sıhatle kuzunu kucagına al inşallah

selam kızlar biz oğluşumla evimize geldik çarşamba günü :)) darısı diğer hamişlerin başına
3570gr doğdu kuzucum ...
daha yeni kendime gelebildim . gebelik toksemisi geçirdim tansiyonum fırladı geçen hafta evdeyken çok kötüydü gerçekten doktorum direkten dönmüşsün dedi şükür şimdi iyiyim
neyse hepinizi öpüyorum

X