2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

heyecan var canım içim bi tuhaf bekliyorum saatin geçmesini :)))
Allah ım inşallahh hayırlısı ile sabah olur kızım gelir sağlıkla sıhhatle diyorum sürekli
bu arada kızımın adı esra oldu teyzesi teyzelerii :)))

emsalcim kızın adıyla yasasın inşallah.ne büyük heyecan vardır simdi sende.bugün dr bana sezeryan gününü söyleyince bile bir heyecan yaptımki sorma.
emsalcimm kızının adı hayırlı olsun canım
adıyla dogsun buyusun inş.
ayy saatler kaldı desene akannehir

salihacım 9 eylül de doguracaklar 3 olduk
hadi bakalım hayırlısı. şafak 7 akannehir

allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.3 olduk.

emsalcim üzülme banada göndermiş şimdi yükledimm...

masallah özlemin kızına.:nazar:

meryem hoşgeldin canım...

emsal bugün sana dua etcem tatlım, bir çırpıda bebeişini kucağına alırsın inşallah yarın, adıyla yaşasın ....

evet meryemcim yarın kısmetse
Allah razı olsun hayatım aminn inşallahh
darısı sizlerin başına inşallahh

hoşbulduk gülaycım doğumları gördükçe agzzım acık kalıyor.sayı çok artmış maşallahh

maaşallh zeynepcimm... darısı bize artık geçmiş olsun...
kızlar biz gidiyoz yatmaya herkese iyi geceler... emsalcimm öpüldünn..relaxx ve motivasyon...

salihacım çok sağol inşallahhh hemde nasıl heyecan var garip bir duygu ama eminim yarım sabahki heyecanımın yanında bu gece sönük kalacak :))
doğuma girerken kalbim nasıl atacak Allah bilir :))))
gülaycımmmmm
sanada ayrıca çok teşekkür ederim
Allah razı olsun canımm benimde dualarım sizlerle olacak ama sizlerin dualarına çok ihtiyacım olacak çok ama çok sağol arkadaşımm darısı sizlere inşalahh hemencecik geçsin zaman hepiniz için

bugün bende doktora gittim bebek kızım dönmüş kafa aşağıda 37 ye girdim kilosu 3150 iyimi sizce normal doğum dediartık her an bekle dedi

ay evet meryemcim ben de artık doğurmak istiyorum, özellikle geceleri hiç uyuyamıyorum ya, bebek hiç rahat vermiyo, tabi merak da ediyorum çok fazla kime benzicek, doğum nasıl olacak diye... hep merak hep merak :)

baharı çok merak ettim, valla teli olsa arıcam ya :KK43:

bu gün bahar hiç gelmedi demi yaaa
daha erken olsaydı saat ayfer i arar ondan alırdık baharın numarasını
bende merak ettim sen ikidir söyleyince ben ara ara geldim bu gün ama hiç denk gelmedik
inşallahh iyidir ve herşey yolundadır

emircan tabiki çok iyi kilosu, normal doğum bekleyenlerin arasına katıldın, hoşgeldin... bakalım nereye kadar beklicez :)

emsal genelmi yoksa epiduralmi olucak canım.aman relax ol kalbini cok attırma ha:)
emircan masallah canım bebeğine

maaşallh zeynepcimm... darısı bize artık geçmiş olsun...
kızlar biz gidiyoz yatmaya herkese iyi geceler... emsalcimm öpüldünn..relaxx ve motivasyon...

sende öpüldün güzellikkk
iyi geceler Allah rahatlık versinn opuyorumnanaktan

emsal hiç girmedi, bahar mutlaka girerdi ya... acaba bişey mi var, neyse iyi düşünelim....

emsal genelmi yoksa epiduralmi olucak canım.aman relax ol kalbini cok attırma ha:)
emircan masallah canım bebeğine

epidural olacak canım kızımı hemen görmek istedim
genel olursam biliyorum kendimi çok geç ayılırım böylesi daha iyi
iki dr.um da girecekmiş doğuma buna çok sevindim diğer dr.a doğum sırasında siz benimle sohbet edin dedim yoksa heyecan yaparım dedim :)))
merak etme bol bol konuşuruz dedi bakalım inşallahhh umdugum gibi geçer canım

X