2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen olmasan gülcancım biz akıl edip de bakmazdık, sağol tatlım...

maşallah çok tatlı, eminecim sağlıkla büyütsün.... kilosu da çok iyi, sanırım bu sefer ultrason değerlerine yakın bir bebek geldi....

resim küçük müçük ama idare edelim nasılsa yenı fotoları gelır..evet dr 3bucugun üstü demişti ölede oldu maşallah alp bebegeee

tülaycım raporumu alıp teslim ettim canım, sonra taç falan almaya gittim, kendimi eve zor attım valla...

evet ya bahar nerede... bugün doktora gidecekti... bir de emineyi de merak ettim.

iyi günlerde kullan cnm sende ev kokoşlarına katılıyon sonunda hehe

haa ben kolu komşu falan geldi sandım sorry

gülaycım valla bende johson baby aldım ıslak medıl burda kampanya var 3 al 2 öde fiyatı 6tl yanı pkaeti 2tl ye gelıyo...ya bı ıslak mendılede 23 tl verirsek halımız nıce olur canım bi pakaet kaç gün gitcekkı:KK43:((

olsun cnm nerden bilicen
bende aldım johson baby - chicco - aldım-nivea var bakalım paşalrın dötü hanginden memnun kalırsa onu kullancez
kaydirigubbakcemile3

bişey olmaz yani gülaycım için rahat olsun arada popişi su ilede yıkarız mis olur mis

ya evede olmak çok güzel, o kadar çok işim varmış ki... ama tabi işler bitince oturmaktan kök salacam o ayrı...

ya size bişey sormak istiyorum, şimdi ben huggiess aldım 3-6 kilo arasıi bir de johnson baby ıslak mendel aldım 4 paket... aslında sebamed ıslak mendil almak isterdim ama sebamed onun 7 katı fiyatındaydı... zaten ıslak mendiller 4 tl civarı bebek için olnlar ama sebamed o da sanırım 64'lü 23 tl idi.... bebeğe zararı olur mu acaba, sebamed mi alsam ki...

Bence zararı olmaz canım. Sebamed de bazı bünyelere alerji yapıyor. Ben Pampers kullanmıştım büyüğe. Küçüğe de ondan aldım. Bakalım hayırlısıyla gelsin de. Sonuçta 1 liralık mendillerden almıyoruz yaJohnson da iyi eski bir marka. Birşey yapsaydı şimdiye kadar silinir giderdi. Benim çocukluğumda bile var olan bir marka.

kızlar selam,
şu gariban ikiz anne adayına bir yardımcı olun da son iki gündür kimler doğum yaptı söyleyin lütfen. bugün biraz kötüyüm. geçmişi okuyacak halim hiç kalmadı...

pembış hoşgeldın
dün dogum yoktu yanlış hatırlamıoysam bugunde eslem ve ecem87 dogum yaptı birde karanfıl de açılma başladı nişanı geldi normal dogurmayı beklıyo bu gece gelır harelde zuzusu

yok be gülcancım. biliyorsunuz işte evde yattım hastanede yattım aylardır yatmaktaydım ancak 2 yıldır beklediğim kadro için bugün bir sınava girmem gerekiyordu. allahım ne olur sınavda ya da bir gün önce doğurmayayım diye dualar ediyordum.allahıma çok şükür sınava girebildim.
ama dört saat süren bir sınav. aylardır yatan birinin üstelik mutlak yatak istirahati verilmiş birinin 4 saat oturmasının ne demek olduğunu size nasıl anlatayım. göbeğim aşağı doğru çekildikçe etlerim sanki bıçakla kesiliyormuş gibi acıdı, belim ağrıdı sırtım ağrıdı. kıvrana kıvrana bitirdim sınavı. akabinde doktora gidecektik ona bile gidemedik. sanki ambulanla getirir gibi kocam beni eve yatağıma yetiştirdi.

yok be gülcancım. biliyorsunuz işte evde yattım hastanede yattım aylardır yatmaktaydım ancak 2 yıldır beklediğim kadro için bugün bir sınava girmem gerekiyordu. allahım ne olur sınavda ya da bir gün önce doğurmayayım diye dualar ediyordum.allahıma çok şükür sınava girebildim.
ama dört saat süren bir sınav. aylardır yatan birinin üstelik mutlak yatak istirahati verilmiş birinin 4 saat oturmasının ne demek olduğunu size nasıl anlatayım. göbeğim aşağı doğru çekildikçe etlerim sanki bıçakla kesiliyormuş gibi acıdı, belim ağrıdı sırtım ağrıdı. kıvrana kıvrana bitirdim sınavı. akabinde doktora gidecektik ona bile gidemedik. sanki ambulanla getirir gibi kocam beni eve yatağıma yetiştirdi.

kıyamam sana cnm yaaa çok geçmiş olsun
bende kaçtım canlar hayırlı iftarlar olsun

pembecim ya geçmiş olsun zordur tatlım 4 saat ara vermeden oturmak, inşallah istediğin sonucu alırsın canım....

bu rada gülcan yazmış zaten tatlım...bir de hzenbil de dün doğurduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam... biz de bekleyenler grubundayız bakalım... yarın emsal gidecek doğuma...

ay bahar nererde ya, çatlıcam meraktan... ebru eve attı temizlikçiyi kaçtı sanırım evden :) , onu azçok tahmin edebiliyorum da, bahar yok.....

mrb kızlar gecmişi okumadım umarım herkes iyidir.

bizim bugün kontrolümüz vardı.sezeryan günümüz belli oldu.inşallah aksilik olmassa haftaya yani 9 eylülde kızımla bulusuyoruz.çok heyecanlıyım kızlar büyük ihtimalle epidural yada spinal olacak. allahım sağlıkla bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.nstde hafifsancılarım cıktı ama haftasına göre normalmiş.kızım biraz küçük 2.800g ama sağlığı yerindeymiş.drum kilonun cok önemi olmadığını cok kafama takmamamı söyledi.insallah bir haftada 200-300 gr alırsa 3000g falan olacak.sağlıkla doğsunda inşallah gerisi gelir zaten.

olsun cnm nerden bilicen
bende aldım johson baby - chicco - aldım-nivea var bakalım paşalrın dötü hanginden memnun kalırsa onu kullancez
kaydirigubbakcemile3

kızlar ilk etapta kırkı çıkana kadar sadece pamuk ve su ile silmek gerekiyo altını bebeğin biliyosunuz.. Bunun için uni wipes bi ürün çıkarmış yenidoğan diye sadece yüzde yüz pamuk ve sudan yapılmış ıslak mendil yani kullanımı kolay olsun diye internetten ben bir pakedini 3,40 liraya bulabildim en ucuz ve aldım on paket onları kullanıyorum kırkı çıkana kadar sonrada en az kimyasal bulunan nivea baby diyorlar.

Bu arada ben prima kullandım baştan ve çok ilginçtir pişik yaptı molfixe geçtim kesildi pişik tak diye. yani baktınız pişik var bez değiştirin paket bitince... gözlemleyin hangisi pişik yapmıyo diye.. iyi bi marka pişik yapmıcak diye bişey yok onu anladım. birde pişiğe en iyi zeytin yağı geliyor diğer herşey traşş..

pembecim gecmiş olsun canım.o kadar saat oturmanın ne kadar zor olabileceğini tahmin edebiliyorum canım.aman dikkat et hemen soluna yat ve kalkma canım.sende 35.haftadasın masallah.bugün ikiz annesi bayanla tanıstık 33.haftalıkmış.bugün doğuma alınacakmış .ciger geliştirici iğne yapıldığı için rahatım inşallah küveze alömaslar diyordu.sende cok iyi götürüyorsun canım.hayırlısı inşallah.

X