2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne güzel kalabalıklaşmaya başlamışız :)))
ama benim yatmam gerek artık hepinizi kocaman öptük hepiniz Allah a emanet olun
iyi geceler şekerler

kizlar direk konuya dalayim
bahari hastaneye yatirmislar
emineyi gormeye gitmis sonrada kendisi doktora gorunmus
sancilari yanlis hatirlamiyorsam 90 larda felan cikmis o yuzdende hemen yatirmislar
telefonda sesi iyi geliyordu bakarsiniz acil sezeryan olur yarin dogurabilirim dedi
bisey olursa haber vercek

emsalcim yarin kuzuna kavusmus olcaksin ne guzel
allah yardimciniz olsun insallah hersey yolunda gider, cok kolay bir adogum olur
bizleri haberdar et olur mu

ay ya inanmıyorum ebru, demeki nst de sorun çıktı, zaten sancılarım ve kasılmalarım var diyodu... ay çok merak ettim...

epidural olacak canım kızımı hemen görmek istedim
genel olursam biliyorum kendimi çok geç ayılırım böylesi daha iyi
iki dr.um da girecekmiş doğuma buna çok sevindim diğer dr.a doğum sırasında siz benimle sohbet edin dedim yoksa heyecan yaparım dedim :)))
merak etme bol bol konuşuruz dedi bakalım inşallahhh umdugum gibi geçer canım

canım epidural deneyimini bir ara aman bulunca bizşmlede paylas canım.
umdugun gibi gececektir canım.sen içini ferah tut.dualarım seninle ve kızınla.kızının resmini en kısa sürede bekliyoruz.

Hayırlı olsun Zeynepciğim hoşgeldiniz. Allah bebişini de sağlıklı analı babalı büyütsün.

Emsalciğim inşallah yarın gözaçıp kapayana kadar doğumunu yapar çıkarsınız sağlıklı bir şekilde senle bebişin :Saruboceq: Adı da maşallah çok güzelmiş Esra

ay ya benim de sancılarım 80 lerdeydi, benii eve yolladılar... ben yarın girsem miki tekrar nst ye, ben de kasılma ve sancı hissediyorum....

ebru sen nasılsın canım, senin sanırım evin temizlenmişti bugü, dışarıya çıkacaktın. benim de evdeki ilk günüm, süper, ben bu ev olayını sevdim valla.

valla gulaycim bhari direk yatirmislar
o da senin gibi hic agri hissetmiyormus sadece kasilmayi hissediyormus ama doktor acil yatirmis
bence senin kasilmalarda devam ediyorsa yarin bi git
kendi doktorun gelmismiydi

gelmedi canım doktorum, acaba bu kasılmalarda bebeğin kalp atışına da bakıyorlar ya, benim ki iyiydi ondan mı acaba... bilmiyorum ya aklıma takıldı şimdi.

ben iyiyim canim
evde temizlik vardi bende kayinvalidemle alisverise ciktim
alise mevlut icin papyon aldik cok komik
eve pasabahceden vazo aldik, icine de yapma cicekler aldik salona koycaz
banyolara paspas baktik eskimisti misafir banyosundaki
soora birazda ust bas aldik epey bi yorulduk anlayacagin
valla ben evde olmayi sevdim hic canim sikilmiyor
yarinda alise hediye bir suru kiyafet gelmisti onlari yikarim

ebrucum bebeğin hareketlerini de saymaya başladım ne olur ne olmaz diye, maşallah yerinde durmuyo o yüzden biraz rahattım, ama baharın da durumunu duyunca endişelendim şimdi....

gelmedi canım doktorum, acaba bu kasılmalarda bebeğin kalp atışına da bakıyorlar ya, benim ki iyiydi ondan mı acaba... bilmiyorum ya aklıma takıldı şimdi.

evet canım benim bildiğim kadarıyla kasılmaların yanında bebeğin iyilik halide önemli.bebek sıkıntıdaysa müdahale ediliyor .

ay ebru süper yapmışsın valla, gez canım doy gezmeye ben de yarın çıkacam gezecem bol bol, yürümek zor geliyo ama eve tıkılıp kalmıcam yoksatek başıma zaman geçmez.....

endiselenme gulaycim olmadi yarin gider nstye girersin ama doktorun olsaymis iyi olurmus dogrusu
yaaa zaten endise edilecek bir durum olsa seni eve salmazlardi. arti bu kadar gun durumunda bir degisiklik olurdu
masallah sende ruzgarda iyisiniz stres yapma bosuna bence

offff cati muayenesiyle ilgili yazdiklarinizi okudum
simdi benim cuma gunu :KK43:
doktor sirf sezeryani yedirmek icin mi yapacak bana yaaa
zaten adam catin dar dese ne dicem ki yok genis ben biliyorum mu
valla ben soyliiim bu gidisle bnim sonumda sezeryan. bilseydim bu isin boyle olacagini ilk basta arastirip normal dogumcu bir doktor bulup ona giderdim :KK43:

X