2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

canım bence sen şu kellogs barre ara ver . patates gratin ne oluyor ilk defa duydum:uhm:
niye ara vereyimki :sm_confused:cok saglikli bisey icinde bir suru sereyal var bebis icin faydali meyve parcaciklari falanda var cok kalorili de degil...şutarafagittipatates gratin patetes krema ve kasar peyniriyle firinda yapilan bir yemek yani koftelerin etlerin yaninda cok iyi gidiyor...

nerdeeeeeeee ben hayatta bidaha uyuyamam...:1no2:

Mehaycım ıı senın vucut alıŞmamıŞ ben cumartesı pazar bıle sabah 7,30 da uyanıorum kahvaltımı edıyorum aÇlıktan uyanıyorum dahada yatamıom zaten tatıllerde bıle erkencıyım yanı(

Mehaycım İİ senİn vucut alıŞmamıŞ ben cumartesİ pazar bİle sabah 7,30 da uyanıorum kahvaltımı edİyorum aÇlıktan uyanıyorum dahada yatamıom zaten tatİllerde bİle erkencİyİm yanİ(

sen ne diyorsun canim ben 5 senedir sabahlari saat 4.50 de kalkiyorum ramazanlarda 3 de kalkip daha yatmiyordum gece 24 e kadar alismaz olurmu benim vucut alisti ama cok yorgunnnn:çok üzgünüm:

sen ne diyorsun canim ben 5 senedir sabahlari saat 4.50 de kalkiyorum ramazanlarda 3 de kalkip daha yatmiyordum gece 24 e kadar alismaz olurmu benim vucut alisti ama cok yorgunnnn:çok üzgünüm:

OYY CANIM O ZAMAN YAT UYU ANACIM DİNLEN BOL BOL AÇLIKTAN UYANMIOSAN SORUN YOK BEBİŞİM:teselli::1hug:

ay ben kaç gündür yazamıyom valla dün de doğru dürüst hiç bişey yemedim yani
sabah:2 dilim çavdar beyaz light peynir ve domates salatalık
öğlen:doktordan geldiğimde bi arkadaşa gittim kahvaltılık çıkardı dayananmadım 4 dilim çavdar ekmeği peynir domates biber salatalık yedik
akşam üstü başka arkadaştaydım oda kahvaltılık çıksardı orda da 3 dilim çavdar light peynir domates biber ve 2-3 kaşık çilek reçeli yedim ve 1 tane browni yedim
akşamda dışrdaydık 1 büyük kase biftekli salata yedim pek yararlı bi menü olmadı nerdeyse 1 ekmek yedim....

arkadaslarin bisey hazirlamadimi sana ben olsam doktururdum vallahi...

ANCA PEYNıR DOMATES SALATALIK YEMıŞıN BAHAıR ARAKADAŞLARINDA HABıRE KAHVALTI ÇIKARMIŞ BAHTSIZIM BENıMkaydirigubbakcemile3

hamile bayana kahvaltılık çıkarılırmı hiç ben olsam söylerdim zaten gittiğim yerlerde hep yapıyorum bunu bana takıntılı bir insan olduğumu söylüyorlar:jeyyar:

markete gidince birde ben bakayım şu kellogsa

YA NE GUZEL DDENGELI BESLENIYORSUNUZ. BEN BI TURLU YAPAMIYORUM. HELE BUGUN ARKADASIM VARDI. SABAH 10 DAN AKSAM 5E KADAR DUSUNUN ARTIK. NE YEDIGIMI YAZMAYIM EN IYISI BEN:kedi:

arkadaslarin bisey hazirlamadimi sana ben olsam doktururdum vallahi...

kız arkadaşlar hergün görüştüğüm arkadaşlarım aynı gğn bazen 3 kere görüştüğümüz oluyo. fethiye cücük kadar olduğu için sürekli bi yerlerde berabersin:))))))))))
ama sen illa döktürecem diyosan döktür ben fransaya da gelirim:)

sabah:3 dilim kızarmış çavdar lignt krem peynir domates 2-3 zeytin ve 1 bardak açık çay
öğlen:2 dilim çavdar lihgt beyaz peynir 1 domates
bademli magnum, 1 tane havuç
arada arkadaşların ısrarına dayanamayıp 1 kaşık patates ve 1 tane biber kzıartması ve 2 kaşık yoğurt.. 2 kaşık da brokolili kremalı makarna 1 dilimde beyaz tost ekmeği (bunların hiçbirini yemeyi düşünmüyodum ama ısrarlara dayanamadım(((((((((((
akşam: 2 adet kepekli z. yağlı biber dolması yoğurt, fırında kabuklu patates akşamdan sonra kayısı kiraz vs meyve yerim herhalde4

Son düzenleme:
BUGUN ESIM EVDE OLDUGUNDAN GUZEL BIR KAHVALTI YAPTIM. YUMURTA ZEYTIN OEYNIR DOMATES SALATALIK 2 DILIM EKMEK VE BIR BARDAK SUT ICTIM. AMA GECE SAA 4 30 COK ACIKMISTIM BIR KASE ASURE YURUTTUM:kedi:sengözlerimebaksanab
SIMDI ARADADA KARPUZ YIYORUM HAVA COK SICAK SERIN SERIN IYI GELIYOR.

OGLEN YEMEGINE KAYINVALDEME GIDICEM.SANIRIM TAVUK PILAV VE SALATA VARMIS.

tamam o zaman haklisin canim hergun gorustugun arkadaslarinsa normal tabi..sen gel canim ben basliyorum yapmaya cayida koydum:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…