hangi tarafin sagmi solmusırnaşık şey
anne tarafinmi?
:roflol::roflol:evet anne tarafım giresun:teytey:
findik gonder bana bir cuval o zamancokacimcoook
inş. canım benim de bizimkiler 7 kardeş hersene birisi topluyor bize sıra gelene kadar çocuklar okula başlayacaksırnaşık şey:roflol::roflol:
hayirdir mehaycimbu hafta noldu sana bulanti istahsizlik ne is??sanki yeni hamileler gibisin.halami sicaklardan etkileniyorsun yoksa
bugun sabah bir bardak sutle domatesli zeytinli sandevic yedim bi tane. arada 2 adet mango yinebir bardak sut ictim. birer avuc ceviz ve badem yedim. birazdan oglen yemegi yicem esimi bekliyorum, kavrulmus et patates puresi ve yaprak sarma yicem.
Aksama menum belli deil daha.
sabah neden yarim yumurta yedin bakem yarisini ne yaptin??CADIARZUsabah kahvaltıda
süt
yarım yumurta
peynir
zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
reçel
ceviz
domates salatalık
1 2 saat sonra şeftali
ardından dondurma
biraz öncede türlü az makarna salata yoğurt
akşamada allah kerimdir......yerimseniben
sabah neden yarim yumurta yedin bakem yarisini ne yaptin??CADIARZU
kaydirigubbakcemile3 ben hiç yumurta sevmemde...zorda olsa yarım yiyebiliyorumm...yerimsenibenyarısınıda koçiş yiyorrrrdelikafadulden
ben sevmiomya kızımda hiç sevmiyorrr hatta hiç yemiyor...:çok üzgünüm:bari o yese ama yemiyor....:çok üzgünüm:
hee oylemi kizina hamileykende yemedin kesin oda sevmiyor simdi belkide...:roflol:hep senin yuzunden:mymeka:
evet kızıma hamileyken hiç yemedimmm...:kedi:ve gerçekten cadımda hiç sevmiyor kokusuna bile dayanamıyor...yoğurt süt çok tüketmiştim...tam bir süt ve yoğurt canavarı...yerimseniben
ne guzel bol bol kalsiyum alir kemikleri guzel gelisir kizinin o zaman boyuda uzar cabucak...guclu kuvvetli bir kiz olur buyuyunce.....opuyorumnanaktan
llallcim yumurtayi sevmiyorsan sadece sarisini yiyebilirsin nasilsa oylede yarim oluyor, zaten proteini sarisinda