2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

kizlar dun standart kahvaltimi yaptim oglen meyve salata corba aksamda turlu yedim cavdar ekmegiyle birlikte ...birde cikolatali gofret yedim dun....:kedi:

bugun hic canim bisey yemek istemedi sabah..1 dilimekmegin uzerine krem peynir bir dilimin uzerinede findik ezmesi surup yedim oglene brokoli corbasi yapicam..aksamda firinda balik var...

hayirdir mehaycimbu hafta noldu sana bulanti istahsizlik ne is??sanki yeni hamileler gibisin.halami sicaklardan etkileniyorsun yoksa

hayirdir mehaycimbu hafta noldu sana bulanti istahsizlik ne is??sanki yeni hamileler gibisin.halami sicaklardan etkileniyorsun yoksa

sorma canim dun gece uyuyamadim bulantidan mahvoldum midemdeki yanma ve eksimede cabasi...agzima geliyor yediklerin inan....yok sicaklardan degil sanirim dun aksam cok serindi burasi ama daha beter oldum..senağlama

bugun sabah bir bardak sutle domatesli zeytinli sandevic yedim bi tane. arada 2 adet mango yinebir bardak sut ictim. birer avuc ceviz ve badem yedim. birazdan oglen yemegi yicem esimi bekliyorum, kavrulmus et patates puresi ve yaprak sarma yicem.
Aksama menum belli deil daha.

canim mangoyu baya seviyorsun anlasilankaydirigubbakcemile3 afiyet olsun ben yiyemiyorum cok yagli geliyor bana...

sabah kahvaltıda
süt
yarım yumurta
peynir
zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
reçel
ceviz
domates salatalık

1 2 saat sonra şeftali

ardından dondurma

biraz öncede türlü az makarna salata yoğurt
akşamada allah kerimdir......yerimseniben

sabah neden yarim yumurta yedin bakem yarisini ne yaptin??CADIARZU

sabah neden yarim yumurta yedin bakem yarisini ne yaptin??CADIARZU

kaydirigubbakcemile3 ben hiç yumurta sevmemde...zorda olsa yarım yiyebiliyorumm...yerimsenibenyarısınıda koçiş yiyorrrrdelikafadulden
ben sevmiomya kızımda hiç sevmiyorrr hatta hiç yemiyor...:çok üzgünüm:bari o yese ama yemiyor....:çok üzgünüm:

hee oylemi kizina hamileykende yemedin kesin oda sevmiyor simdi belkide...:roflol:hep senin yuzunden:mymeka:

hee oylemi kizina hamileykende yemedin kesin oda sevmiyor simdi belkide...:roflol:hep senin yuzunden:mymeka:

evet kızıma hamileyken hiç yemedimmm...:kedi:ve gerçekten cadımda hiç sevmiyor kokusuna bile dayanamıyor...yoğurt süt çok tüketmiştim...tam bir süt ve yoğurt canavarı...yerimseniben

evet kızıma hamileyken hiç yemedimmm...:kedi:ve gerçekten cadımda hiç sevmiyor kokusuna bile dayanamıyor...yoğurt süt çok tüketmiştim...tam bir süt ve yoğurt canavarı...yerimseniben

ne guzel bol bol kalsiyum alir kemikleri guzel gelisir kizinin o zaman boyuda uzar cabucak...guclu kuvvetli bir kiz olur buyuyunce.....opuyorumnanaktan

ne guzel bol bol kalsiyum alir kemikleri guzel gelisir kizinin o zaman boyuda uzar cabucak...guclu kuvvetli bir kiz olur buyuyunce.....opuyorumnanaktan

evet canım kemikleri maşallah güçlüüü...ve boyuda yaşına göre çok iyii...oysaki ben kısacık bişeyimmmmdelikafadulden

llallcim yumurtayi sevmiyorsan sadece sarisini yiyebilirsin nasilsa oylede yarim oluyor, zaten proteini sarisinda

yumurtanın ne sarısını ne beyazını seviom ben....tamamını yiyordum bir ay öncesine kadar ama kendimi zorladığım için sanırım acaip bir mide bulantısı yaşıyordum ve kokusu sanki tüm gün üstümdeydi...yarıma indirdimm..zorda olsa yiyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…