akşamları çok kaçırıyorum bende özellikle bugün çok rahatsız oldum..ama nedeni öğle yemeğimi geçiştirmem oldu onu farkettim..akşam çok acıktım ve birden yüklendim,arkasından meyva da yiyince iyice şişkinlik oldu..o yüzden 3 öğünümüzü kaçırmamaya çalışalım kızlar..:CüvCüv:
kızlar benim doktorum kepek ekmeğinden ziyade tam tahıllı ekmeği önerdi, uno çok tahıllıyı yiyorum, kepek bazı vitaminlerin emilimini azaltıyormuş!!!!!!
heheh bana souosanzz ben iki tane yumurta kırdm yağda:=)sonraaa peynir 5 zeytn bal ve yağ yedim.
15 dköncede kocaman bi tabak makarna yedm.ben hiç dengeli beslenmiorum acıkınca yiyorum.hatta bazen yemek pişirmeye kalkarsam aç kalıorum evde yemk oldğu gnler şanslı oluorum..öle yani bu arada ben 1 aydr süt içmiom nerdeyse yaaa...hiç aklıma gelmemşti..
yok cnm belirli değill acıkınca yiyorumm.hatta çalşmadğm için öğlen yemk yapmaya kalkıorum pişmesi hazrlaması derken saat baya geçio.yani okadr çok üstne düşmüorum.ama akşamları babamızı bekleyelm diorumm yemiorum osaman birden yüklendiğim için çatlıcak gibi oluorum..yani bende saat düzen die bişi yok.saten bebekler gerekli herşei bizden açta kalsak alıo.
bendüzenli beslendigimi düşünüom kıslar hergün yarım lt sütümü içiom bugun ne yedigimi yasım ;
sabah 1 salatalık 1 domates peynir zeytin 2 dilim kepek ekmegi
kahvaltıdan 2 saat sonra yarım lt sütün yarısı
öglen tavuk ızgara bulgur pilavı ayran 2 dilim kepek ekmegi
şimdi elma
akşam üzeri kalan süt
akşam yemegi ne pişirirsem onu fırında bişiler yapcam
sonra meyve
ben hergün böle besleniom süt ve meyve saatlerim şaşmaz:))
bende düzensız yıyorum kızlar hamıle kaldıgımdan berı belkı 5 bardak süt içmemişimdır ben
bu sabah ne kadar ekmek yedıgımı bılmıyorum acıkcası domates peynır falan
sonra büsküvi ülker petıbör
öğlen çorba salata karpuz
şimdi erık_kayısı
aksama kaynanama gidicem bılmıyorum