2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

YA NE GUZEL DDENGELI BESLENIYORSUNUZ. BEN BI TURLU YAPAMIYORUM. HELE BUGUN ARKADASIM VARDI. SABAH 10 DAN AKSAM 5E KADAR DUSUNUN ARTIK. NE YEDIGIMI YAZMAYIM EN IYISI BEN:kedi:
bazen o dengeler bozulabiliyor bende canim..mesela dunku menume 1 dondurmada ekledim sonradan:kedi:
BUGUN ESIM EVDE OLDUGUNDAN GUZEL BIR KAHVALTI YAPTIM. YUMURTA ZEYTIN OEYNIR DOMATES SALATALIK 2 DILIM EKMEK VE BIR BARDAK SUT ICTIM. AMA GECE SAA 4 30 COK ACIKMISTIM BIR KASE ASURE YURUTTUM:kedi:sengözlerimebaksanab
SIMDI ARADADA KARPUZ YIYORUM HAVA COK SICAK SERIN SERIN IYI GELIYOR.

OGLEN YEMEGINE KAYINVALDEME GIDICEM.SANIRIM TAVUK PILAV VE SALATA VARMIS.

Allahtan gece acikip yemek yemeye kalkmiyorum...:Saruboceq:

bazen o dengeler bozulabiliyor bende canim..mesela dunku menume 1 dondurmada ekledim sonradan:kedi:

Allahtan gece acikip yemek yemeye kalkmiyorum...:Saruboceq:

ARAMIZDA COK BUYUK FARK VAR SENARADA BIR DENGEYI BOZUYOSUN BEN ARADA BIR DENGEYI TUTTURUYORUM.kaydirigubbakcemile3
BIIRII BENI DURDURSUN YAAlaelaelaelaelae

bugunkü menüm ;

sabah : 1 domates 1 haş yumurta peynir 5 zeytin bi tatlı kaşı bal 1 dilim kepek
arada 1 bardak süt içtim
öglen : köfte,yayla çorbası,ayran 1 diim kepek yerim
arada 1 bardak süt ve yine nektarin yicem nektarine dadandım:))
akşam : etli bezelye,bulgur pilavı,salata yerim
yatmadan süt içicem yine 1 bardak ve karpuz yerim

bugunku menumu yazayim....
sabah 1 bardak cilekli sut,2 dilim cavdar ekmegi,1 domates mozarella peyniri,krem peynir ve recel....
aralarda meyve yerim..
oglen:semizotu yemegi 1 dilim cavdar ekmegi 2 kofte....
aksam: hindi etinden sote yaninda salata buyuk bir ihtimalle 2 dilimde cavdar ekmegi...

ARAMIZDA COK BUYUK FARK VAR SENARADA BIR DENGEYI BOZUYOSUN BEN ARADA BIR DENGEYI TUTTURUYORUM.kaydirigubbakcemile3
BIIRII BENI DURDURSUN YAAlaelaelaelaelae

o zaman dengeyi tutturmaya calis bebisin icin canim..hersey onlar icin zaten...kac kilo aldin bu arada??

bugunku menumu yazayim....
sabah 1 bardak cilekli sut,2 dilim cavdar ekmegi,1 domates mozarella peyniri,krem peynir ve recel....
aralarda meyve yerim..
oglen:semizotu yemegi 1 dilim cavdar ekmegi 2 kofte....
aksam: hindi etinden sote yaninda salata buyuk bir ihtimalle 2 dilimde cavdar ekmegi...
menünü çok ama çok begendim vitaminli çok güselzemuszemus

menünü çok ama çok begendim vitaminli çok güselzemuszemus

tesekkur ederim kusum....senin menunde her zamanki gibi cok guzel...bu arada aslinda canim hicbir et turunu istemiyor bu ara zorla yiyorum...balik var buzlukta yapsam yiyebilirmiyim diyorum midemi bulandiriyor butun et gruplari artik nedense...:1no2:

elaaa hosgeldin hadi doktur dun dunden onceki gun ve bugun neler yedin???anlamadim sanma yazmiyorsun 2-3 gundur:jeyyar:

ay ama yemen lazım mehaycım sık dişini zorla kendini ye canım balık yapsan ne güsel olur bende ne zamandır yemiorum canım istemio ama yanlış yapıom yemek lazım ya

ay ama yemen lazım mehaycım sık dişini zorla kendini ye canım balık yapsan ne güsel olur bende ne zamandır yemiorum canım istemio ama yanlış yapıom yemek lazım ya

yiyemiyorum canim agzima koydugum an kusasim geliyor gecen yine tavuk yapmistim bir parcayi bile bitiremedim esime verdim oda kizdi bana..ama zorluyorum olmuyor ne yapacagim bilmem...bu aksama hindi yapicam ama nasil yiycem bilmem insallah yediklerimide cikarmam...:1no2:

kızlar ben hamile kaldığımdan beri hiçbirşeyden tiksinmedim herşey bana çok güzel geliyor. hiç midem bulanmadı. her insanın yapısı farklı oluyor demek ki. haftada iki kere balık yiyorum balıkları çiğ tezgahta gördüğümde bile iştahım açılıyor.
bugünkü menüm
sabah: haş.yumurta,peynir,zeytin,kaşar,bal,tereyağ,domates,salatalık,kızarmış ekmek,ceviz,portakal suyu
ara öğün bir bardak süt iki tane eti tutku
öğlen domates çorbası, kabak dolması, yoğurt, iki dilim ekmek,karpuz
yanımda da nektarin var yine süt içerim akşama evde yemek yok muhtemelen balık yaparız.

kızlar ben hamile kaldığımdan beri hiçbirşeyden tiksinmedim herşey bana çok güzel geliyor. hiç midem bulanmadı. her insanın yapısı farklı oluyor demek ki. haftada iki kere balık yiyorum balıkları çiğ tezgahta gördüğümde bile iştahım açılıyor.
bugünkü menüm
sabah: haş.yumurta,peynir,zeytin,kaşar,bal,tereyağ,domates,salatalık,kızarmış ekmek,ceviz,portakal suyu
ara öğün bir bardak süt iki tane eti tutku
öğlen domates çorbası, kabak dolması, yoğurt, iki dilim ekmek,karpuz
yanımda da nektarin var yine süt içerim akşama evde yemek yok muhtemelen balık yaparız.

valla cok sanslisin o zaman..ben ilk 4-5 ayim nasil gecti hatirlamak bile istemiyorum...birak yemeyi kokusundan bile tiksinip kusuyordum yiyeceklerin butun yemekler meyveler sut urunleri sebzeler herseyden ama her seyden tiksinmistim..su bile icsem onu da cikariyordum ilaclarimi bile icemiyordum bu yuzden ilaci agzima atip bir yudum suyla yutsam 10 saniye sonra cikiyordu ilac ve su...Aallahim cok sukur gecti azaldi yani..bir ara hic gecmeyecek saniyordum 9 ay ac susuz kalicam diye dusunmustum bir an....

X