bazen o dengeler bozulabiliyor bende canim..mesela dunku menume 1 dondurmada ekledim sonradan:kedi:YA NE GUZEL DDENGELI BESLENIYORSUNUZ. BEN BI TURLU YAPAMIYORUM. HELE BUGUN ARKADASIM VARDI. SABAH 10 DAN AKSAM 5E KADAR DUSUNUN ARTIK. NE YEDIGIMI YAZMAYIM EN IYISI BEN:kedi:
BUGUN ESIM EVDE OLDUGUNDAN GUZEL BIR KAHVALTI YAPTIM. YUMURTA ZEYTIN OEYNIR DOMATES SALATALIK 2 DILIM EKMEK VE BIR BARDAK SUT ICTIM. AMA GECE SAA 4 30 COK ACIKMISTIM BIR KASE ASURE YURUTTUM:kedi:sengözlerimebaksanab
SIMDI ARADADA KARPUZ YIYORUM HAVA COK SICAK SERIN SERIN IYI GELIYOR.
OGLEN YEMEGINE KAYINVALDEME GIDICEM.SANIRIM TAVUK PILAV VE SALATA VARMIS.
bazen o dengeler bozulabiliyor bende canim..mesela dunku menume 1 dondurmada ekledim sonradan:kedi:
Allahtan gece acikip yemek yemeye kalkmiyorum...:Saruboceq:
ARAMIZDA COK BUYUK FARK VAR SENARADA BIR DENGEYI BOZUYOSUN BEN ARADA BIR DENGEYI TUTTURUYORUM.kaydirigubbakcemile3
BIIRII BENI DURDURSUN YAAlaelaelaelaelae
menünü çok ama çok begendim vitaminli çok güselzemuszemusbugunku menumu yazayim....
sabah 1 bardak cilekli sut,2 dilim cavdar ekmegi,1 domates mozarella peyniri,krem peynir ve recel....
aralarda meyve yerim..
oglen:semizotu yemegi 1 dilim cavdar ekmegi 2 kofte....
aksam: hindi etinden sote yaninda salata buyuk bir ihtimalle 2 dilimde cavdar ekmegi...
menünü çok ama çok begendim vitaminli çok güselzemuszemus
ay ama yemen lazım mehaycım sık dişini zorla kendini ye canım balık yapsan ne güsel olur bende ne zamandır yemiorum canım istemio ama yanlış yapıom yemek lazım ya
kızlar ben hamile kaldığımdan beri hiçbirşeyden tiksinmedim herşey bana çok güzel geliyor. hiç midem bulanmadı. her insanın yapısı farklı oluyor demek ki. haftada iki kere balık yiyorum balıkları çiğ tezgahta gördüğümde bile iştahım açılıyor.
bugünkü menüm
sabah: haş.yumurta,peynir,zeytin,kaşar,bal,tereyağ,domates,salatalık,kızarmış ekmek,ceviz,portakal suyu
ara öğün bir bardak süt iki tane eti tutku
öğlen domates çorbası, kabak dolması, yoğurt, iki dilim ekmek,karpuz
yanımda da nektarin var yine süt içerim akşama evde yemek yok muhtemelen balık yaparız.
canim bugun yasak biseyler yemek istiyor
ahh canım geçtim yasağını canım bişeyler yemek istese daha ne isterim açım ama hazırlamaya üşeniyom:kedi:
tembel seni:mymeka: kalk cabuklmaz:
banane banane yemicem işte ya dur sen geçende mıhlamadan bahsediyodun demüüüü yaptın mı bakem geliomm
sen gel ben sana yaparimopuyorumnanaktan
bu arada benim bitarafım karadenizli:)))))))