benim kuzenim diyetisyen yemekte içtiğin bir kepçe çorbaya karşı bir dilim ekmek düşeceksin demişti bende bir kase çorba içtim :bbo:
oglenki yemegim
2 baget(patates kızartmasıyla)
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
1 kase yarma corba
1 seftali
sabah: yaklasık yarım tabak karpuz
1 kurabiye
2 dilim ekmek uzerine bal ve recel
1 muz
biras peynir
ama canim sen diyetmi yapiyorsunki o sekilde dusundun??hamile bayanlarin beslenme piramitinde en fazla tuketilmesi gerekenler grubunda karbonhidratlar...diyetisyen diyetlerine gore beslenmen yanlis bence....gunluk ekmek tuketilmesi sart gebelikte az da olsa..icindeki besinlere ihtiyaci varmis bebisin....tabi yinede sen bilirsin..
aksam icin bisey dusundunmu canim??
iyi o zaman canim...bende hic ekmek yemiyorsun sanip telasa kapildim birden...makarna ve pilav daha zararli ona bakarsan tabi onlari az ye...hatta ben tiksindim makarna yiyemiyorum allahtan..keske zararli olan herseyden tiksinseydim diyorum....biliyorum canım zaten bana verilen beslenme menüsüde 2100 kalorilik hamile menüsü yani günde 12 dilim ekmek yeme hakkımız varmış hatta kuzenim pilavı makarnayı az tüket ekmek ye der çünkü bebek için çok besleyiciymiş
bilgiler için saol mehaycım okuyorum
bu arada öglen yemeginde üzüm vardı yemekten sonra bi salkım üzüm yedim küçük bi salkımdı tadı damagımda kaldı:umursamaz: menümü aynen yedm taze fasulye mercimek çorba 1 dilim kkepek yedim
ayy mehaycıom senin işinde zor valla canım benim eşim herşeyi yer hiç seçmez
benimki alismamis bekarken sebze yemeye kayinvaldem genelde makarnayi hamur islerini ve kizartmayi sevdigi icin hep onlardan yaparmis simdi zorlugunu ben cekiyorum...bazen yiyor mecburen ama hic sevmedigi bir sebzeyse hayatta yemez...mesela bugunku taze fasulyeden yer ama kabak asla yemez yarin...
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıya ben bazen gunluk yemegi yapmaya useniyorum. bide iki kisi icin ayri ayri yemek yapmakmii oofffkafamçokkarıştı
benim eşimde öyle maalesef sebze yemeği yemiyor hergün et olacak bana da bıkkınlık geliyor artık kendime göre sebze yemeği pişiriyorum
portakalı nerden bulcaz yaz günü