2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

YA BEN SABAH AKŞAM AÇ KARNA İÇİOM DEMİRİMİ 1 SAAT FELAN BİŞİ YİYİP İÇMİOM KANA KARIŞSIN DE DUKTOR ÖLE DEDİ PORTAKAL BULAMAM ŞİMDİ:umursamaz::kedi:

ac karinlami icmek lazimmis:1shok: bende yemeklerden sonra iciyordum bana doktor oyle bisey demedikafamçokkarıştı

kizlar acayip midem bulaniyor demin yedigim kayisilar yukari dogru yol aldi galiba ben biraz uzanayim bari cikipta midem cok fena....

UYMA SEN ARKADAŞINA BOŞVERkaydirigubbakcemile3

gecmis olsun mehaycim hayirdir busiralar bulantilarin artii. nazarmi degdi yoksa sana al sunlari takiver

dünkü menüme 2 tatlı kaşı fındık ezmesi ilave etmek isitom akşam yedim:kedi:

bugunkü menümü yazım ;

sabah : 1 haş yumurta,4zeytin,peynir.1 domates,bi tatlı kaşı bal,yarım simit yedm
arada 1 bardak süt içtim
öglen: sebze çorba,karışık musakka,cacık , 1 dilim kepek yicem
arada 1 bardak sütüümü içicem sonra 1 nektarinim var onu yerim
akşam: valla karpuz peynir yemegi düşünüom şimdilikCADIARZU

canım menünde hiç et veya et ürünü göremedim hergün üç yumurta büyüklüğünde et veya tavuk yemelisin. et yerine geçen balık ve kurubaklagillerden de olabilir.a.s.

dün akşam ki menüm
bir tabak etli nohut, iki yemek kaşığı pilav, domates-salatalık ve karpuz
yatmadan bir tabak yoğurt.
eşim dün kendine çikolatalı puding yapmış yememe dikkat ettiğimi bildiği için bana kaseye çok az ayırmış önce yemiycem dedim ama dolabı her açtığımda gördüğüm için dayanamadım ve yedim

bugünkü menüm
sabah haş.yumurta, peynir,zeytin,domates,salatalık,kaşar peyniri,reçel,tereyağ,iki dilim kızarmış ekmek ve portakal suyu
ara öğün bir şeftali ve bir bardak şekersiz süt
öğlen fasülye kavurması, iki üç kaşaık makarna, karpuz ve iki dilim ekmek
yanımda ayran ve bir tane muzum var. birde iki üç tane badem, kuru üzüm ve fındık var yanımda akşam işten çıkışım yediyi bulur atıştırmalık

benim canim bu sabah bisey yemek istemedi hic...2 dilim ekmekle biraz kasar peyniri ve findik ezmesi yedim..meyveli cay iciyorum simdide..
ara : 2 kellogs barre
oglen salata ve meyve yerim
aksamada 2-3 kadinbudu kofte ve patates gratin yerim....

sabah menun gayet zengin ve saglikli canim...a.s.

mehayım sen sabah kalvaltını geçmi yapıosun öglenleri geçiştiriosun çünkü genelde

mesela ben sabah kahvaltımı her zaman 8,30 da yapıorum o yüzden öglen ve akşam düzenli oluo

mehayım sen sabah kalvaltını geçmi yapıosun öglenleri geçiştiriosun çünkü genelde

mesela ben sabah kahvaltımı her zaman 8,30 da yapıorum o yüzden öglen ve akşam düzenli oluo

canim gec kalkiyorum bazen gec kalkincada gec yapiyorum dogal olarak 2 saat sonrada canim yemek yemek istemiyor ya salata ya meyve yiyorum yada kellogs barre lardan...bazende light biskuvi ara sira tabi her zaman degil...

handanim ben bazen 10.00 bazen 11.00 da kalkiyorum kahvaltimi gec yapmis oluyorum ise gittigim zamanlarda 5 te yiyordum 9 da isyerinde yiyordum atistirmalik 11.30 da yiyordum eve gelince 14.30 da yiyordum ve aksam 6-7 gibi yiyordum yani 5 ogun yoyordum hemen hemen..cok erken gittigim icin ise..simdi bu duzen bozuldu baya...

benim canim bu sabah bisey yemek istemedi hic...2 dilim ekmekle biraz kasar peyniri ve findik ezmesi yedim..meyveli cay iciyorum simdide..
ara : 2 kellogs barre
oglen salata ve meyve yerim
aksamada 2-3 kadinbudu kofte ve patates gratin yerim....

canım bence sen şu kellogs barre ara ver . patates gratin ne oluyor ilk defa duydum:uhm:

canım hamileliğimin ilk aylarında beslenme seminerine katılmıştım. beslenme uzmanı geç kalkan hamile bayanlar için öneri olarak erken kalkıp kahvaltıyı yaptıktan sonra tekrar uyuyun demişti. tabi tekrar uykun kaçmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…