2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

ohhh bize sölee söle sen götür reçelleri fındık ezmesini:dilcikar:

benim gunluk menumde zaten 1 tatli kasigi recel var oda cok normal..sekerim dusuyor benim o yuzden yemem lazim...basim falan donuyor findik ezmesini hergun yemiyorum ama oda cokonat gibi degil en azindan faydali dandana soralim istersen:1closedeyes:

kuşum doktorlar bile günde 5-6 öğün yiyin diyolar o meyveleri falan öğünden say işte:dilcikar:

ela oglen zaten sebzeli borek yemissin cik acik yazmasanda :roflol: zaten bir zararli bisey yemisken birde cokonat yemissin benide ye bari.....:1closedeyes:

:dilcikar: kızım napim yemekte ondan vardı mecburen aldımkaydirigubbakcemile3 (türlüyü görmemezlikten geldimdekaydirigubbakcemile3)
bide cnm çok çiko idtediği için yedim çikolatayı epeydir yemiyodum:umursamaz:

kıs canı çekmiş yemiş bi çokonat ürkütmeyelim elayı sonra yazmaz bidaha menüsünü kaydirigubbakcemile3

efet fındık ezmesi çok faydalı bende aldım evde duruo daha yemek nasip olmadı hemde tok tutuyormuş

gayet güsel bi menü bence, sabah yediklerimizi her şekilde yakıomuşuz ve sabah kahvaltısı çok önemli o yüzden sabah yediklerimiz fazla gelmio banayerimseniben

bencede sabah ne yersek yiyelim eriyor onemli olan aksamlari fazla kacirmamak ...

hee haklisin urkutup kacirmayalim dimi...kaydirigubbakcemile3

haftaya arkadaşım sezeryana giricek bebegi 3750 imiş şuanda 40 haftayı beklersek 4500 felan olur demiş dokoru dedim sen nasıl beslendin anacım böle dioki her sabah kahvaltımı süper yaptım ballar kaymaklar yedim dio

kıslar benim su içme olayım normalmi sizce

canim cok abartma bence aynisi bendede oluyor insanin ictikce icesi geliyor dudaklari kuruyor midesi doluyken ve bilirim bu cok rahatsizlik veren bisey..cunku icsende olmuyor icmesende...bence biraz azalt yani sana rahatsizlik vermeyecek kadar ic sende benim gibi olma sonra....su icmek iyidir tabi ama herseyin fazlasi zarar gordun gecen ay doktorum ne dedi...a.s

evet sabah kahvaltilari cok onemli bence baya uzun bir aradan sonra (yani geceden sabaha kadar) bebege ilk giden besinler onlar cok besleyici olmali yediklerimiz...ayyy benim bebiste tombis olsun biraz cok zayif olmasin hastaliklara karsi dayaniksiz olur....:Saruboceq:

elam sende sabah kahvaltılarını zenginleştir bence tatlım bal yada reçel ekle mesela

kuşum ben sabah kavaltımı ofiste yapıyom, malesef çok çeşitlendiremiyom en fazla evden çıkmadan önden alabilirim balı, reçeli pek sevmemdekafamçokkarıştı

benim gunluk menumde zaten 1 tatli kasigi recel var oda cok normal..sekerim dusuyor benim o yuzden yemem lazim...basim falan donuyor findik ezmesini hergun yemiyorum ama oda cokonat gibi degil en azindan faydali dandana soralim istersen:1closedeyes:

benimde şekerim düştü çokonat yedim işteelülülülülülü

elacimsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

bencede handanca diyon yanee:dilcikar:

haklısın mehay ama içmeden duramıorum doktora sölücem çok su içiom suyum nasıl dicem merak ediorum , hemde nası rahatsız oluom anlataam şişiorum ama içmeden duramıorum acaba bu sular vucuduma şişkinlik yaptı onlarmı böle kilo olarak görünüo die düşünmüo degilim bazen

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyi hadi bakalim bugunluk oyle olsun....umarim sik sik sekerin dusmez elasırnaşık şey

hee haklisin urkutup kacirmayalim dimi...kaydirigubbakcemile3

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

elam bende ofiste yapıom kuşum sabah evde poşete koyuyom yiceklerimi geliom ofiste yiyiomyerimseniben

inş kiloları iyi olur ben çok çelimsiz ve dayanıksız bi insanım inş oglum bana benzemez die hep dua ediorum:Saruboceq:

valla canim ben gecen ay cok fenaydim sanki karnim patlayacak gibi geliyordu nefes alamiyordum bazen hatta bir kere oyle kotu oldumki esim dogum yapiyorum sandi cok korktu doktor suyun fazla suyu azalt dedi..ve inanirmisin suyu azalttim azaltali karnim indi biraz sanki ve cok rahatim o siskinlikten eser yokhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…