- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
ohhh bize sölee söle sen götür reçelleri fındık ezmesini:dilcikar:
elam sende sabah kahvaltılarını zenginleştir bence tatlım bal yada reçel ekle mesela
opuyorumnanaktansaol canım sende güsel beslenion pizza olayını naptın akşam?
afiyet olsun şekerimmmopuyorumnanaktanseninde güsel elam ama arada biraz fazla kaçırıon sanki domates salatalık muz kiraz karpuz şeftali mısır allahhhhhdelikafadulden
ela oglen zaten sebzeli borek yemissin cik acik yazmasanda :roflol: zaten bir zararli bisey yemisken birde cokonat yemissin benide ye bari.....:1closedeyes:
gayet güsel bi menü bence, sabah yediklerimizi her şekilde yakıomuşuz ve sabah kahvaltısı çok önemli o yüzden sabah yediklerimiz fazla gelmio banayerimseniben
kıs canı çekmiş yemiş bi çokonat ürkütmeyelim elayı sonra yazmaz bidaha menüsünü kaydirigubbakcemile3
efet fındık ezmesi çok faydalı bende aldım evde duruo daha yemek nasip olmadı hemde tok tutuyormuş
kıslar benim su içme olayım normalmi sizce
haftaya arkadaşım sezeryana giricek bebegi 3750 imiş şuanda 40 haftayı beklersek 4500 felan olur demiş dokoru dedim sen nasıl beslendin anacım böle dioki her sabah kahvaltımı süper yaptım ballar kaymaklar yedim dio
elam sende sabah kahvaltılarını zenginleştir bence tatlım bal yada reçel ekle mesela
benim gunluk menumde zaten 1 tatli kasigi recel var oda cok normal..sekerim dusuyor benim o yuzden yemem lazim...basim falan donuyor findik ezmesini hergun yemiyorum ama oda cokonat gibi degil en azindan faydali dandana soralim istersen:1closedeyes:
elacimsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
kuşum ben sabah kavaltımı ofiste yapıyom, malesef çok çeşitlendiremiyom en fazla evden çıkmadan önden alabilirim balı, reçeli pek sevmemdekafamçokkarıştı
benimde şekerim düştü çokonat yedim işteelülülülülülü
bencede handanca diyon yanee:dilcikar:
kıs canı çekmiş yemiş bi çokonat ürkütmeyelim elayı sonra yazmaz bidaha menüsünü kaydirigubbakcemile3
efet fındık ezmesi çok faydalı bende aldım evde duruo daha yemek nasip olmadı hemde tok tutuyormuş
hee haklisin urkutup kacirmayalim dimi...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyi hadi bakalim bugunluk oyle olsun....umarim sik sik sekerin dusmez elasırnaşık şey
haklısın mehay ama içmeden duramıorum doktora sölücem çok su içiom suyum nasıl dicem merak ediorum , hemde nası rahatsız oluom anlataam şişiorum ama içmeden duramıorum acaba bu sular vucuduma şişkinlik yaptı onlarmı böle kilo olarak görünüo die düşünmüo degilim bazen
buket oburu bakma öle itiraf et ne yedin gene bakım