2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

aynen bende öleyim nefes alamıorum bazen karnım patlıcak gibi oluo sudan demekki kesinlikle sorcam doktora

bende öle yapıyom cnm 1 günlük yiyecemi poşet poşet getiriyom hergün...
bugün değişiklik yaptım kavaltıda, kaşarlı sucuklu tost, 1 domates, 1 hıyar, 1 de biber yedim iyimisırnaşık şey

dandanım bende normal kiloda olmasını istiyom bebeğimin ne çok az olsun nede çok olsun, çokda büyük olursa zor çıkarlarkaydirigubbakcemile3 3500 falan doğsa yeter benceyerimseniben

sucukmu:mymeka:ii pişmişmiydi bari ,gene iidir degiştirmişsin biraz bak bu pınarın felan küçük bi yemelik reçelleri balları var onlardan alsana ben öle yapıorum iş yerinde kahvaltı için yerimseniben

bende öle düom elam 3 kilonun altında 3,5 üstünde olmasın yeterlikaydirigubbakcemile5

kızım işte tostun içinde ne kadar pişiyosa o kadar pişti hergün kaşarlı tost haşlanmış yumurtaa böğğ geldi artık bugünlük değişiklik yaptımyerimseniben

bencede cnm ne 3ün altında nede 3,5un üstünde olmazlar inşallah:Saruboceq:

canim sucuk yerine domates koy bence tostunun icine hem cok lezzetli hemde zararli degil sucuk gibi..bu arada bizde sisko bebek istemiyoruz tabi 2 kilolarda olmasinda 3 ile 3500 arasi olsun iyi...a.s

kızlar tombiş bebekler çok güzel oluyor benim ablamın bebeği 4900 doğdu hemde normal doğum ve doğumuda çok kolay geçti. hastanede doktorlar çok heyecanlandı tüm doktorlar doğumunu ben yaptıracağım diye nerdeyse yarışa girmişlerdi. doğduktan sonra diğer bebeklerin yanında kocaman duruyordu altı aylık bebek büyüklüğündeydi. şimdi 3 yaşında öyle şişkoluğu yok normal çocuklar gibi boya falan attı. bende bebişimin en azından şöyle dört kilo falan olmasını isterim.

canim herkes ablan kadar kolay dogum yapmiyor ama cok zor oluyor 4 kilodan sonraki bebislerin dogumu....

sabah süt yumurta zeytın peynır domates bal tereyağ ve ekmek . hiç iştahım yoktu mecbur yedım valla bebiş için:ecrin_bebek:

canim sabah kahvaltilarinda hep krovason mu yiyorsun bence onun yerine iki dilim ekmek yesen daha iyi olur....aslinda ben senin menunde sabah kahvaltisi goremedim desem yeridir..neden kahvalti yapmiyorsun bakem??klava:

ya sabahlari uykum oluyor. esimi ise gonderirken kalkiyorum. 8 30 da. oda kalhvalti yapmadan cikiyor. sadece bi bardak yesil cay iciyor. bende uykulu uykulu ugrasmak istemiyorum kahvaltiyla o sirada nebulursam onu yiyorum, genelde ekmek arasi sandevic yapiyorum. ama bu hafta evde krovason vardi.esim yemedi ziyan olmasin diye ben goturdum bir bardak sut bi sandevic yiyp geri yatiyorum yoksa acliktan karnim agriyor, sonrada 11 gibi geri kalkiyorum.

bugun sabahta bi bardak sutle krem peynirli domatesli sandevic yedim bi tane. bir bardakta meyve suyu ictim arada.

hmmmmCADIARZU bak bu iyi kahvaltilarini duzenli yap canim beslensin bebis...a.s.

bende şimdi yemekten geldim bir kase tavuklu şehriyeli çorba, bir kaç kaşık türlü yemeği, üç tane küçük mücver, karpuz yedim ayranda vardı onu yanıma aldım bir kaç saat sonra içeceğim yemeklerin yanında süt ve süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum yiyceklerin demir emilimini azaltıyormuş

iyi yapiyorsun canim....iyi beslenmissin bu oglen ekmek yemedinmi hic??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…