- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elam bende ofiste yapıom kuşum sabah evde poşete koyuyom yiceklerimi geliom ofiste yiyiomyerimseniben
inş kiloları iyi olur ben çok çelimsiz ve dayanıksız bi insanım inş oglum bana benzemez die hep dua ediorum:Saruboceq:
bende öle yapıyom cnm 1 günlük yiyecemi poşet poşet getiriyom hergün...
bugün değişiklik yaptım kavaltıda, kaşarlı sucuklu tost, 1 domates, 1 hıyar, 1 de biber yedim iyimisırnaşık şey
dandanım bende normal kiloda olmasını istiyom bebeğimin ne çok az olsun nede çok olsun, çokda büyük olursa zor çıkarlarkaydirigubbakcemile3 3500 falan doğsa yeter benceyerimseniben
sucukmu:mymeka:ii pişmişmiydi bari ,gene iidir degiştirmişsin biraz bak bu pınarın felan küçük bi yemelik reçelleri balları var onlardan alsana ben öle yapıorum iş yerinde kahvaltı için yerimseniben
bende öle düom elam 3 kilonun altında 3,5 üstünde olmasın yeterlikaydirigubbakcemile5
bende öle yapıyom cnm 1 günlük yiyecemi poşet poşet getiriyom hergün...
bugün değişiklik yaptım kavaltıda, kaşarlı sucuklu tost, 1 domates, 1 hıyar, 1 de biber yedim iyimisırnaşık şey
dandanım bende normal kiloda olmasını istiyom bebeğimin ne çok az olsun nede çok olsun, çokda büyük olursa zor çıkarlarkaydirigubbakcemile3 3500 falan doğsa yeter benceyerimseniben
kızlar tombiş bebekler çok güzel oluyor benim ablamın bebeği 4900 doğdu hemde normal doğum ve doğumuda çok kolay geçti. hastanede doktorlar çok heyecanlandı tüm doktorlar doğumunu ben yaptıracağım diye nerdeyse yarışa girmişlerdi. doğduktan sonra diğer bebeklerin yanında kocaman duruyordu altı aylık bebek büyüklüğündeydi. şimdi 3 yaşında öyle şişkoluğu yok normal çocuklar gibi boya falan attı. bende bebişimin en azından şöyle dört kilo falan olmasını isterim.
sabah süt yumurta zeytın peynır domates bal tereyağ ve ekmek . hiç iştahım yoktu mecbur yedım valla bebiş için:ecrin_bebek:
iyi ettin canim afiyet olsun yarasin bebisine...
sağol cnm.şimdi ne kadar yararlı seyler yersek doğunca o kadar rahat bı dönem oluyomus bebek için zemuszemus
canim sabah kahvaltilarinda hep krovason mu yiyorsun bence onun yerine iki dilim ekmek yesen daha iyi olur....aslinda ben senin menunde sabah kahvaltisi goremedim desem yeridir..neden kahvalti yapmiyorsun bakem??klava:
ya sabahlari uykum oluyor. esimi ise gonderirken kalkiyorum. 8 30 da. oda kalhvalti yapmadan cikiyor. sadece bi bardak yesil cay iciyor. bende uykulu uykulu ugrasmak istemiyorum kahvaltiyla o sirada nebulursam onu yiyorum, genelde ekmek arasi sandevic yapiyorum. ama bu hafta evde krovason vardi.esim yemedi ziyan olmasin diye ben goturdum bir bardak sut bi sandevic yiyp geri yatiyorum yoksa acliktan karnim agriyor, sonrada 11 gibi geri kalkiyorum.
bugun sabahta bi bardak sutle krem peynirli domatesli sandevic yedim bi tane. bir bardakta meyve suyu ictim arada.
ozaman senin oglusunun teni cok guzel olcakyerimseniben
bende şimdi yemekten geldim bir kase tavuklu şehriyeli çorba, bir kaç kaşık türlü yemeği, üç tane küçük mücver, karpuz yedim ayranda vardı onu yanıma aldım bir kaç saat sonra içeceğim yemeklerin yanında süt ve süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum yiyceklerin demir emilimini azaltıyormuş
iyi yapiyorsun canim....iyi beslenmissin bu oglen ekmek yemedinmi hic??