2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

bugun ki yediklerimi yazayim
bir adet krovason, 1 adet muz,1 dilim karpuz,3adet mango.4 bardak sut,yarim porsiyon turlu,5-6 kasik pilav, bir kucuk kase yogurt,2 dilim ekmek,birer avuc ceviz badem.
aksamada bir bardak sut biraz patlican yemegi yicem.

kızlar ben bugünki menüyü bozdum valla pazara gidip gelince çok acıktım gelincede akşam yemeğinen önce 2 kibrit kutusu kadar light beyaz peynir. küçük boy domates ve 2dilim çavadar ekmeği yedimmmmmmmm evet yedimmmmmm

bunda bisey yokki canim bende cikolata kek borek yedim falan diyeceksin sandim...aksam yemegini ihmal etme bunlari yedim diye sakinyerimseniben

canim sabah kahvaltilarinda hep krovason mu yiyorsun bence onun yerine iki dilim ekmek yesen daha iyi olur....aslinda ben senin menunde sabah kahvaltisi goremedim desem yeridir..neden kahvalti yapmiyorsun bakem??klava:

jher sabah sık ıbir kahvaltı yaaprım domatesim bitane yumurtam zeytinim çokokrem ve peynirim vazgeçilmez yicegimdir
öglende ıspanak yemegi yaptım yogurt döktüm yedim
arada süt içtim 2bardak ve bisküvi yedim

sonra karpuz kestim bi dilim dahada bişi yemedimmm

akşama yemekten sonra meyve ve ceviz yicem bi avuç kadar

afiyet olsun canim bende sabah kahvaltisini asla atlayamam en onemli ogunumdur....zemuszemus

Bende çok isityorum kahvaltı yapmayı fakat sabah 7,25 de evden çıkıyoruım. Saat 6 kalkıp kahvaltı etmeyide canım istemiyor. Mecburen gevrek peynir süt poğaça gibi şeylerle idare ediyorum.

Dünkü menüm...

sabah haşlanmış yumurta, kaşarlı yağsız tost, açık çay
arada 1 şeftali 2 kayısı

öğlen yufkalı sebzeli tavuk (börek gibi bişeydi), ayran, biraz salata
1 tane çokonat
arada 5-6 adet kiraz
arada 2 domates, 1 salatalık
arada 200ml süt ve yarım muz

akşam yeşil mercimek çorbası, çoban salata, çok az menemen
1 haşlanmış mısır
1 dilim karpuz

len ela benim menemenimi çaldın::))) ben aynen dünkü menüne sadık kaldım menemen yaptım bendekaydirigubbakcemile3

bugunkü menümü yazıorum =

sabah : 1 haş.yumurta,1 domates,peynir,4 zeytin,1 tatlı kaşı bal 1 dilim çavdar
arada : 1 bardak süt içicem
öglen : mercimek çorbası,taze fasulye ,1 dilim kepek
arada 1 bardak süt , nektarinim var 2 adet onları yerim
akşam: tarhana çorbası,köfte yapmayı planlıorum yanına domates biber felan dograr yeriz 1 dilimde çavdar onlarla yerim

yatmadan yine sütümü içerim bi avuçta ceviz-badem yerim

cikolata eksik olmuyor menunden bakiyorumlmaz:ela bence sen kilo almiyorsun almiyorsun ama birden 10 kilo alacaksindelikafaduldenyani boyle giderse 60 li kilolarindan eser kalmiyacak soyliyim

cok guzel canim aynen boyle devammŞeniz

evet dandan senin menemeni çaldımkaydirigubbakcemile3
sabah eşim menemen yapmışta kendine ondan kalmış onu yedik yerimseniben

Dandan walla süper besleniyosun tebrik ediyom senivereliniortak

kızlar ben acaip su içorum artık su içmek istemiyorummafoldumben sürekli su içer haldeyim içemezsem çatlıorum agzım kuruo duramıyorum günde 4 lt geçio içtim su 1 ltde süt içom bu kadar sıvı almak çok degilmi acaba gece başucuma 1 lt su koyuyorum sabah bakıom hepsini içmişim

cikolata eksik olmuyor menunden bakiyorumlmaz:ela bence sen kilo almiyorsun almiyorsun ama birden 10 kilo alacaksindelikafaduldenyani boyle giderse 60 li kilolarindan eser kalmiyacak soyliyim

anamm bu mehay beni dövecekmafoldumben
kıss bi çokanattan dolayımı 10 kilo alırım yaa üsme benimafoldumben başka nelerimi beğenmedin de bakim :umursamaz:

bende bu sabah yediklerimi yazayim pek degisiklik yapmadim ama....
2 dilim cavdar ekmegi 1 kibrit kutusu kadar kasar peyniri 2 karper peyniri yarim salatalik 1 tatli kasigi recel meyveli cay ve 1 tatli kasigida findik ezmesi....
ara: 1 kellogs barre ve 2-3 kayisi
oglen: ton balikli salata yerim...
ara :2 elma
aksam:taze fasulye yogurt ve havuc salatasi 2 dilimde cavdar ekmegi....

cok guzel canim aynen boyle devammŞeniz
opuyorumnanaktansaol canım sende güsel beslenion pizza olayını naptın akşam?
evet dandan senin menemeni çaldımkaydirigubbakcemile3
sabah eşim menemen yapmışta kendine ondan kalmış onu yedik yerimseniben

Dandan walla süper besleniyosun tebrik ediyom senivereliniortak

afiyet olsun şekerimmmopuyorumnanaktanseninde güsel elam ama arada biraz fazla kaçırıon sanki domates salatalık muz kiraz karpuz şeftali mısır allahhhhhdelikafadulden

ela oglen zaten sebzeli borek yemissin cik acik yazmasanda :roflol: zaten bir zararli bisey yemisken birde cokonat yemissin benide ye bari.....:1closedeyes:

ohhh bize sölee söle sen götür reçelleri fındık ezmesini:dilcikar:

dedigim gibi yaptim canim kagit gibi 2 dilim pizza ama corba yapmadim onun yerine uzum yedim..canim corba istemedi....cok sicakya...

gayet güsel bi menü bence, sabah yediklerimizi her şekilde yakıomuşuz ve sabah kahvaltısı çok önemli o yüzden sabah yediklerimiz fazla gelmio banayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…