2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

ayyy handan senin yazdigini gorunce kalbim firlayacakti valla kesin firca atacak dedim korktum birden:roflol:saol canim Şenizzaten erken saatte yemeyi dusunuyorum aksam 6 gibi eritirim gece 12 ye kadar ...hatta o incelige gore yine acikmassam iyidir ama ben 2 dilimden fazla yemem sebzesini bol koyarim sadece..yanindada ice tea icerim yeter...sonrada acikirsam 2 elma yerim cok sisiriyor elma beni...

hmm bi sorayım burada var mı?

o böregi yememeliydin buket:mymeka:bizimde öglen biber dolma vardı bide makarna makarnayı almadım dolma yeter die,boya maddesi varsa nie içtin kısım:mymeka:[/QUOTE]

yaw iyi dayanıosunuz ben nefsime hakim olamıorum:umursamaz:
aklım onda kalıo sonra.kafamçokkarıştı

buketcim buyuk marketlerin hepsinde var ordada vardir kesin dene bak cok seviceksin...ama sutle yenilen kellogs degil kellogs barre boyle uzun cikolata kabi gibi paketin icinde 8 tane falan oluyor kalorilileride 80-85 ten yukari degil her turlu meyveli olanlari var cesit cesit alir yersin..

kaydirigubbakcemile3 ama hakketen acıkıcaksın bence dedim gibi yanında çorba felan içersen doyurucu olur canım , elma şişiriosa başka bşi ye yada 1elma ye 1 şeftali felan ye mesela yada kayısı
malesef canim yaa :teselli:cok aciyorum sanakaydirigubbakcemile3
mafoldumben
yaw iyi dayanıosunuz ben nefsime hakim olamıorum:umursamaz:
aklım onda kalıo sonra.kafamçokkarıştı

:mymeka::mymeka:

bugünkü menüm kızlar
sabah haş.yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, tereyağ, reçel, iki dilim kızarmış ekmek portakal suyu
ara öğün yarım muz bir bardak süt
öğlen patlıcan yemeği, ızgara balık, salata, iki kaşık pilav, ufak bir salkım üzüm, bir dilim ekmek
ara öğün olarak da yanımda nektarin var birde ayran içerim
akşama zeytinyağlı fasülyem var eşim ızgara köfte yapacak yanına iki tane yesem yeter
yatarkende bir su bardağı yoğurt ve meyve yerim

denizcim senin menünde baya zengin ve saglıklı duruo canımopuyorumnanaktan ama patlıcan yemegini ve balıgı aynı anda nası yiyosun kıs

haklisin handanim corba yapayim bazi yaninda...

denizcim senin menünde baya zengin ve saglıklı duruo canımopuyorumnanaktan ama patlıcan yemegini ve balıgı aynı anda nası yiyosun kıs

canım öğünlerde bir porsiyon sebze bir porsiyon et türü yemek gerkiyor ya ondan yiyorum. bu kadar yememe rağmen yine aç geziyorum delikafadulden canım hep tatlı hamur işi yemek istiyor ama 6 ay sabrettim üç ay daha dişimi sıkacağım

meyve yiyom zaten bol bol amaa o kellogs barre ne kıss ondan cnm heç çekmiyokaydirigubbakcemile3

sorma valla elacim o konuda bende handanin hayranlarindanim :roflol:
nasil bir bunyesinin oldugunu bilmemde nasil bir iradesi var ben anlamis degilim :))))

evet bende şaşkınımkafamçokkarıştı

ayy maşallah diyim ne diyim al ben bu öğlen yemek sonrası dayanamadım bi çokonat götürdümmmafoldumben

kellogsun kalorisi dusuk atistirmalik veya sabah kahvaltilarinda yenilmek icin hazirladigi bir yiyecek cikolata gibi sekil vermisler ama cikolatali degil tabi...kaydirigubbakcemile3canin cektimisırnaşık şey ama bunun kalorisi dusuk cekmemistir canin kesindelikafadulden

afiyet olsun kaydirigubbakcemile3ben en son mehayın tarifindeki şekerpareden yaptım yedm oda nerdeyse 1 aydır tatlı yemiodum en son ne zaman çikolata yedim bilmiom yani:bbo:

kıs bende bakınım bu kelloglardan merak ettimkaydirigubbakcemile3
bak canim cok besleyici ve dusuk kalorili bir paket al seversen yine alirsin zaten icinde 8 tane oluyor genelde...
afiyet olsun kaydirigubbakcemile3ben en son mehayın tarifindeki şekerpareden yaptım yedm oda nerdeyse 1 aydır tatlı yemiodum en son ne zaman çikolata yedim bilmiom yani:bbo:

bende 3 haftadir cikolata yemiyorum sanirim...kafamçokkarıştı

evet düşük kalorili şeyleri cnm çekmiyo benim:umursamaz:

kıs bende bakınım bu kelloglardan merak ettimkaydirigubbakcemile3

dandan bu kelloglar bizim BİM lerde satılırmı acabaa:roflol:

:1closedeyes:

hahahah elam bimlerde olsada yandan çarklısıdır kaydirigubbakcemile3 markete gidince araştırcam çok merak ettim

elali bimde yok bildigim kadariyla canim..turkiyeye geldigim zaman bimde hic gormedim..ancak migros carrefour gibi magazalarda olur...buyuk marketlerdede olabilir ama bimde gormedim...

hahahah elam bimlerde olsada yandan çarklısıdır kaydirigubbakcemile3 markete gidince araştırcam çok merak ettim

hahahahhaaaa:roflol: yandan çarklısı haaakaydirigubbakcemile3

elali bimde yok bildigim kadariyla canim..turkiyeye geldigim zaman bimde hic gormedim..ancak migros carrefour gibi magazalarda olur...buyuk marketlerdede olabilir ama bimde gormedim...

tamam cnm bnde carrefoura falan gidince bakıcam bi arayerimseniben

selam kızlar... bakıyorum tatlı olayını aşmışız kellogs falan.var bim de neyım onlardan ülker in falan.heryerde var :)

neyse bn sabah peynırler ( peynır ı cok seviyom )zeytın,salatalık domates,yumurta haşladım birde midem biraz hassas ama ıyıyım cok şükür ağrım yok ..bır bardak süt ve bır dılım ekmek yedım..
öğlen meyve, vişne kompostosu yaptım içtim,bisküvili puding yıyom sımdıde.daha tam acıkmadım :)kaydirigubbakcemile3
aksam da et haşlama,zeytınyağlı fasulye , pilav,cacık salata var ... buyrun gelin :)a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…