- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
sorma valla elacim o konuda bende handanin hayranlarindanim :roflol:
nasil bir bunyesinin oldugunu bilmemde nasil bir iradesi var ben anlamis degilim :))))
mehaycım ye canım ya bişi olmaz hatta çok ince ve küçükse az bile olabilir bence yanında çorbada içersen daha saglıklı olur kanımcayerimseniben ayrı ayrı yemek yapmak çok zahmetli hem sebzeli ve ince hamurluymuş yerimseniben
elacım gerçekten aburcubur hiç ama hiç yemiyırum buraya yazdıklarım dışında sadece bazen akşamları ceviz-badem yiyorumdur oda toplam 1 avuç aklıma geldikçe onun dışında listedekileri yiyiom ekstra yersem yazıom zaten
ama yinede en şişko benim:roflol:
buketim her zaman yeme aliskanligi haline getirmemiz iyi degil pasta borekleri ben artik yapmiyorum pek yapinca canim istiyor bir tane daha bir tane daha derken bakiyorum tepsi bitmis o yuzden yapmiyorum...cok nadir yiyorum bu ara..hem kellogs un barre lari var onlardan al aralarda ye kalorisi dusuk ve icindeki sereyaller sayesinde bebisinede faydali...hemde meyve pascaciklari var tam bir vitamin deposu....tatli istegini boylece gidermis olursun...
kaydirigubbakcemile3 ama hakketen acıkıcaksın bence dedim gibi yanında çorba felan içersen doyurucu olur canım , elma şişiriosa başka bşi ye yada 1elma ye 1 şeftali felan ye mesela yada kayısıayyy handan senin yazdigini gorunce kalbim firlayacakti valla kesin firca atacak dedim korktum birden:roflol:saol canim Şenizzaten erken saatte yemeyi dusunuyorum aksam 6 gibi eritirim gece 12 ye kadar ...hatta o incelige gore yine acikmassam iyidir ama ben 2 dilimden fazla yemem sebzesini bol koyarim sadece..yanindada ice tea icerim yeter...sonrada acikirsam 2 elma yerim cok sisiriyor elma beni...
mafoldumbenmalesef canim yaa :teselli:cok aciyorum sanakaydirigubbakcemile3
yaw iyi dayanıosunuz ben nefsime hakim olamıorum:umursamaz:
aklım onda kalıo sonra.kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 ama hakketen acıkıcaksın bence dedim gibi yanında çorba felan içersen doyurucu olur canım , elma şişiriosa başka bşi ye yada 1elma ye 1 şeftali felan ye mesela yada kayısı
mafoldumben
:mymeka::mymeka:
denizcim senin menünde baya zengin ve saglıklı duruo canımopuyorumnanaktan ama patlıcan yemegini ve balıgı aynı anda nası yiyosun kıs
elali canim dedimya baldada seker var ama en azindan vitamin deposu...o yuzden oyle dedim..helvada vitamin yoktur baldaki kadar...seninde baya tatli istiyor canin anlasilan benimki gibi..ben tutuyorum kendimi cok istiyorsam meyve yada kellogs barre yiyorum..
sorma valla elacim o konuda bende handanin hayranlarindanim :roflol:
nasil bir bunyesinin oldugunu bilmemde nasil bir iradesi var ben anlamis degilim :))))
mehaycım ye canım ya bişi olmaz hatta çok ince ve küçükse az bile olabilir bence yanında çorbada içersen daha saglıklı olur kanımcayerimseniben ayrı ayrı yemek yapmak çok zahmetli hem sebzeli ve ince hamurluymuş yerimseniben
elacım gerçekten aburcubur hiç ama hiç yemiyırum buraya yazdıklarım dışında sadece bazen akşamları ceviz-badem yiyorumdur oda toplam 1 avuç aklıma geldikçe onun dışında listedekileri yiyiom ekstra yersem yazıom zaten
meyve yiyom zaten bol bol amaa o kellogs barre ne kıss ondan cnm heç çekmiyokaydirigubbakcemile3
evet bende şaşkınımkafamçokkarıştı
ayy maşallah diyim ne diyim al ben bu öğlen yemek sonrası dayanamadım bi çokonat götürdümmmafoldumben
meyve yiyom zaten bol bol amaa o kellogs barre ne kıss ondan cnm heç çekmiyokaydirigubbakcemile3
evet bende şaşkınımkafamçokkarıştı
ayy maşallah diyim ne diyim al ben bu öğlen yemek sonrası dayanamadım bi çokonat götürdümmmafoldumben
bak canim cok besleyici ve dusuk kalorili bir paket al seversen yine alirsin zaten icinde 8 tane oluyor genelde...kıs bende bakınım bu kelloglardan merak ettimkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun kaydirigubbakcemile3ben en son mehayın tarifindeki şekerpareden yaptım yedm oda nerdeyse 1 aydır tatlı yemiodum en son ne zaman çikolata yedim bilmiom yani:bbo:
kellogsun kalorisi dusuk atistirmalik veya sabah kahvaltilarinda yenilmek icin hazirladigi bir yiyecek cikolata gibi sekil vermisler ama cikolatali degil tabi...kaydirigubbakcemile3canin cektimisırnaşık şey ama bunun kalorisi dusuk cekmemistir canin kesindelikafadulden
kıs bende bakınım bu kelloglardan merak ettimkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun kaydirigubbakcemile3ben en son mehayın tarifindeki şekerpareden yaptım yedm oda nerdeyse 1 aydır tatlı yemiodum en son ne zaman çikolata yedim bilmiom yani:bbo:
hahahah elam bimlerde olsada yandan çarklısıdır kaydirigubbakcemile3 markete gidince araştırcam çok merak ettim
elali bimde yok bildigim kadariyla canim..turkiyeye geldigim zaman bimde hic gormedim..ancak migros carrefour gibi magazalarda olur...buyuk marketlerdede olabilir ama bimde gormedim...