2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kız kahvekolik sende mi 2009 geliniydin canım bende ekim ayı topiğine takılıyordum ama artık bakmıyorum ya hem stres yapıyor insanda hemde herkes kimi canı isterse onlarla konuşuyor amannnn
o konuşma olayı kalabalıktandı yaa çok güzel insanlar var orda ama bikaçı beni delirtti valla. mesela kadın diyor ki adetime 2 hafta var ama benim midem bulanıyor kusuyorum sizce nedir? yahu adete 2 hafta kala daha anca yumurtladın be kadın. ne belirtisi? uyardık uyardık anlayan olmadı. bende girmiyorum artık. elmakurduma söyledim sizinle alakası yok dedim anlayış gösterdiler. öyle işte..

şeymacım olmayacak mı diyeyim? o zaman düşünce gücüyle bebeğimi itmiş olmayayım? :)

Son düzenleme:
ay bu yeni ifadeler bende neden açılmıyor nedennnnnnnnnnnn :26: bennnnnnnnnnnn nerdeeeeeee yanlış yaptımmmmmm allahım !

kahvekolik canım benimde 11 günüm kaldı sanırım 16sında olurum hamiş deilsem eğer aman hakkımızda hayırlısı yaa

aynen ya çok sinir hep öyle oluyordu orda iyiki çıkmışım artık burası bizim tebdili mekanımızzz

bizde bugün kızımızı görmeye gideceğiz 3 den sonra :94:

ay ne güzellllllll allahım bizede nasip yarabbim o günleri

kısss ne olduuu allah seniii

koptum bugün kopukum benim dkm dakkama uymuyor bu araaa :2: anlatabildimi ifadeler cnm

bizde bugün kızımızı görmeye gideceğiz 3 den sonra :94:
ay maşallah. burda bi hamile de varmış ne güzel.. darısı başımıza inşallah.

kahvekolik canım benimde 11 günüm kaldı sanırım 16sında olurum hamiş deilsem eğer aman hakkımızda hayırlısı yaa
benim günüm 14ü ama direk kan testi yapmam lazım. ona göre bayramda eşimin memleketine gidicez. hamileysem yola çıkmak yanlış olur.

yanlış sende değil canım ifadelerdebuarada senin topiğede baktım bir ara harika şeyler almışın güle güle kullan inşallah tatlım

ayyy tatlım sağolasın daha güzelleri senin olsun

--------------kahvekolikkkkkkkkkk--------------- cnm biz bu ay çok çalışmadık çünki istemiyordum ama tuttumu ne şimdide anlamadım kii o çok çalışan melikeydi yanlışlıkla onun yazıyı kopyalamışım sanaa napim yoğunluktan cnm hepinize birden laf yetiştiremiom yahu

:13: :83: bende böleyim canımmm

anladım canım ama hamile olursan belki doktorun yola cıkmana izin verebilir hayırlısı inşallah önce sen hamiş sonra ben hamiş oluruz haaaa bizden öncekilerde var tabiki daha önce olarakta melikem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…