- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.081
o konuşma olayı kalabalıktandı yaa çok güzel insanlar var orda ama bikaçı beni delirtti valla. mesela kadın diyor ki adetime 2 hafta var ama benim midem bulanıyor kusuyorum sizce nedir? yahu adete 2 hafta kala daha anca yumurtladın be kadın. ne belirtisi?kız kahvekolik sende mi 2009 geliniydin canım bende ekim ayı topiğine takılıyordum ama artık bakmıyorum ya hem stres yapıyor insanda hemde herkes kimi canı isterse onlarla konuşuyor amannnn
melikeeeeeeeeeeeeo deneyin bakalım benim sözümdü sana biz denemedik bu ay fazla sen dedin bu ay çok yoğundu diye yazxılar karıştı hay alllah
anladım canım acil şifalar o halde inşalah iyileşirsin bacım
bizde bugün kızımızı görmeye gideceğiz 3 den sonra:94:
ayyy canım benim yaa güle güle git tatlım benim rabbim bizede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyuuu
ay bu yeni ifadeler bende neden açılmıyor nedennnnnnnnnnnn:26: bennnnnnnnnnnn nerdeeeeeee yanlış yaptımmmmmm allahım !
aynen canım kız senide hatırladım şimdi tatlımbende canım kaç kere bişey sordum bitane cvp veren olmadı bense herkese yorum yapıyordum ayırt etmeden hamile olanlara kendim olmuşum gibi seviniyordum canım sıkıldı çıktım vallahi bidahada girmiyorum hıh:82:
o konuşma olayı kalabalıktandı yaa çok güzel insanlar var orda ama bikaçı beni delirtti valla. mesela kadın diyor ki adetime 2 hafta var ama benim midem bulanıyor kusuyorum sizce nedir? yahu adete 2 hafta kala daha anca yumurtladın be kadın. ne belirtisi?uyardık uyardık anlayan olmadı. bende girmiyorum artık. elmakurduma söyledim sizinle alakası yok dedim anlayış gösterdiler. öyle işte..
oh ohh iii ii deneyen bakam :) hayırlısı olsun cümlemiz için
ay ben denemedim bu ay çok onu melike yazdı ben yanlış kopyalamışımmm cnm :76:
bizde bugün kızımızı görmeye gideceğiz 3 den sonra:94:
kısss ne olduuu allah seniii
kahvekolik canım benimde 11 günüm kaldı sanırım 16sında olurum hamiş deilsem eğer aman hakkımızda hayırlısı yaa
ay bu yeni ifadeler bende neden açılmıyor nedennnnnnnnnnnn:26: bennnnnnnnnnnn nerdeeeeeee yanlış yaptımmmmmm allahım !
ay maşallah. burda bi hamile de varmış ne güzel.. darısı başımıza inşallah.bizde bugün kızımızı görmeye gideceğiz 3 den sonra:94:
benim günüm 14ü ama direk kan testi yapmam lazım. ona göre bayramda eşimin memleketine gidicez. hamileysem yola çıkmak yanlış olur.kahvekolik canım benimde 11 günüm kaldı sanırım 16sında olurum hamiş deilsem eğer aman hakkımızda hayırlısı yaa
hayırlısı olsun canımm
inşallah canım benim Allahım sizide fazla bekletmesin
yanlış sende değil canım ifadelerdebuarada senin topiğede baktım bir ara harika şeyler almışın güle güle kullan inşallah tatlım
aynen ya çok sinir hep öyle oluyordu orda iyiki çıkmışım artık burası bizim tebdili mekanımızzz
ay ne güzellllllll allahım bizede nasip yarabbim o günleri
koptum bugün kopukum benim dkm dakkama uymuyor bu araaa:2: anlatabildimi ifadeler cnm
amin bitanem aminnnnnn hepimiz için inşallah
ay maşallah. burda bi hamile de varmış ne güzel.. darısı başımıza inşallah.
ne güzel maşallah darısı bizlere olsun inşallah:76:
benim günüm 14ü ama direk kan testi yapmam lazım. ona göre bayramda eşimin memleketine gidicez. hamileysem yola çıkmak yanlış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?