• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

haha sen test yaptın mı
?
yapmıycam annem kızıyoo :))))) :1:
[

hoşbulduk kusum valla iyi çok şükür dinleniyoz simdik cok calıştık zaten bu ay kuzu yaaa :7: :1: :emir_bebek:[/QUOTE] oh ohh iii ii deneyen bakam :) hayırlısı olsun cümlemiz için

canımm çalışmalar devam. topiğe girmiyorum çünkü strese sokuyor bazıları beni. 10 günüm falan kaldı, sen test yaptın mı?
aynen bende çok strese giriyorum o nedenle bebekten uzak topiklere yöneldim bu ayyy yapmadım test 2 sinde beklenmeyen adetimdi daha yok piyasada hayırlısı bakalım seninde az kalmış strest yapma olmuyucak de kendinee öylee yaapılabiliyor ancak cnm :2:

:93:

gel bacım gel börekler acarım sanaaaa :4: :1::74:

ay sağol cnm akşama yapiceğim bende :15::15::15:

iyiyim canım sular akmıyor 1gün gelmicek bu yönden sinirliyim su doldurmuştum ama genede uyuz oluyorum susuzluğa birde aşı vurulmaya gidicem sağlık ocağına canım yanarmı diye düşünmekteyim korkuyorumda aşıdan:1:

ayy canım su bi gün suyu kesene adamı bende bulup gebeticem olmuyo canım allah kimseyi bırakmasın susuzluk cok kötü bişi yaaa:47:

kız kahvekolik sende mi 2009 geliniydin canım bende ekim ayı topiğine takılıyordum ama artık bakmıyorum ya hem stres yapıyor insanda hemde herkes kimi canı isterse onlarla konuşuyor amannnn:9:

h.g zehra, geçmiş olsun tatlım

sağol canım vallahi kızlar bugün memleketten teyzem aradı rüyasında görmüş iki gün üst üste hamile misin yoksa diyor:39:birkaç gün öncede kuzenim aramış annemi zehra ablamı rüyamda gördüm hamile mi diye noluyor yav acaba:44:melikem napıyosun kuşum:24:

kız kahvekolik sende mi 2009 geliniydin canım bende ekim ayı topiğine takılıyordum ama artık bakmıyorum ya hem stres yapıyor insanda hemde herkes kimi canı isterse onlarla konuşuyor amannnn:9:

çoğu cvp verme tenezzülünde bulunmuyordu çok ayip:4::32::30:

yapmıycam annem kızıyoo :))))) :1:
[

hoşbulduk kusum valla iyi çok şükür dinleniyoz simdik cok calıştık zaten bu ay kuzu yaaa :7: :1: :emir_bebek:
oh ohh iii ii deneyen bakam :) hayırlısı olsun cümlemiz için

canımm çalışmalar devam. topiğe girmiyorum çünkü strese sokuyor bazıları beni. 10 günüm falan kaldı, sen test yaptın mı?
aynen bende çok strese giriyorum o nedenle bebekten uzak topiklere yöneldim bu ayyy yapmadım test 2 sinde beklenmeyen adetimdi daha yok piyasada hayırlısı bakalım seninde az kalmış strest yapma olmuyucak de kendinee öylee yaapılabiliyor ancak cnm :2:

ay sağol cnm akşama yapiceğim bende :15::15::15:

o zaman ben geleyim sana kusumm bende akşama ekşili köfte yapıcammm :13:

melikeeeeeeeeeeee:60: :60: o deneyin bakalım benim sözümdü sana biz denemedik bu ay fazla sen dedin bu ay çok yoğundu diye yazxılar karıştı hay alllah :60::60::60::60::60::60:

çoğu cvp verme tenezzülünde bulunmuyordu çok ayip:4::32::30:

aynen canım kız senide hatırladım şimdi tatlım:42:bende canım kaç kere bişey sordum bitane cvp veren olmadı bense herkese yorum yapıyordum ayırt etmeden hamile olanlara kendim olmuşum gibi seviniyordum canım sıkıldı çıktım vallahi bidahada girmiyorum hıh:82:

Back
X