- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #1.061
hoşbuldum melikecim. verdiğin linki klomen topiğinde gördüm, bi gireyim dedim.
çok iyi yapmıssın bitanem benim sefalar getirdinnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum melikecim. verdiğin linki klomen topiğinde gördüm, bi gireyim dedim.
ooo burda herkes bebek çalışmalarında sanırsam
Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
merhaba seker naberrrr:82:
yapmıycam annem kızıyoo :)))))haha sen test yaptın mı
?
canımm çalışmalar devam. topiğe girmiyorum çünkü strese sokuyor bazıları beni. 10 günüm falan kaldı, sen test yaptın mı?
aynen bende çok strese giriyorum o nedenle bebekten uzak topiklere yöneldim bu ayyy yapmadım test 2 sinde beklenmeyen adetimdi daha yok piyasada hayırlısı bakalım seninde az kalmış strest yapma olmuyucak de kendinee öylee yaapılabiliyor ancak cnm :2:
:93:
gel bacım gel börekler acarım sanaaaa![]()
![]()
ay sağol cnm akşama yapiceğim bende![]()
ayyy ben bu yeni smilelere bayıldımmmm yaaaa![]()
![]()
![]()
:76:
:79: :80: :82: :83: :86: :87: :89: :90:
ceeeeeeeeeeeee
iyiyim canım sular akmıyor 1gün gelmicek bu yönden sinirliyim su doldurmuştum ama genede uyuz oluyorum susuzluğa birde aşı vurulmaya gidicem sağlık ocağına canım yanarmı diye düşünmekteyim korkuyorumda aşıdan![]()
slm kızlar akşam bayağı topik coşmuş maşşallahhhhhhhhhbenımde hala boynum ağrıyor bide belim yaaaa
![]()
h.g zehra, geçmiş olsun tatlım
kız kahvekolik sende mi 2009 geliniydin canım bende ekim ayı topiğine takılıyordum ama artık bakmıyorum ya hem stres yapıyor insanda hemde herkes kimi canı isterse onlarla konuşuyor amannnn![]()
oh ohh iii ii deneyen bakam :) hayırlısı olsun cümlemiz içinyapmıycam annem kızıyoo :)))))![]()
[
hoşbulduk kusum valla iyi çok şükür dinleniyoz simdik cok calıştık zaten bu ay kuzu yaaa![]()
![]()
![]()
canımm çalışmalar devam. topiğe girmiyorum çünkü strese sokuyor bazıları beni. 10 günüm falan kaldı, sen test yaptın mı?
aynen bende çok strese giriyorum o nedenle bebekten uzak topiklere yöneldim bu ayyy yapmadım test 2 sinde beklenmeyen adetimdi daha yok piyasada hayırlısı bakalım seninde az kalmış strest yapma olmuyucak de kendinee öylee yaapılabiliyor ancak cnm :2:
ay sağol cnm akşama yapiceğim bende![]()
slm canım aaa daha gecmedimi o halde bi doktora git canım ihmal etmee![]()
ay sorma canım ya malum ilaçta almaya korkuyorum ya hamile olursam diye kaldım böyle sırf sizin için girdim inanki boynum kütük gibi yoksa:83:
çoğu cvp verme tenezzülünde bulunmuyordu çok ayip![]()