- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
melike cm ilk bebişinin geliş müjdesini buradan okumak istiyorum ve bunun için de duacınım.....senin yanlızlığını en güzel giderecek ve dünyanı dolduracak bir bebeğinin olmasını rabbim nasip etsin inşlllhhh....
hadi bakalım inş...hamilesindir öptüm bende iyi geceler
amin canım
bende burdayım ben biraz gece kuşuyum
sevindim tatlım benimmm napıyosun nasıl geciyo zamanın kuzuu
bebişinize sağlıkla kavuşun.........
şuanda evde oturuyorum canım yada geziyorum yabancı bir şehir çok zor özellikle hamile olunca daha iyi anladım annemi istiyorum bazennnn tembellik yapıcam yaasen neler yapıyorsun
ahhh bu kızlarr koşa koşa evlenirler, sonrada annelerini hep yanlarında isterler.....olmaz ki böyle de yapılmaz ki.....bunlardan bir adette bende var.......
aminnnnn inşallah sıkıntılı günler geçirdim inş sağlıcakla gelir başlarda üzdü bizim bebiş
ahhh bu kızlarr koşa koşa evlenirler, sonrada annelerini hep yanlarında isterler.....olmaz ki böyle de yapılmaz ki.....bunlardan bir adette bende var.......
melike özeline bak canım hemen
5 aylık ama doktorlara görede 6 aylık bende anlamadım şu hamile aylarınışu an için kaç aylık hamilesiniz.....
aynı duygular içindeyiz canım bende annemi cok özledim hemde cokkkk.....
napalım ama ablacım dünyanın en güzeli canım herseyim annemmmm
elbette ki öyleee anneler çok özel çok güzel......yaşasın anneler......
ben erken evlenmedimki ama 27 yaşında evlendim annemle ark.gibydim çok arıyorum daha tamda çevre edinemedim burda doğal olarak çok özlüyorum
swett oğlunun ismi hazırmı.....
5 aylık ama doktorlara görede 6 aylık bende anlamadım şu hamile aylarını
çok zorrr hem giderim hem ağlarım muhabbeti ama tam alışamadım doğup büyüdüğüm şehri bile özlüyorum neyse gidicem birazda kalıcam özlemimi dindiricem
elbette ki öyleee anneler çok özel çok güzel......yaşasın anneler......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?