• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

melike cm ilk bebişinin geliş müjdesini buradan okumak istiyorum ve bunun için de duacınım.....senin yanlızlığını en güzel giderecek ve dünyanı dolduracak bir bebeğinin olmasını rabbim nasip etsin inşlllhhh....

inşalllah ablacım inşallahhhh bakalım bu ay ilk defa klomen kullandım nolucak 5 günüm kaldı belirtimi bilmiyorum ama kasıgımda bişi kasılıyo gibi gögsüm cok agrıyo akıntım var kabızlık oluyo hakkımızda hayırlısı olsun ablacım allah senden bin kez razı olsun inşallahhh :29: :16: :emir_bebek:

ahhh bu kızlarr koşa koşa evlenirler, sonrada annelerini hep yanlarında isterler.....olmaz ki böyle de yapılmaz ki.....bunlardan bir adette bende var.......:20:

ahhh bu kızlarr koşa koşa evlenirler, sonrada annelerini hep yanlarında isterler.....olmaz ki böyle de yapılmaz ki.....bunlardan bir adette bende var.......:20:

:1:ben erken evlenmedimki ama 27 yaşında evlendim annemle ark.gibydim çok arıyorum daha tamda çevre edinemedim burda doğal olarak çok özlüyorum

şu an için kaç aylık hamilesiniz.....
5 aylık ama doktorlara görede 6 aylık bende anlamadım şu hamile aylarını:28:
aynı duygular içindeyiz canım bende annemi cok özledim hemde cokkkk.....:5: :5:

:43:çok zorrr hem giderim hem ağlarım muhabbeti ama tam alışamadım doğup büyüdüğüm şehri bile özlüyorum neyse gidicem birazda kalıcam özlemimi dindiricem

:1:ben erken evlenmedimki ama 27 yaşında evlendim annemle ark.gibydim çok arıyorum daha tamda çevre edinemedim burda doğal olarak çok özlüyorum

çok haklısın canımmm....üstelikte çok hassas bir dönem içindesin.....hamilelikte lohusalıkta anneler hep yanıbaşında olsun istenir......hatta bebek büyütürken de.....:46:

allah annelere sağlık versin.......gurbet çok zor özlemekte çok haklısınız.....

5 aylık ama doktorlara görede 6 aylık bende anlamadım şu hamile aylarını:28:

:43:çok zorrr hem giderim hem ağlarım muhabbeti ama tam alışamadım doğup büyüdüğüm şehri bile özlüyorum neyse gidicem birazda kalıcam özlemimi dindiricem

seni çok iyi anlıyorum canım yaaaa:29: :5:

Back
X