- Konu Sahibi melike_ecesuu
- #7.461
bayramınız mübarek olsun kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin gülcancım maşallah büyümüş oğlun. adı ne oğlunun biz BERK koyucaz oğlumun adına
kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben bildiğiniz gibiyim.topiğimizi canlandırmaya ne dersiniz.
kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben bildiğiniz gibiyim.topiğimizi canlandırmaya ne dersiniz.
Canım ben iyiydimde az önce biraz duygusallaştım.Yatıyordum birden ağlamak geldi içimden.Adetim gecikti yine.Yani bugünde gezmeye gitmiştim.Arkadaşımında yeni bebeği olmuştu oda geldi bebeği sevdim gazını çıkarttım
Öyle masum başını koymuştuki omuzuma
.Sanırım bebek aklıma geldi yada adet olucam bilmiyorum.Canım sıkılıyor bazen endişe ediyorum bebek konusunu.Allah'ım inşallah aratmaz kimseye, zor şeyler gerçekten.Eşimin sonucunu bekliyoruz ona göre tedaviye geçicek doktor canım.Sen nasılsın iyisin inşallah.Kendine iyi bak iyigeceler
![]()
canım benim dilerim tez zamanda sende o duyguyu tadarsın.ben daha korunmayı bırakmadığım halde duygusallaşıp ağlıyorum bazen.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben iyiyim canım rahim ağzımda yara olduğunu öğrendim söylemiş miydim sana bilmiyorum yanma şikayeti ile gitmiştim 1 el ilaç kullandım tekrarladı şikayetlerim ertesi ay tekrar gittim şimdi de çok nadir oluyor tekrarladıkça doktora gidicem işte.doğum yapmadığım için müdahale edilemiyor yaraya.ben de yıl sonuna doğru korunmayı bırakmayı düşünüyorum .sen de kendine iyi bak o müjdeli haberi oluğu zaman bana da vermeyi unutma ve sakın kendini strese sokma canım tamam mı o düşmanıymış gebe kalmanın çok etkiliyormuş
hoşbulduk cnm oğlumun adı mert cnm
slm kızlar. Allahım bebek sahibi olmak isteyenlere tez zamanda nasip etsin kimseyi mahrum bırakmasın o sevgiden
A.s canım aminnn inşallah.Allah hiç bir yuvayı çocuksuz bırakmasın.![]()
A.s canım Allah iyilik versin annesislm kızlar nasılsınız
biz iyiyiz oğluşumla çok şükür
arada böyle uğrayıp çıkıyorum
inanın artık fırsatım olmuyor nete falan
bütün günüm gecem oğlumla geçiyor
eski muhabbetlerimizi de özlemiyor değilim :2:
öptüm hepinizi![]()
günaydın 2009un en güzel gelinleri nasılsınız bakalım
A.s canım Allah iyilik versin annesiHaklısın bebek olunca zor olur
Bende öptüm canım kendine ve bebeğine iyi bak
Tünaydın canımYaşlanıyoruz artık canım
İyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın?Boğazım agrıyorda eşim grip gibi olmuştu ondan geçti yine sanırım.Galiba hasta olucam:2::18:
yok kız ne yaşlanması daha hepimiz çok genciz geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine bu havalar hastalık havası gündüz yakıyo akşam serinlio. bende iyiyim çok şükür tatlım
İçimiz genç olursa dışımızda öyle olur sanırım ama daha yaşlanmadık okadar işin şakasıydıEvet canım ya hastalık havası sonbahara girdik artık havanın değişmesi olacak artık.Allah iyilik versin canım
Hamilelik nasıl gidiyor
![]()
hamilelikde iyi gidiyo çok şükür canım arada hala bulantılar yokluyo ama yapıcak bişey yok onun dışında herşey iyi şükürler olsun senin çalışmalar nasıl gidiyo
Allah iyilik versin canımBenim tedavi biraz beklemede kaldı eşimin sgkya ödemesi vardı onun onayını beklemek zorunda kaldık
bende sabırsızlıkla tedavi aşamasına geçmeyi bekliyorum
![]()