2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Doğumgünün kutlu olsun canım.Sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim.İnşallah seneye bebeğinizde aranıza katılır

selam kızlar nasılsınız

biz iyiyiz oğlumla
bazı talihsiz olaylar yaşadık
oğlumun başından ıhlamur döküldü
yandı kuzumun bi tarafı ömrümden ömür gitti o günleri hatırlamak bile istemiyorum
neyseki çok derin değilmiş iyileşti şuanda sadece kızarıklık var
umarım iz kalmaz :26:

bunun dışında çok yaramaz oldu kızlar yaa peşinden koşmaktan eridim resmen
aman iyi olsun sağlıklı olsunda herşeye razıyım

kızlar geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
iyi bakın kendinize

cnm çok geçmiş olsun ya üzüldüm ama inş iz kalmaz Allahın izniyle bitanem .

ayy kızlar ölüyorum çok hastayım ben dün önce bi kabızlık arkasından ishal şimdide deliler gibi kusuyorum çok halsız ve bıtkınım doktorada gıtmedim gecer dıye.. önce gunes ardındanda klima carptı beni fena halde şimdide bişey yemeye korkuyorum yine kusucam diyee dün eşimin zoruyla 3lokma ekmek yedım okadar gerci onuda geri çıkardım zaten.. yarına kadar gecmezse saglık ocagına gidicem artık napayım..

burdada hava bi bungun sormayın asırı nem var nefes almak imkansızzz... biraz balkona cıkayım rüzgarlıdır iyi gelir diye ama nerdeee hemen geri içeri gırdım..

sizlerde iyisinizdir insallah... klimadan gunesten uzak durun yoksa benım gibi olursunuz dikkat edin kendınıze kızlar... çok opuyorummm herbirinizi...

çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

canım çok geçmiş olsun.iz kalmaz inşallah derin değilmiş çünkü kızarıklık da geçer.Allah korumuş.öptüm sizi.

Doğumgünün kutlu olsun canım.Sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim.İnşallah seneye bebeğinizde aranıza katılır

çok teşekkür ederim canım,inşallah seneye artık inadımı kırıp bebek düşünücem ,umarım Allah nasip eder hepimize.

tatlım çok geçmiş olsun .bir tatlı kaşığı kadar kahve limon yap ye üstüne su iç iyi gelir ishale ben pek sık olurum çünkü.umarım daha iyisindir.

Canım ya çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunUmarım iyisinizdir şimdi.Tam hareketli dönemi değilmiAllah kolaylık versin canım iz kalmaz inşallahSende kendine iyi bak canım öp yerime oğlunuda görüşürüz
Çok geçmiş olsun canım çarpmıştır terliysen.Dikkat et canım kendine bu havalar hastalık havası .İnşallah iyisindir şimdi.Eğer geçmesse doktora git canım.Allah şifa versin

Rica ederim canım hayırlısı olur inşallah hepimiz için

slm kızlarrr.... ben ıyılestım :) onu haber vereyım dedım saolun kızlar alevcım yapmama gerek kalmadı ama bidaha olursam kesın yapıcam ,tşk ederim...

çok opuyorum kendınize dikkat edın..

slm kızlarrr.... ben ıyılestım :) onu haber vereyım dedım saolun kızlar alevcım yapmama gerek kalmadı ama bidaha olursam kesın yapıcam ,tşk ederim...

çok opuyorum kendınize dikkat edın..
A.s canım geçmiş olsun sevindim senin adına dikkat et kendine
slm kızlarr nasılsınız
A.s canım teşkler sen nasılsın?

slm kızlar kızlarrr :) yaz gelınce pek girilmiyooo bakılmıyo buralara
sınavada az kaldı :18:
aslında dag gibi utum varr ama yapmamak için buraya kactım 5ten sonrda yemek işine girişcem ,tütüyüde yaparım yaa bi araaa

seastire nasılsın hamıslık nasıl gidiyor..

baharım alevi,m siz neler yapıyosunuz gorusmeyeli..
zaten topıkte bizden baska kımse kalmadı gelinde bi karsılıklı sigara içek keyif yapak

ben bildiğin gibiyim canım ya aynen devam kociş üşütmüş evde yatıyor ben de bakınıyorum nette canım sıkıldı canım iş de yapmak istemiyorum çok işim var ama kalkasım yok yerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…