- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.121
sağol cnm benim
zehra çok sevinçliyim bir yandan da birsey olursa korkusu girdi içime
hayırlısıyla inş cnm sağlıklı sıhhatlı olsun inş amin
şu 3 ay atlatsam tehlikeli diyorlar ya
tavsiyeleri bekliyom sizlerden kızlar
hakkında hayırlısı olsun bitanem evet daha zamanı var sölemiştin kuzucumyok melikecim üzülmedim sağol canım çünkü gebelik beklemiyorduk zaten ama öyle bir gecikme olunca acaba dedik biz henüz düşünmüyoruz biliyorsun.seneye belki diyoruz ama kısmet bakalım.Allah herkese nasip etsin inşallah
oyyyyyyy bu süper bi haber işte sölemiştim ben kuzu sana bak seninle melegin saglıcakla gelsin inşş cok güzel gecer hamileliginde ye iç gez dolaş bol bol canını sıkan herseyden uzak dur ve bol süt iç fındık fıstık ye balık ye dicem tiksinme ne olur son aylar yersin süt iç ama emii bide eşinle beraber olma 3.aya kadar bişicik olmaz allahıma emanet et sen bide güzel bi çizelge yapalım tarihini söle sen de kusumslm kızlar bugün doktora gittim tahmini 25 günlük hamileyim anne adayım şu anda allah yardımcım olsun 3 ve 4 ay güzelcene bir sorun
olmadan atlatırım inş 18.10.2011 tekrar gideceğim kontrole
öperim teyzesi teşekkür ederiz:))
melike bende 3.5 ay sadece emdı ama yetmemeye başladı gundu 90 cc de mama ıçıyodu ek 4 ayı doldurunca bende yavaş yavaş
meyve sularıyla başladım sonra pureesını yedırdım meyvenın sonra az az sebze çorbalşarı 5 ayı doldurdu artık bı kaç gundur
evde yoğurt mayalayıp yedırıyorum 6 ay dıyolar ama olmuyo işte sut olmayınca şımdı hem emıyo hem bu saydıklarımı yıyo 120 cc falanda mama ıçıyo
çok şukur buyuduler ya bı 6 aylık olsa dıyodum doğduğunda:)nerdeyse 6 aylık olacak
gulcan okudum kesın hamılesın dıcektım oyleymış zaten çooooooooooooookk sevındım allah ahyırlı uğurlu etsın
hamılelığının kıymetını bıl ınan çok guzedl gunler hıç uzme kendını sen huzurlu olkı bebışte huzurlu olsun
benım hamılelığım çok guzel geçmıştı zaten ben pozıtıf bı ınsanım kolay kolay uzmem kendımı de başkalarınıda
maşallah kızımda akıllı ve mutlu bı bebek ağır kaldırma kendını yorma bu aylar oonemlı guzel bı hamılelık geçırmen dıleğıyle canım
hoşgeldin ama neden mutsuzsun arkadaşım ne oldu
inşşş canım benim inşallahhh artık sıra sizde yumurtlama günlerinizde bol calışın tabi ilk önce iyi bi dr bulmak lazım valla ben bi gittim dr beyde işinde uzmandı bi klomen yazdı hemen o ay hamile oldum ve oglusum şimdi kucagımda cok şükür kalbinizi tam tutun ve bol dua edin canlarımmm
hakkında hayırlısı olsun bitanem evet daha zamanı var sölemiştin kuzucum
oyyyyyyy bu süper bi haber işte sölemiştim ben kuzu sana bak seninle melegin saglıcakla gelsin inşş cok güzel gecer hamileliginde ye iç gez dolaş bol bol canını sıkan herseyden uzak dur ve bol süt iç fındık fıstık ye balık ye dicem tiksinme ne olur son aylar yersin süt iç ama emii bide eşinle beraber olma 3.aya kadar bişicik olmaz allahıma emanet et sen bide güzel bi çizelge yapalım tarihini söle sen de kusum
evet zehracım yaa sorma darısıda bize olsun artıkkk 3.aya girdik bizde cok şükür benimde öle canım sütüm günü gününe uymuyo bazen ac uyuyo oglum olmayınca napimdogdugundan beri mama vermiştim 20 gün oldu kestim cünkü şişirdi az biraz annemde verme deyince bıraktık 5 ay gelseyd, bizde katı gıdaya yavs yavas alısırdık teyzesi
selam kızlar bayadır bakamıyorum neler yapıyosunuz gülcancım hayırlı olsun çok sevindim bebiş varmış öpüyorum seni.benim yaramaz boş bırakmaya gelmiyo gezmeye bir alıştı ki sormayın evde ağlıyo dışarda tık yok.arabada uyuyo bol bol geziyoz bizde oğluşla.zehra melike derya alev ve yeni katılan arkadaşlar nasılsınız bebişler ne alemde.deryacım seninki emeklemelere baişlamış oh oh maşallah
canım benim ya özür dilerim üstte senin ismini yazmayı atlamışım .ben aynı bildiğin gibiyim.gezin bakalım ana oğul .büyümüştür de oğluşun maşallah ona:81:
sağol tatlım özür dilemene gerek yok
oğluş kucağımda rahat vermiyo ille oda bakacak
canımm stres yapmıyosun dimiiii bak bi arkadasta stresten kalamadım yazmış şimdi hamileymiş darısıda sana olsun inşalalh dualarımız seninlee yumurtlama gününde bol calış hiç kalkma ayaklarını felan dik havaya emiiiAh tatlım bu 3. ayım klomenle. salı yada çarşamba çatlatma iğnem olacak. toplamda 7 aydır doktor doktor geziyoz hala bişey yok :84:
ayy canım ne bilimm maşalalh kilosu yerinde benim oglusun bakalım su ek gıdaya bi gecseydik rahatlardım bende malum kilolar duruyo gebelikten kalanmelike canım sutun yetmıyo gbıyse aç kalmasın sonra daha kotu olabılır eltımın 2.5 yaşında oğlu var ve aşırı zayıf bebekken o da sut almıyomu
doktor ısrarla 6 ay anne sutu muhakka demış ve adam gıbı yemedıgı ıçınde çocuğun mıdesı ıyıden kuçuldu heralde hıç bışey yemıyo şımdı ve bu yuzden
bunyesı baya zayıf yanı dıkkatlı ol canım tabı ne çok kılolu nede çok zayıf bı bebek aman ıkısıde zor çocuk buyutmek çok zor vallaha çok zevklı
ve çok zor allah sağlık versın mınnoşlara canım
iyiyiz canım cok şükür yaramazım durmuyo vıyaklayo süreklii onla ugrasıyom sende iyisin inşş bitanemmgülcan tpiğimizin çiçeği burnunda hamişi bizi haberdar etmeyi unutma
baharcım yok bayadır onu da merak ettim
melike,derya,zehra,baby03 ve yeni katılan arkadaşlar herkes iyidir umarım .
topiğe gelincekendinizden haber verin ,topik cansız kaldı
selam kızlar bayadır bakamıyorum neler yapıyosunuz gülcancım hayırlı olsun çok sevindim bebiş varmış öpüyorum seni.benim yaramaz boş bırakmaya gelmiyo gezmeye bir alıştı ki sormayın evde ağlıyo dışarda tık yok.arabada uyuyo bol bol geziyoz bizde oğluşla.zehra melike derya alev ve yeni katılan arkadaşlar nasılsınız bebişler ne alemde.deryacım seninki emeklemelere baişlamış oh oh maşallah
canımm stres yapmıyosun dimiiii bak bi arkadasta stresten kalamadım yazmış şimdi hamileymiş darısıda sana olsun inşalalh dualarımız seninlee yumurtlama gününde bol calış hiç kalkma ayaklarını felan dik havaya emiii
ayy canım ne bilimm maşalalh kilosu yerinde benim oglusun bakalım su ek gıdaya bi gecseydik rahatlardım bende malum kilolar duruyo gebelikten kalansaol bitanem
iyiyiz canım cok şükür yaramazım durmuyo vıyaklayo süreklii onla ugrasıyom sende iyisin inşş bitanemm
iyiyiz cok şükürrr bitanem benim gazı daha bitmedi deliricem yaaa onla ugrasıyom simdii susmuyooo
sende iyisin inşşş
canım bebışlerden vakıt bulup gırmek zor oldu hepımıze artık
gezmeyı sevmesı guzel bışey benım kızımda sevıyo çok raahat oluyo
artıkkış gelıyo napıcaz evde bılmıyorum oğluşunada kendınede ıyı bak canım
melıke gaza kımyon çok ıyı gelıyo aklında olsun kımyonu rezene gıbı demleılık ılık içir 8 9 çay kaşığı
geç gördüm tünaydın diyeyim bari melikecimm
saol bitanem benim naber nasılsınn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?