2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hoşgeldin canım aramıza.ben de 31 mayıs 2009 da evlendim.henüz çocuğum yok çalışıyorum .Allah bağışlasın kızını canım

Amin canım benimmmm stress yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil istemedende olsa azcık oluyo. ayaklarımı dikiyom havaya bekliyom 1 saat falan belime de yastık koyuyorum inşallah belfıtığı falan olmam

çok sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.sen düşünmüyorsun galiba bebiş.

canım benim kafam biraz karışık aslında çocukları çok seviyorum genç anne olmayı da çok istiyorum.kiradayız istanbuldayız kira durmadan artıyor bu yüzden çalışıyorum ama nereye kadar bunu ben de bilmiyorum.

onun dışında dişlerimde çürükler var tedavi olması gerekli ama ben iğne korkum yüzünden onu da yaptıramıyorum.kan verirken bile fenalaşıyorum ben.hep kaçıyorum 25 olucam ama bunu atlatamıyorum.bu yaşıma kadar kendimi bildim bileli 3 kez kan vermişimdir.bebek olunca onun için endişelenip bunu yeneceğime inanıyorum ama bebişe cesaret etmek için de sağlık problemlerimi atlatmam gerekli.karmakaraşığım yani.kira olayını saymadım bile yani o değişmeyecek biliyorum artık

slm kızlar bugün kontrole gittim hersey yolunda kalp sesini duyduk bebişin

artık 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz multivitamin verdi doktor durumu çok beğendi

hatta doktor aferim size çocuklar siz bu işi başarmışsınız dedi çok iyi ve güleryüzlü bir doktor

hımm anladım öncelikle kendini iyice hazır hisset emin ol bebiş olunca rızıklarıda beraberinde geliyor inş geçinebilirsiniz bu dönemde çok zor helede ist.gibi bir yerde bir çok akrabamız orda şükür geçinip gidiyorlar yaşın geçmeden genç anne olmak güzel olacaktır eminim.bende hiç ne serum yemiştim nede kan fazla vermemişimdir serumdan çok korkardım hamileyken rahatsızlanınca serum taktılar çok korktum ama umduğum gibi olmadı bebeğin için alışıyorsun ve katlanıyorsun beklediğin acı olmuyor korkunu da yeniyorsun emin ol sende yeneceksin korkunu insan bekarken hasta bile olmazken evlenince herşey başına geliyor kadınlık böyle birşey işte alışıp gidiyorsun bizi korkuturlardı ay doğum şöyle evlendiğin ilk gece şöyle ama başına gelince anlıyorsun hiçde öyle birşey yok abartıyorlar.rabbim sağlıkl sıhhat versin inş halledersiniz sağlık problemlerinizi.

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.inşallah ben de hamilelikte bunları aşacağıma inanıyorum onun öncesinde sağlık problemlerimi halletmem gerekli tabi.umarım herşey kısa zamanda gelişir.

sabah ben de ar ara girip baktım sana 18 inde kontrolün olduğunu biliyordum.çok sevindim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rahat bir hamilelik geçirmeni diliyorum canım.

herkese merhaba topiği yeni gördüm bende yazayım dedim 27 haziran 2009 da evlendim çocuğum yok şubatta hamile kaldım ama bebeğin kalp atışları başlamadığı için aldırmak zorunda kaldım şimdilik bu kadar

merhaba hoşgeldin aramıza 31.05.2009 geliniyim ben de.benim de çocuğum yok.çalışıyorum .geçmiş olsun canım ya tekrar gebelik düşünüyor musun yakın zamanda peki.dilerim herşey gönlünce olur

merhaba hoşgeldin aramıza 31.05.2009 geliniyim ben de.benim de çocuğum yok.çalışıyorum .geçmiş olsun canım ya tekrar gebelik düşünüyor musun yakın zamanda peki.dilerim herşey gönlünce olur

hoşbuldukcnm çok saol cnm ben istiyorum ama eşim pek istemiyo şuan bakalım hayırlısı artık umarım sen ve isteyen herkes en kısa zamanda hamiş kalırsınız cnmhayıt tohumu var cnm hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş onu da dene istersen ne kadar zamandır çalışmalara başladınız

aa canım yazdığım yanlış anlaşılma olmuş ben çalışıyorum derken hani ev hanımı değilim demek istedim.biz korunuyoruz canım en az 1 yıl daha öyle olucak sanırım ama inşallah karar verdiğimiz zaman Allah bize de nasip eder.tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah.

hmm anladım cnm mesleğin ne bende iş arıyorum bakalım inş bulurum. amin cnm inş Allahım isteyen herkese nasip etsin

canım ben 2007 de evlendim amma velakin özelden yazamadım 100 mesaj olmadığı için hakkım yokmuş burdan yazcam artık sende arkadaş ekle butonu yok canım ya arkadaş ekleme herkes yaparsan ekleyebilirim seni öptüm seni ve oğluşunu

ben de 20.06.2009'da evlendim :)

çalışıyorum, ev işlerinden nefret ediyorum ve son nefesimi verinceye kadar neffffret edeceğim!!!!!!!!!!

sevmeyeceğim asla asla aslaaaa

çok şükür be canım iyi diyelim iyi olsun.sen nasıl oldun emir kaan nasıl
sorma canım bu hafta hep huysuzlugu üzerinde benide çok yoruyoki hiç anlatmayayım az önce agladı durdu bende artık fön makinesini actımda uyuyakalmış sonra
saol bitanem benimmm maşallah kuzucunaaaaa darısıda bize olsun inşş dicemde daha ne zaman cıkarır bilmiomki
merhaba canım tabiki ne demek hoşgeldinnn
Amin canım benimmmm stress yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil istemedende olsa azcık oluyo. ayaklarımı dikiyom havaya bekliyom 1 saat falan belime de yastık koyuyorum inşallah belfıtığı falan olmam
yok yok bişi olmaz kuzu yaaa sadece bebiş olurrrr inşşşş
gözün aydın bitanem benim bol süt iç bu ara da bebişin büyüsün maşallah diyelim kuzucuga darısıda burdaki arkadaslarımıza olsun inşşş
merhaba canım hosgeldin çok üzüldümm benidme ilkim düşük yapmıstım sonra cok şükür kuzum oldu darısıda sana olsn inşşş
ben de 20.06.2009'da evlendim :)

çalışıyorum, ev işlerinden nefret ediyorum ve son nefesimi verinceye kadar neffffret edeceğim!!!!!!!!!!

sevmeyeceğim asla asla aslaaaa

hosgeldin canımmm nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…