- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.141
merhabalar herkese bende 10 temmuz 2009da evlendim bir yaşında bir kızım var
ilk bebeğime düşük yaptım 2010 ekim 1 de kızım dünyaya geldi burayı yeni gördüm bir bakayım dedim aranıza alırsınız benide inş.
canımm stres yapmıyosun dimiiii bak bi arkadasta stresten kalamadım yazmış şimdi hamileymiş darısıda sana olsun inşalalh dualarımız seninlee yumurtlama gününde bol calış hiç kalkma ayaklarını felan dik havaya emiii
hoşgeldin canım aramıza.ben de 31 mayıs 2009 da evlendim.henüz çocuğum yok çalışıyorum .Allah bağışlasın kızını canım
çok sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.sen düşünmüyorsun galiba bebiş.
canım benim kafam biraz karışık aslında çocukları çok seviyorum genç anne olmayı da çok istiyorum.kiradayız istanbuldayız kira durmadan artıyor bu yüzden çalışıyorum ama nereye kadar bunu ben de bilmiyorum.
onun dışında dişlerimde çürükler var tedavi olması gerekli ama ben iğne korkum yüzünden onu da yaptıramıyorum.kan verirken bile fenalaşıyorum ben.hep kaçıyorum 25 olucam ama bunu atlatamıyorum.bu yaşıma kadar kendimi bildim bileli 3 kez kan vermişimdir.bebek olunca onun için endişelenip bunu yeneceğime inanıyorum ama bebişe cesaret etmek için de sağlık problemlerimi atlatmam gerekli.karmakaraşığım yani.kira olayını saymadım bile yani o değişmeyecek biliyorum artık
hımm anladım öncelikle kendini iyice hazır hisset emin ol bebiş olunca rızıklarıda beraberinde geliyor inş geçinebilirsiniz bu dönemde çok zor helede ist.gibi bir yerde bir çok akrabamız orda şükür geçinip gidiyorlar yaşın geçmeden genç anne olmak güzel olacaktır eminim.bende hiç ne serum yemiştim nede kan fazla vermemişimdir serumdan çok korkardım hamileyken rahatsızlanınca serum taktılar çok korktum ama umduğum gibi olmadı bebeğin için alışıyorsun ve katlanıyorsun beklediğin acı olmuyor korkunu da yeniyorsun emin ol sende yeneceksin korkunu insan bekarken hasta bile olmazken evlenince herşey başına geliyor kadınlık böyle birşey işte alışıp gidiyorsun bizi korkuturlardı ay doğum şöyle evlendiğin ilk gece şöyle ama başına gelince anlıyorsun hiçde öyle birşey yok abartıyorlar.rabbim sağlıkl sıhhat versin inş halledersiniz sağlık problemlerinizi.
slm kızlar bugün kontrole gittim hersey yolunda kalp sesini duyduk bebişin
artık 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz multivitamin verdi doktor durumu çok beğendi
hatta doktor aferim size çocuklar siz bu işi başarmışsınız dedi çok iyi ve güleryüzlü bir doktor
herkese merhaba topiği yeni gördüm bende yazayım dedim 27 haziran 2009 da evlendim çocuğum yok şubatta hamile kaldım ama bebeğin kalp atışları başlamadığı için aldırmak zorunda kaldım şimdilik bu kadar
merhaba hoşgeldin aramıza 31.05.2009 geliniyim ben de.benim de çocuğum yok.çalışıyorum .geçmiş olsun canım ya tekrar gebelik düşünüyor musun yakın zamanda peki.dilerim herşey gönlünce olur
hoşbuldukcnm çok saol cnm ben istiyorum ama eşim pek istemiyo şuan bakalım hayırlısı artık umarım sen ve isteyen herkes en kısa zamanda hamiş kalırsınız cnmhayıt tohumu var cnm hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş onu da dene istersen ne kadar zamandır çalışmalara başladınız
aa canım yazdığım yanlış anlaşılma olmuşben çalışıyorum derken hani ev hanımı değilim demek istedim.biz korunuyoruz canım en az 1 yıl daha öyle olucak sanırım ama inşallah karar verdiğimiz zaman Allah bize de nasip eder.tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hmm anladım cnm mesleğin ne bende iş arıyorum bakalım inş bulurum. amin cnm inş Allahım isteyen herkese nasip etsin
muhasebe canım özel sektörde bir şirkette çalışıyorum .sen de istanbulda mısın
sorma canım bu hafta hep huysuzlugu üzerinde benide çok yoruyoki hiç anlatmayayım az önce agladı durdu bende artık fön makinesini actımda uyuyakalmış sonraçok şükür be canım iyi diyelim iyi olsun.sen nasıl oldun emir kaan nasıl
saol bitanem benimmm maşallah kuzucunaaaaa darısıda bize olsun inşş dicemde daha ne zaman cıkarır bilmiomkinasılsınız kızlar
alevcim elifcim biz iyiyiz oğluşumla sağolun
kızlar oğlumun 4 tane oldu dişleri
yürüme çabasında kuzucum
her gün yeni şeyler öğreniyor
gülme öksürme taklitlerimizi yapıyor bu aralar :))
öpücük gönderiyor söylediklerimizi anlamaya başladı
oturup beraber oyunlar oynuyoruz
bazen boynuma sımsıkı sarılıp öpüyor
o kadar keyifli ki tadından yenmez oldu
bende çok zayıfladım bütün kilolarımı hatta fazlasını verdim
melikecim elifcim oğluşlarınız büyümüş
benden bu kadar kızlar
merhaba canım tabiki ne demek hoşgeldinnnmerhabalar herkese bende 10 temmuz 2009da evlendim bir yaşında bir kızım var
ilk bebeğime düşük yaptım 2010 ekim 1 de kızım dünyaya geldi burayı yeni gördüm bir bakayım dedim aranıza alırsınız benide inş.
yok yok bişi olmaz kuzu yaaaAmin canım benimmmmstress yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil istemedende olsa azcık oluyo. ayaklarımı dikiyom havaya bekliyom 1 saat falan belime de yastık koyuyorum inşallah belfıtığı falan olmam
gözün aydın bitanem benim bol süt iç bu ara da bebişin büyüsün maşallah diyelim kuzucuga darısıda burdaki arkadaslarımıza olsun inşşşslm kızlar bugün kontrole gittim hersey yolunda kalp sesini duyduk bebişin
artık 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz multivitamin verdi doktor durumu çok beğendi
hatta doktor aferim size çocuklar siz bu işi başarmışsınız dedi çok iyi ve güleryüzlü bir doktor
merhaba canım hosgeldin çok üzüldümmherkese merhaba topiği yeni gördüm bende yazayım dedim 27 haziran 2009 da evlendim çocuğum yok şubatta hamile kaldım ama bebeğin kalp atışları başlamadığı için aldırmak zorunda kaldım şimdilik bu kadar
ben de 20.06.2009'da evlendim :)
çalışıyorum, ev işlerinden nefret ediyorum ve son nefesimi verinceye kadar neffffret edeceğim!!!!!!!!!!
sevmeyeceğim asla asla aslaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?