- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.101
kızlar gelen olursa ses versin benim bir sıkıntım var .en son 25 ağustos adt tarihim.eylül 26 da falan olmam gerekliydi.9 gün oldu gecikeli.ben hap ile korunmuyorum acabalar var kafamda ama bu ay mesela ben adet olmadan 2 hafta önce karnım belim ağrımaya başlardı.ama bu ay adet tarihim geldi geçti öyle başladı ağrılar.mevsim değişiminden bu kadar olur mu ki.belim karnım çok ağrıyor ama olmuyorum.umarım bu aya mahsus birşeydir düzeni bozulmasın daha anne olmadım ben
merhaba bayanlarr 19 aralık 2009 geliniyim bende :)
5 yıllık beraberligimizi evlilikle taçlandırdık :)
suan yogun tempoda cocuk yapma telaşındayız
evliligimin ilk 6 ayı calısıyordum ama işim beni cok zorladıgı için işten cıktım ve evliligin tadına vardım
merhaba kızlar artık hıç eskı halı yok buraların
ınşallah eskı halıne doner tabı bebışlerın buyuk etkısı var:))
benım kızımda dışlerı baya kabardı ama daha çıkmadı surer bı kaç ay
ek gıdaya geçtık 5 aylık oldu kızm zaman su gıbı akıyo hiç alamıyorum artık
derya çok sevındım oğlunun yurumesıne yerım ben onu ya ah bu evlat çok farklı ya herşeyden farklı:))
inşş canım benimm bak bizim topigimiz çok ugurludur ben ilk actım geldim hepimiz sonra hamiş oldukkkkTeşekkür ederim tatlım inşallahhhhhh
gülcan senin adına çok sevindimmm :))
canım belkide sen hamişsinidir yaaaa
canım karnım çok ağrıyor oldum olucam 9 gün geçti ama çok rahatsız etti beni.korunuyoruz biz ama hapsız.bir kez de korunmasız oldu ama o da yumurtlama dönemi değildi ben daha yeni adetim bitmişti.başka bir sorun var sanırım.
sabah ilk işin tahlil yapmak olsun bence... bende hiç olmaz dedigim zamanda hamile kaldım kasıklarımda ve gögüslerimde sancı vardı adet sancısı gibi ama baktım günler uzuyo test yaptım vee hamileymişimama dogru düzgün sevinemeden kaybetmiştim
gülcancım beni heyecan bastı görünce yazdığını bebiş mi geliyor.eee anlatsana ne zaman belli oldu .hayırlısı olsun canım.
dün sabah test yaptım 2 çizgi var ama 1 daha silik cnm yarın doktora gideceğim
inşş canım benimm bak bizim topigimiz çok ugurludur ben ilk actım geldim hepimiz sonra hamiş oldukkkk
bende yenı katıldım aranıza 31.12.2008 de eevlenmiştim yılbaşı gecesi,ama suan cok mutsuzum ....
gülcancım hadi gözün aydın canım bende de öle olmutu biri silikti ve sonuc hamileydimmmmdün sabah test yaptım 2 çizgi var ama 1 daha silik cnm yarın doktora gideceğim
darısıda sana olsun inşşşş bitanem benimmmmmcanım silik çizgide oluyormuş hamilelik hadi bakalım hayırlısı.ben de karmakaraşığım.ya en son adetim bittikten sonra 1 kez korunmasız ilişki oldu daha önce doktora da sormuştum o tarihlerde olmaz gebelik demişti.ama ben bu ay adet olamıyorum 10.gün gecikti dün akşam test yaptım 2.çizgi gölge oldu böyle ama o t harfinin biraz ilerisinde sanki sağa doğru böyle akşam başka eczaneden bir test daha alıp sabha yaptım o tek çizgi sadece adet olamıyorum haftasonu bana da doktor yolu gözüktü umarım kistim falan yoktur .herşeyin hayırlısı topığimizin yeni bebeği geliyor gülcanımcım sanırım canım benim çok sevindim haberlerini bekliyoruz
inşşş canım benim inşallahhh artık sıra sizde yumurtlama günlerinizde bol calışın tabi ilk önce iyi bi dr bulmak lazım valla ben bi gittim dr beyde işinde uzmandı bi klomen yazdı hemen o ay hamile oldum ve oglusum şimdi kucagımda cok şükür kalbinizi tam tutun ve bol dua edin canlarımmminşallah o uğur bana da bulaşır biraz. konuyu ilk açan olarak sana çok dua edicem valla
evet deryacımm yaa ama bayılıyom ben o haline yaaaamelikecim
aynı benim kuzumda öyle çok nazlı azcık ciddi konuşayım dudak bükmeler falan dayanamıyorum öyle yapınca
zehracım
tam yürümeye başlamadı ama tutunup kalkmalar sıralamalar falan var
bugün mutfakta yere bıraktım emekleyerek gitti çekmecelere tutunarak ayağa kalktı birde ayağını kaldırıp tırmanmaya çalışıyor
gülcancım tebrik ederim canım Allah tamamına erdirir inşallah
alevcim darısı başına test yap canım belli olmaz beklemediğin anda gelir bakarsın
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler
topiğimiz hareketlenmeye başladı
herkes gelsin toplanalım artık yaa
hoşgeldin canımmbende yenı katıldım aranıza 31.12.2008 de eevlenmiştim yılbaşı gecesi,ama suan cok mutsuzum ....
kızlar ben hastalandım birşey yokmuş yani eşim haklı çıktı ben fazla panik yaptım ama 10 gün geçti ne yapayım
gülcanım güzel ahberlerini bekliyoruz
deryacım maşallah oğluşuna büyüdü
baharcm da uğramıyor hiç nerelerde acaba
canım ne güzel ya 5 aylık olmuş maşallah kızına.daha dün sanki doğumdan dönüş haberlerini bekliyorduk.alev teyzesi için öp kokla olur mu o cimcimeyi
maşallah zehracım bebişineee bizde 3 aylık olduk cok şükür canımm ek gıdaya 5.ci ayına girince mi gectin aman paylaşalım bebişleri nasıl besledigimizi ben 18gün öncesine kadar devam sütü de veriyodum günde 60cc bıraktım emziriyorum 18 gün oldu bakalım ek gıdaya gecene kadar böle sabretcez
inşş canım benimm bak bizim topigimiz çok ugurludur ben ilk actım geldim hepimiz sonra hamiş oldukkkk
mrb canım naber nasılsın
dün sabah test yaptım 2 çizgi var ama 1 daha silik cnm yarın doktora gideceğim
öperim teyzesi teşekkür ederiz:))
melike bende 3.5 ay sadece emdı ama yetmemeye başladı gundu 90 cc de mama ıçıyodu ek 4 ayı doldurunca bende yavaş yavaş
meyve sularıyla başladım sonra pureesını yedırdım meyvenın sonra az az sebze çorbalşarı 5 ayı doldurdu artık bı kaç gundur
evde yoğurt mayalayıp yedırıyorum 6 ay dıyolar ama olmuyo işte sut olmayınca şımdı hem emıyo hem bu saydıklarımı yıyo 120 cc falanda mama ıçıyo
çok şukur buyuduler ya bı 6 aylık olsa dıyodum doğduğunda:)nerdeyse 6 aylık olacak
gulcan okudum kesın hamılesın dıcektım oyleymış zaten çooooooooooooookk sevındım allah ahyırlı uğurlu etsın
hamılelığının kıymetını bıl ınan çok guzedl gunler hıç uzme kendını sen huzurlu olkı bebışte huzurlu olsun
benım hamılelığım çok guzel geçmıştı zaten ben pozıtıf bı ınsanım kolay kolay uzmem kendımı de başkalarınıda
maşallah kızımda akıllı ve mutlu bı bebek ağır kaldırma kendını yorma bu aylar oonemlı guzel bı hamılelık geçırmen dıleğıyle canım
slm kızlar bugün doktora gittim tahmini 25 günlük hamileyim anne adayım şu anda allah yardımcım olsun 3 ve 4 ay güzelcene bir sorun
olmadan atlatırım inş 18.10.2011 tekrar gideceğim kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?