• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar gelen olursa ses versin benim bir sıkıntım var .en son 25 ağustos adt tarihim.eylül 26 da falan olmam gerekliydi.9 gün oldu gecikeli.ben hap ile korunmuyorum acabalar var kafamda ama bu ay mesela ben adet olmadan 2 hafta önce karnım belim ağrımaya başlardı.ama bu ay adet tarihim geldi geçti öyle başladı ağrılar.mevsim değişiminden bu kadar olur mu ki.belim karnım çok ağrıyor ama olmuyorum.umarım bu aya mahsus birşeydir düzeni bozulmasın daha anne olmadım ben :(

canım belkide sen hamişsinidir yaaaa :nazar: :emir_bebek: :34:

merhaba bayanlarr 19 aralık 2009 geliniyim bende :)

5 yıllık beraberligimizi evlilikle taçlandırdık :)

suan yogun tempoda cocuk yapma telaşındayız :46:

evliligimin ilk 6 ayı calısıyordum ama işim beni cok zorladıgı için işten cıktım ve evliligin tadına vardım :16:

hoşgeldin tatlım benim hadi inşş hayırlıyla gelsin bebişinnn senindeee :71: :nazar: :emir_bebek: :16:

merhaba kızlar artık hıç eskı halı yok buraların
ınşallah eskı halıne doner tabı bebışlerın buyuk etkısı var:))
benım kızımda dışlerı baya kabardı ama daha çıkmadı surer bı kaç ay
ek gıdaya geçtık 5 aylık oldu kızm zaman su gıbı akıyo hiç alamıyorum artık

derya çok sevındım oğlunun yurumesıne yerım ben onu ya ah bu evlat çok farklı ya herşeyden farklı:))

maşallah zehracım bebişineee bizde 3 aylık olduk cok şükür canımm ek gıdaya 5.ci ayına girince mi gectin aman paylaşalım bebişleri nasıl besledigimizi ben 18gün öncesine kadar devam sütü de veriyodum günde 60cc bıraktım emziriyorum 18 gün oldu bakalım ek gıdaya gecene kadar böle sabretcez :38:
Teşekkür ederim tatlım inşallahhhhhh :69:
inşş canım benimm bak bizim topigimiz çok ugurludur ben ilk actım geldim hepimiz sonra hamiş oldukkkk :nazar: :emir_bebek: :1:
gülcan senin adına çok sevindimmm :))

mrb canım naber nasılsın:34:

gülcancım beni heyecan bastı görünce yazdığını bebiş mi geliyor.eee anlatsana ne zaman belli oldu .hayırlısı olsun canım.

canım karnım çok ağrıyor oldum olucam 9 gün geçti ama çok rahatsız etti beni.korunuyoruz biz ama hapsız.bir kez de korunmasız oldu ama o da yumurtlama dönemi değildi ben daha yeni adetim bitmişti.başka bir sorun var sanırım.

sabah ilk işin tahlil yapmak olsun bence... bende hiç olmaz dedigim zamanda hamile kaldım kasıklarımda ve gögüslerimde sancı vardı adet sancısı gibi ama baktım günler uzuyo test yaptım vee hamileymişim :53: ama dogru düzgün sevinemeden kaybetmiştim :59:

sabah ilk işin tahlil yapmak olsun bence... bende hiç olmaz dedigim zamanda hamile kaldım kasıklarımda ve gögüslerimde sancı vardı adet sancısı gibi ama baktım günler uzuyo test yaptım vee hamileymişim :53: ama dogru düzgün sevinemeden kaybetmiştim :59:

canım ya üzüldüm umarım en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine.işin tuhafı biz böyle bir durum beklemediğimiz için konduramadım ama dün akşam test yaptım testte 5-20 dakika arası bekleyin yazıyordu 6.dakikada falan t harffinin altında değil ama daha sağa doğru bir gölge gözüktü 2.çizgi olarak.ama t harfinin altında bile değildi,daha sağında çıktı.anlayamadım.başka bir marka daha test aldım yaptım bu sabah onda sadece tek çizgi çıktı.ben kan verirken fenalaşıyorum o yüzden evde gebelik testi yaptım.

dün sabah test yaptım 2 çizgi var ama 1 daha silik cnm yarın doktora gideceğim

canım silik çizgide oluyormuş hamilelik hadi bakalım hayırlısı.ben de karmakaraşığım.ya en son adetim bittikten sonra 1 kez korunmasız ilişki oldu daha önce doktora da sormuştum o tarihlerde olmaz gebelik demişti.ama ben bu ay adet olamıyorum 10.gün gecikti dün akşam test yaptım 2.çizgi gölge oldu böyle ama o t harfinin biraz ilerisinde sanki sağa doğru böyle akşam başka eczaneden bir test daha alıp sabha yaptım o tek çizgi sadece adet olamıyorum haftasonu bana da doktor yolu gözüktü umarım kistim falan yoktur .herşeyin hayırlısı topığimizin yeni bebeği geliyor gülcanımcım sanırım canım benim çok sevindim haberlerini bekliyoruz

melikecim
aynı benim kuzumda öyle çok nazlı azcık ciddi konuşayım dudak bükmeler falan dayanamıyorum öyle yapınca

zehracım
tam yürümeye başlamadı ama tutunup kalkmalar sıralamalar falan var
bugün mutfakta yere bıraktım emekleyerek gitti çekmecelere tutunarak ayağa kalktı birde ayağını kaldırıp tırmanmaya çalışıyor :nazar: :1:

gülcancım tebrik ederim canım Allah tamamına erdirir inşallah
alevcim darısı başına test yap canım belli olmaz beklemediğin anda gelir bakarsın

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler

topiğimiz hareketlenmeye başladı
herkes gelsin toplanalım artık yaa

kızlar ben hastalandım birşey yokmuş yani eşim haklı çıktı ben fazla panik yaptım ama 10 gün geçti ne yapayım

gülcanım güzel ahberlerini bekliyoruz

deryacım maşallah oğluşuna büyüdü

baharcm da uğramıyor hiç nerelerde acaba

gülcancım hadi gözün aydın canım bende de öle olmutu biri silikti ve sonuc hamileydimmmm :15: :46: :46:
canım silik çizgide oluyormuş hamilelik hadi bakalım hayırlısı.ben de karmakaraşığım.ya en son adetim bittikten sonra 1 kez korunmasız ilişki oldu daha önce doktora da sormuştum o tarihlerde olmaz gebelik demişti.ama ben bu ay adet olamıyorum 10.gün gecikti dün akşam test yaptım 2.çizgi gölge oldu böyle ama o t harfinin biraz ilerisinde sanki sağa doğru böyle akşam başka eczaneden bir test daha alıp sabha yaptım o tek çizgi sadece adet olamıyorum haftasonu bana da doktor yolu gözüktü umarım kistim falan yoktur .herşeyin hayırlısı topığimizin yeni bebeği geliyor gülcanımcım sanırım canım benim çok sevindim haberlerini bekliyoruz
darısıda sana olsun inşşşş bitanem benimmmmm :nazar: :emir_bebek: :38:
inşallah o uğur bana da bulaşır biraz. konuyu ilk açan olarak sana çok dua edicem valla :71:
inşşş canım benim inşallahhh artık sıra sizde yumurtlama günlerinizde bol calışın tabi ilk önce iyi bi dr bulmak lazım valla ben bi gittim dr beyde işinde uzmandı bi klomen yazdı hemen o ay hamile oldum ve oglusum şimdi kucagımda cok şükür kalbinizi tam tutun ve bol dua edin canlarımmm :nazar: :49: :38:
melikecim
aynı benim kuzumda öyle çok nazlı azcık ciddi konuşayım dudak bükmeler falan dayanamıyorum öyle yapınca

zehracım
tam yürümeye başlamadı ama tutunup kalkmalar sıralamalar falan var
bugün mutfakta yere bıraktım emekleyerek gitti çekmecelere tutunarak ayağa kalktı birde ayağını kaldırıp tırmanmaya çalışıyor :nazar: :1: :38:

gülcancım tebrik ederim canım Allah tamamına erdirir inşallah
alevcim darısı başına test yap canım belli olmaz beklemediğin anda gelir bakarsın

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler

topiğimiz hareketlenmeye başladı
herkes gelsin toplanalım artık yaa
evet deryacımm yaa ama bayılıyom ben o haline yaaaa :1:
ikimizde hasta olduk ben grip oda öksürük burun tıkanıklıgı ve hapşırık :43:
siz nasılsınız oglusunla canım aman dikkat edin ortalık salgın dolu :5:
bende yenı katıldım aranıza 31.12.2008 de eevlenmiştim yılbaşı gecesi,ama suan cok mutsuzum ....
hoşgeldin canımm :71:
konunu okudum aksam ve cok üzüldüm gercekten eşinede çok sinir oldum :47: ama elden ne gelir :5: 6 aylık hamilesin bebişinin gelmesine cok az kalmış :19:
hayırlı dogumlar şimdiden canım benim inşş herey yolıuna girer eşinde degişir mutlu mesut yasarsınız kuzucunla :nazar: :emir_bebek: :31:
kızlar ben hastalandım birşey yokmuş yani eşim haklı çıktı ben fazla panik yaptım ama 10 gün geçti ne yapayım

gülcanım güzel ahberlerini bekliyoruz

deryacım maşallah oğluşuna büyüdü

baharcm da uğramıyor hiç nerelerde acaba

hakkında hayırlısı böleymiş bitanem hiç üzülme cünkü seninde yakında bebişin gelicekkk sende hep böle düşün ve mutlu ollll :nazar: :emir_bebek:

Son düzenleme:
yok melikecim üzülmedim sağol canım çünkü gebelik beklemiyorduk zaten ama öyle bir gecikme olunca acaba dedik biz henüz düşünmüyoruz biliyorsun.seneye belki diyoruz ama kısmet bakalım.Allah herkese nasip etsin inşallah

slm kızlar bugün doktora gittim tahmini 25 günlük hamileyim anne adayım şu anda allah yardımcım olsun 3 ve 4 ay güzelcene bir sorun

olmadan atlatırım inş 18.10.2011 tekrar gideceğim kontrole

canım ne güzel ya 5 aylık olmuş maşallah kızına.daha dün sanki doğumdan dönüş haberlerini bekliyorduk.alev teyzesi için öp kokla olur mu o cimcimeyi :69:

öperim teyzesi teşekkür ederiz:))

maşallah zehracım bebişineee bizde 3 aylık olduk cok şükür canımm ek gıdaya 5.ci ayına girince mi gectin aman paylaşalım bebişleri nasıl besledigimizi ben 18gün öncesine kadar devam sütü de veriyodum günde 60cc bıraktım emziriyorum 18 gün oldu bakalım ek gıdaya gecene kadar böle sabretcez :38:

inşş canım benimm bak bizim topigimiz çok ugurludur ben ilk actım geldim hepimiz sonra hamiş oldukkkk :nazar: :emir_bebek: :1:

mrb canım naber nasılsın:34:

melike bende 3.5 ay sadece emdı ama yetmemeye başladı gundu 90 cc de mama ıçıyodu ek 4 ayı doldurunca bende yavaş yavaş
meyve sularıyla başladım sonra pureesını yedırdım meyvenın sonra az az sebze çorbalşarı 5 ayı doldurdu artık bı kaç gundur
evde yoğurt mayalayıp yedırıyorum 6 ay dıyolar ama olmuyo işte sut olmayınca şımdı hem emıyo hem bu saydıklarımı yıyo 120 cc falanda mama ıçıyo
çok şukur buyuduler ya bı 6 aylık olsa dıyodum doğduğunda:)nerdeyse 6 aylık olacak

gulcan okudum kesın hamılesın dıcektım oyleymış zaten çooooooooooooookk sevındım allah ahyırlı uğurlu etsın
hamılelığının kıymetını bıl ınan çok guzedl gunler hıç uzme kendını sen huzurlu olkı bebışte huzurlu olsun
benım hamılelığım çok guzel geçmıştı zaten ben pozıtıf bı ınsanım kolay kolay uzmem kendımı de başkalarınıda
maşallah kızımda akıllı ve mutlu bı bebek ağır kaldırma kendını yorma bu aylar oonemlı guzel bı hamılelık geçırmen dıleğıyle canım:emir_bebek::nazar:

öperim teyzesi teşekkür ederiz:))

melike bende 3.5 ay sadece emdı ama yetmemeye başladı gundu 90 cc de mama ıçıyodu ek 4 ayı doldurunca bende yavaş yavaş
meyve sularıyla başladım sonra pureesını yedırdım meyvenın sonra az az sebze çorbalşarı 5 ayı doldurdu artık bı kaç gundur
evde yoğurt mayalayıp yedırıyorum 6 ay dıyolar ama olmuyo işte sut olmayınca şımdı hem emıyo hem bu saydıklarımı yıyo 120 cc falanda mama ıçıyo
çok şukur buyuduler ya bı 6 aylık olsa dıyodum doğduğunda:)nerdeyse 6 aylık olacak

gulcan okudum kesın hamılesın dıcektım oyleymış zaten çooooooooooooookk sevındım allah ahyırlı uğurlu etsın
hamılelığının kıymetını bıl ınan çok guzedl gunler hıç uzme kendını sen huzurlu olkı bebışte huzurlu olsun
benım hamılelığım çok guzel geçmıştı zaten ben pozıtıf bı ınsanım kolay kolay uzmem kendımı de başkalarınıda
maşallah kızımda akıllı ve mutlu bı bebek ağır kaldırma kendını yorma bu aylar oonemlı guzel bı hamılelık geçırmen dıleğıyle canım:emir_bebek::nazar:

sağol cnm benim

zehra çok sevinçliyim bir yandan da birsey olursa korkusu girdi içime

hayırlısıyla inş cnm sağlıklı sıhhatlı olsun inş amin

şu 3 ay atlatsam tehlikeli diyorlar ya

tavsiyeleri bekliyom sizlerden kızlar

slm kızlar bugün doktora gittim tahmini 25 günlük hamileyim anne adayım şu anda allah yardımcım olsun 3 ve 4 ay güzelcene bir sorun

olmadan atlatırım inş 18.10.2011 tekrar gideceğim kontrole

canım benim tebrik ederim.kötü şeyler getirme bile aklına sen.topiğimizin beklenen yeni bebeği geldi herşey güzel olacak merak etme.kendine dikkat et yeter.bizi habersiz bırakma ama olur mu diğer topıclere dalıp da :10: öpüyorum seni tatlım

Back