- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #7.161
sorma canım bu hafta hep huysuzlugu üzerinde benide çok yoruyoki hiç anlatmayayım az önce agladı durdu bende artık fön makinesini actımda uyuyakalmış sonra
saol bitanem benimmm maşallah kuzucunaaaaa darısıda bize olsun inşş dicemde daha ne zaman cıkarır bilmiomki
merhaba canım tabiki ne demek hoşgeldinnn
yok yok bişi olmaz kuzu yaaasadece bebiş olurrrr inşşşş
gözün aydın bitanem benim bol süt iç bu ara da bebişin büyüsün maşallah diyelim kuzucuga darısıda burdaki arkadaslarımıza olsun inşşş
merhaba canım hosgeldin çok üzüldümmbenidme ilkim düşük yapmıstım sonra cok şükür kuzum oldu darısıda sana olsn inşşş
hosgeldin canımmm nasılsın
hoşbuldum cnm amin cnm inş isteyen herkese nasip etsin Allahım
amin tatlım benim naber nasılsınnn nerden katılıyosun aramızaaa sehir olarak
bende 12.04.2009 evlendim...
bebek derdine düştüm forumda buralara yeni bakıyorum
bi ara baştan okuycam topiği inş.
iyiyim cnm saolsen nasılsın kocaeli de oturuyorum cnm ben sen nerdensin
hoşgeldin canım aramıza rabbim bebiş isteyen sizlere hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşş her zaman bekleriz tatlımmm
aa ne güzel canımm memleketin mi orası
ben aslen adanalıyım ama suandam malatyadayız eşim poliss tayinimiz buraya cıktı 1 yıl oldu geleli
burası niye böyle öksüz kalmış kimse ugramamış :26:
ben 19.12.2009 da evlendim.. şimdi bebiş bekliyoruz Allahımın izniyle 2012 temmuzda anne olucam
ne haldesiniz 2009 annelerii
yok cnm ben düzceliyim ama burda doğup buyüdüm eşimde sinoplu
merhaba kızlar...çok gerginim bugün işte olduğum için sanırım evdeyken çok huzurluyum ama burası beni çok mutsuz ediyorherkese iyi günler diliyorum.yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz
yok canım burdayız sanırım bayram ya herkes yogun
bende 2011 temmuz annesiyimalah yardımcın olsun şimdiden saglıcakla al kuzucunu kucagına bitanem
hımm ne güzel canımm benim annem bu sene babamla araba almaya düzceye gitmişlerdi de çok begenmiş oraları
benim eşimde karabük-safranbolulu canım hemşo sayılırız
merhaba kızlar...çok gerginim bugün işte olduğum için sanırım evdeyken çok huzurluyum ama burası beni çok mutsuz ediyorherkese iyi günler diliyorum.yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz
evet cnm güzeldir düzce hmm evet hemşo sayılırız sen nerelisin bu arada geçmiş bayramın mübarek olsun cnm
selammm kızlarrrrr
ben geldimmm
nasılsınız bakalım
uzuuuuunca zaman giremedim
oğluşum 1 yaşına girdi teyzeleri
geçen cumartesi doğum günü yaptık kuzuma
sizler naptınız
yeni hamişler varmı
büyüttünüz mü bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?