2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hoşbuldum cnm amin cnm inş isteyen herkese nasip etsin Allahım

bende 12.04.2009 evlendim...
bebek derdine düştüm forumda buralara yeni bakıyorum
bi ara baştan okuycam topiği inş.

hoşgeldin canım aramıza rabbim bebiş isteyen sizlere hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşş her zaman bekleriz tatlımmm

iyiyim cnm saolsen nasılsın kocaeli de oturuyorum cnm ben sen nerdensin

aa ne güzel canımm memleketin mi orası
ben aslen adanalıyım ama suandam malatyadayız eşim poliss tayinimiz buraya cıktı 1 yıl oldu geleli

burası niye böyle öksüz kalmış kimse ugramamış :26:

ben 19.12.2009 da evlendim.. şimdi bebiş bekliyoruz Allahımın izniyle 2012 temmuzda anne olucam

ne haldesiniz 2009 annelerii

yok cnm ben düzceliyim ama burda doğup buyüdüm eşimde sinoplu

burası niye böyle öksüz kalmış kimse ugramamış :26:

ben 19.12.2009 da evlendim.. şimdi bebiş bekliyoruz Allahımın izniyle 2012 temmuzda anne olucam

ne haldesiniz 2009 annelerii

yok canım burdayız sanırım bayram ya herkes yogun
bende 2011 temmuz annesiyim alah yardımcın olsun şimdiden saglıcakla al kuzucunu kucagına bitanem

yok cnm ben düzceliyim ama burda doğup buyüdüm eşimde sinoplu

hımm ne güzel canımm benim annem bu sene babamla araba almaya düzceye gitmişlerdi de çok begenmiş oraları
benim eşimde karabük-safranbolulu canım hemşo sayılırız

merhaba kızlar...çok gerginim bugün işte olduğum için sanırım evdeyken çok huzurluyum ama burası beni çok mutsuz ediyor herkese iyi günler diliyorum.yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz

‎1881-193∞

. ' 12 '
9 _/ 3
' . 6 . '

Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek..
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz..
bugün 10 KASIM sen rahat uyu ATAM İZİNDEYİZ..!

merhaba kızlar...çok gerginim bugün işte olduğum için sanırım evdeyken çok huzurluyum ama burası beni çok mutsuz ediyor herkese iyi günler diliyorum.yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz

ayy kıyamam sana alevim çıksan da daha güzel bi iş bulsan keşke canım ya iş ortamı cok önemli

evet cnm güzeldir düzce hmm evet hemşo sayılırız sen nerelisin bu arada geçmiş bayramın mübarek olsun cnm

hoşbuldum cnm inş en kısa zamanda iyi bi iş bulursunda be gerginliğin biter cnm

selammm kızlarrrrr
ben geldimmm
nasılsınız bakalım
uzuuuuunca zaman giremedim

oğluşum 1 yaşına girdi teyzeleri
geçen cumartesi doğum günü yaptık kuzuma

sizler naptınız
yeni hamişler varmı
büyüttünüz mü bebişleri

doğum gününüz kutlu olsun canım bende bi cee ee deyip kaçıcam bir koşturmacaki sorma bilirsin işte .zaman nasıl geçiyo anlamıyorum anca vakit bulabildim bende öptüm doğum günü prensini de kocaman allah uzun sağlıklı sıhhatli ömür versin yavrucuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…